İstanbul'da...

Allah yardımcın olsun İstanbul'da en uygun kira 1.200 civarı , kreşi de 1.000 olarak düşünün...Ben de boşandım oğlum var kiram 1.500 kreş 1.000 veriyorum ama kreş gayet güzel çok memnunum etkinlik ingilizce drama dans vs her şey var ama anadolu yakası.... Kendinizden kısarak idare edebilirsiniz :KK43:

Kağıthane talatpaşada 1+1 eve 1250 veriyorum. Ama cadde üstü. Biraz daha dereye doğru inerseniz 1000-1100 civarı bulursunuz. İşinize yakın ev tutarsanız yol parası olmaz. Kurumunuzun kreş imkanı yok mu?

Evladinizla birlikte coook mutlu olun emi.. Uzuldugunuzun bin kati mutluluk diliyorum size. Konunuzu biliyorum yeterince yazan var diye kalabalik etmek istememistim zamaninda ama simdi tekrar denk gelince size dayanamadim. Konunuzu dagitmak istemem kusuruma bakmayin. Umarim bundan sonra ayaginiz ufacik bi taşa bile takilmaz..:KK74:

Herkes devlet kresi demis de devlete bagli bagimsiz anokullarindan sozediliyor sanirim, onlar da 3 yastan itibaren aliyor ve okul saatleri 9-16 ya da en gec 17 cikis, calisma saatlerinize uyar mi bilmiyorum, bebek kabul eden ve dahaa uzun saatleri olan devlet kresi duymadim hic.

Ya inanamıyorum eski konunuz biliyordum ben gelişmeleri de büyuk bir heycanla beklemiştim hatirlıyorum. Çok etkilenmiştim çok üzülmüstüm size bir hafta boyunca aklımdan çıkmamıstı o yazdıklarınız. Allah size mutlu bir hayat nasip etsin. Eski esinizi de o kızı Allah ıslah eylesin. Siz çok güçlü bir kadınsinız ama bunu ilk basta anlamıstım. Maasnizla geçnirsiniz bence. Oğlunuza anneniz bakamaz mı? Kreşe gönderirseniz biraz zorlanırsınız ama yine de geçinirsiniz bence. Allah yolunuzu açik etsin sizi iyi insanlarla karilastirsin.

X