- 25 Şubat 2010
- 2.299
- 1.557
Yani nedir bu kadar gizem merakı? Konu açarken bunlar da yazılabilirdi.konuyla alakalı 10 soruya cevap yok, eski konu odaklı soruya anında cevap.Biz neden kendi kendimize konusuyor yorum yapıyoruz acaba
Soru soruyoruz cevap yok
İşinize gelen kısımlara cevap var
E madem böyle neden konu açma gafletine düşüyorsunuz,kendi kendinize de düşünebilirsiniz
Evet yaa bu kulüpte konu açan çoğu kişi böyle.bidaha cvp yazmamak lazim kimseyeBiz neden kendi kendimize konusuyor yorum yapıyoruz acaba
Soru soruyoruz cevap yok
İşinize gelen kısımlara cevap var
E madem böyle neden konu açma gafletine düşüyorsunuz,kendi kendinize de düşünebilirsiniz
İsim kagithane ailem bayrampasa da.İşiniz ve aileniz hangi ilçelerde
Bunları yazın biz de bunlara en yakin alternatifleri sıralayıp tahmini harcama planı çıkaralım
Gecinirsiniz. Zaten zamanla kazanciniz kadar yasamayi ögreniyorsunuz. Allah yardimciniz olsun.. Allah cok daha güzel günler yasatsin insallah..Merhaba arkadaslar umarim konuma yine "aaaa fakee" diye üşüşmezler...
Benim derdim İstanbul'da tek basima nasil gecinecegim.. Bilenler bilir bosandim. Memurum... Suan 2.800 lerde maasim. Ailemin yanina gorevlendirme ile geldim. Kadromda yakinda alinacak buraya.. Suan ablamdayim ama evler ates pahasi istanbul gozumu cok korkutuyor. Oglum 22 aylik hala bez kullaniyoruz. Kres konusu canimi skiyior. Nafaka 700 tl. Kagithane sisli eyup taraflarindan ev bakiyorum ama nasil gecinecegim bilmiyorum... Psikolojik olarak zaten darmadaginim. Evet aldatildim ama insan yine de yuvasini evini ozluyor o eski duzen daha guvenli geliyor. Belki de en buyuk uzuntum her seye ragmen vazgecilen kadin olmak... Bunu kaldiramiyorum... Neyse konuyu dagitmayim. İstanbulda bu sartlarda yalniz yasayan ya da fikri bilgisi olan arkadaslar degerli yorumlarinizi bekliyorum...
İlerde insallah hayirli ise nasip olsun tabi de ege de yasamayi cok istiyorum. oglumu buyuteyim...Insallah hersey cok guzel olur senin icin
Keske egede bir yere gelseydin , daha rahat gecinirdin
Kagithane gorev yerimŞişli”nin kiraları daha yüksektir.Eyüp ve kağıthanenin de oturulabilir gayet iyi yerleri var.Her üç ilçeyi de genel olarak iyi biliyorum
Görev yeriniz neresi olacak belli mi?Belliyse ona göre tavsiyede bulunacağım.
Ben 2008 de çeliktepe de kaldım çok yokuş ama uygun sanayi de uygun olur etiler e çok yakın yürüyerek gidiyordum Etiler’e metrocity ye kalyon a çocuk içim de güzel anaokul ları vardır ordaKagithane gorev yerim
En uygun kiralik ev 1200kresler de en az 1500 2000 istiyorlar... Yemesi icmesi yol masrafi derken...
umarim guzel olur her sey... Guzel dilekleriniz icin tsk ederim.
Kreşler nasıl 1500 2000 ? Yarım günlüğü 150 tl olanlar var siz tam vereceksiniz yatılı 300'e 400'e bulabılırsınız devlet kreşleri.
Bunlarin tam adi ne diye geciyor? Acaba biz kreslere yanlis mi bakiyoruz? Bir kategori daha var da ben bilmiyorum diye dusundum.
En az 1200 diyen oldu onda da hic etkinlik vs yok. Zaruri bakimini yapacaklar sadece goz kulak olunacak falan.
3000e kadar cikiyordu fiyat aldiklarimiz.
Siz hangi bölgede araştırdınız.