İstanbul'da...

Maaş + nafaka ile gecinebilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu bahsettiğiniz semtlerde evler pahalı.
Yine en uygunu kagithane ama oda bazı yerlerinde uygun.

Celiktepe Gültepe sanayi mahallesi Seyrantepe uygun yrrler Kağıthane bağlı ama yukarda kaliyor metroya ya yakın. Ulasim kolay olur.

Biz neden kendi kendimize konusuyor yorum yapıyoruz acaba
Soru soruyoruz cevap yok
İşinize gelen kısımlara cevap var
E madem böyle neden konu açma gafletine düşüyorsunuz,kendi kendinize de düşünebilirsiniz
Yani nedir bu kadar gizem merakı? Konu açarken bunlar da yazılabilirdi.konuyla alakalı 10 soruya cevap yok, eski konu odaklı soruya anında cevap.

Biz neden kendi kendimize konusuyor yorum yapıyoruz acaba
Soru soruyoruz cevap yok
İşinize gelen kısımlara cevap var
E madem böyle neden konu açma gafletine düşüyorsunuz,kendi kendinize de düşünebilirsiniz
Evet yaa bu kulüpte konu açan çoğu kişi böyle.bidaha cvp yazmamak lazim kimseye

ay ben sizin konunuzu biliyorum günlerce etkisinden cıkamadım.
umarım çok çok mutlu olursunuz artık
neden istanbul? ankaradaydınız sanırım orada kalmaya devam etmeyi düşünmediniz mi?

Adaletsizliğe bakarmısınız? Erkeğin sorumsuzluğundan ,sadakatsizliğinden dolayı yuva yıkılıyor. Ortada küçücük daha altı bezli bebek var ve anne tek başına yaşam mücadelesi vermeye çalışıyor. Aldığı 700 lira nafaka ile ev kirası mı versin,çocuğun kreş masrafını mı ödesin,gerektiğinde çocuğu doktora mı götürsün yoksa çocuğa kıyafet mi alsın? Adalet sistemimiz boşanırken kadınları,anneleri perişan etmek üzerine kurulu sanki. Babanın da hiçbirşey umurunda değildir. Nafakamı veriyorum diye vicdanı da rahattır. Umarım her işiniz yoluna girer tez zamanda. Küçük bir ev tutmanızı öneririm. Isıtma derdi de az olur. Eğer aileniz yakında bir müddet çocuğu kreşe vermek yerine onlara baktırsanız sanki geçiş dönemimde daha rahatlatıcı olur. En azınızdan kendi kanatlarınız ile uçarken birazcık daha hafif olursunuz.

Yeni hayatin simdiden hayirli olsun:)

Eyup te dogmus buyumus oturan ve kagithane de calisan biri olarak ev kiralarinin bahsettigin civarda fazlaca uctugunu uzulerek soyluyorum.

1250-1500 den asagi ev bulmak genelde imkansiz, ama 2800+700 dediginde 3500 lira gibi bir butce yapar onunla da cok rahat gecinirsin aslinda. Zor ama guzel bir yolculuk olacaktir eminim. Rabbim yar ve yardimcin olsun

Önceki konunuzu da biliyorum.
En zorlu kararları alıp temiz bir sayfa açmanıza çok çok sevindim.
Aklıma geliyordunuz ara ara.
Stüdyo daireler daha ucuz aslında.
İşyerinize uzak ucuz biryerdense yakın yer daha mantıklı yol masrafınız olmaz.
Ablanız evli mi?
Tek yaşıyorsa eger masraflar ikiye bölünüp yaşayabilirsiniz.

Arkadaslar hepinize tsk ederim. İs yerim kagithanede. O yuzden buradan bakacagim simdilik... Genelde oneri sunanlara cevap vermek yerine begendim. Gordugum yoneltilmis sorulara da cvp yazdim arada kacirdigim olduysa affola. Suan da onemli olan kres benim icin. Muhtemelen oglum bezli olacak. İyi ortami olan mutlu olacagiolacagi bir kres bulmambulmam lazim. 22 aylik oglum. Tekrar tskler yazan herkese

Gecinirsiniz. Zaten zamanla kazanciniz kadar yasamayi ögreniyorsunuz. Allah yardimciniz olsun.. Allah cok daha güzel günler yasatsin insallah..

Kagithane gorev yerim
Ben 2008 de çeliktepe de kaldım çok yokuş ama uygun sanayi de uygun olur etiler e çok yakın yürüyerek gidiyordum Etiler’e metrocity ye kalyon a çocuk içim de güzel anaokul ları vardır orda

En uygun kiralik ev 1200 kresler de en az 1500 2000 istiyorlar... Yemesi icmesi yol masrafi derken...
umarim guzel olur her sey... Guzel dilekleriniz icin tsk ederim.

Kreşler nasıl 1500 2000 ? Yarım günlüğü 150 tl olanlar var siz tam vereceksiniz yatılı 300'e 400'e bulabılırsınız devlet kreşleri.

Kreşler nasıl 1500 2000 ? Yarım günlüğü 150 tl olanlar var siz tam vereceksiniz yatılı 300'e 400'e bulabılırsınız devlet kreşleri.

Bunlarin tam adi ne diye geciyor? Acaba biz kreslere yanlis mi bakiyoruz? Bir kategori daha var da ben bilmiyorum diye dusundum.
En az 1200 diyen oldu onda da hic etkinlik vs yok. Zaruri bakimini yapacaklar sadece goz kulak olunacak falan.
3000e kadar cikiyordu fiyat aldiklarimiz.

Siz hangi bölgede araştırdınız.

n'olur merakımı mazur görün o rezil eski kocanız komşunuz olacak çırpıntıyla mı beraber hala? bu arada Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…