Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbulda yatılı bakıcı i yatılı yardımcı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Çok acil istanbul b.duzundeki evimize yardimci bir bayan arkadaş arıyorum ilgilenenler msj yoluyla ulaşabilirler
Deneyimli hasta bakıcı arıyorsanız, Alya Danışmanlık ile iletişim kurabilirsiniz... Alya Danışmanlık, bu konuda profesyonel ve tecrübelidir.

Deneyimli hasta bakıcı arıyorsanız, Alya Danışmanlık ile iletişim kurabilirsiniz... Alya Danışmanlık, bu konuda profesyonel ve tecrübelidir.

Merhaba arkadaşlar ,
Yakın bir arkadasım İstanbulda yatılı bakıcı / yardımcı ihtiyaclarınız için yardımcı olabilir .
İhtiyacı olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz .
Yatılı yardımcı ev işlerinde türk bayan arıyorum

Merhaba,
Halkalı küçükçekmece'de oturuyoruz. 1,5 yaşındaki oğlumuzun bakımı ve ev işleriyle ilgilenecek yatılı bayan arayışımız var. Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?

merhaba, beylikduzu beykent de oturuyorum. 38 haftalik hamileyim yakinda dogum yapacagim ve de 3.5 yasinda bi kizim var. bebek bakiminda ve yemek isinde bana yardimci olabilecek birini ariyorum ilgilenenler ozelden ya da buradan mesaj atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…