Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablasıİstanbulda yatılı bakıcı i yatılı yardımcı arayanlar
istanbul ataşehir'de oturuyorum. 10 aylık kızıma bakması için yatılı/gündüzlü bakıcı arıyorum. - çocukları gerçekten seven - yemek ve çamaşır işlerini üstlenecek - kedi ile aynı ortamda yaşamaktan rahatsızlık duymayacak - temizliğe önem veren referanslı, güvenillir, orta yaş civarında birini arıyorum. ilgilenenler bana özelden ulaşabilir.
Merhaba arkadaşlar , Yakın bir arkadasım İstanbulda yatılı bakıcı / yardımcı ihtiyaclarınız için yardımcı olabilir . İhtiyacı olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz .
Merhaba, Halkalı küçükçekmece'de oturuyoruz. 1,5 yaşındaki oğlumuzun bakımı ve ev işleriyle ilgilenecek yatılı bayan arayışımız var. Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
merhaba, beylikduzu beykent de oturuyorum. 38 haftalik hamileyim yakinda dogum yapacagim ve de 3.5 yasinda bi kizim var. bebek bakiminda ve yemek isinde bana yardimci olabilecek birini ariyorum ilgilenenler ozelden ya da buradan mesaj atabilirler.