Yatılı ev işlerinde yardımcı ve bakıcı arıyorum
mrhaba ben 28 yaşında bi cocuk annesi 3 yaşında kızım var bakıcı işi arıyorum yatılı olabilir ama kızımla kabul edicek cok akıllı küçüklere abla byüklere kardeş olur kızımı kimseye bırakamam anneler anlar benimgibi hassas düşünen ama çalışmak zorunda olan anneler yardıma ihtiyacım var bana bir iş verirrseniz sevinirin sorularınızı cevaplamaya hazırım yardimcı olursanız sevinirim
İs bulamadiysan lutfwn bana ulasir misin yada bu arkadasimiz gibi kim varsa litfen ozelden mesajlarinizi bekliyorummerhaba.Eger henuz is bulamadiysaniz lutfen bana ulasin.mail adresim fulyamutafci@gmail.com Buradan mail atabilirsiniz.
Mesaj baya eski ama mevcut durumunuz hala devam ediyorsa ben Mart 2015 ten itibaren çalısmaya başlayacağım oğlum 10 aylık olacak ınsallah bakıcı arıyoruz.tam da sİzin gibi yasca Olgun tecrübeli birini arıyoruz.ben doktorum mesaim 17.00de bitiyor 17.30 gibi evde olurum en gec ınsallah hatta daha da erken olur cogu zaman.gunduzlu de olabilir yani Ataşehir âşık Veysel'de oturuyoruz yan yolda.gunduzlu düşünürseniz sadece yemek istiyorum cocuk bakımına ek.onun dışındaki temizlik isleri ıcın ekstra birini tutacam.yatili düşünüyorsanız da koşulları konuşuruz55 yaşındayım fakat dinç bir bayanım 3 yaşına kadar kendi kızımın kızını baktım. Güncel Ek gıda da deneyimli ve Titizim Çocukları çok seven bir Teyzeyim 2 ay alzimer lı fakat yatalak olmayan bir bayana baktım kızım rahatsızlandı yanına gitmek zorunda kaldım ayrıldım vergi dairesinden emekli gelir şefiyim lise mezunuyum şuan ataşehir kızımın yanındayım ilgilenirseniz mesaj atarmısınız teşekkürler işe 10 haziran itibariyle başlayabilirim Yaşı veya Çocuk bakımında İtinayla Çalışabilirim Özverili ve Sabırlıyım YATILI Sigara Kullanmıyorum.
05067152622
mrhaba ben 28 yaşında bi cocuk annesi 3 yaşında kızım var bakıcı işi arıyorum yatılı olabilir ama kızımla kabul edicek cok akıllı küçüklere abla byüklere kardeş olur kızımı kimseye bırakamam anneler anlar benimgibi hassas düşünen ama çalışmak zorunda olan anneler yardıma ihtiyacım var bana bir iş verirrseniz sevinirin sorularınızı cevaplamaya hazırım yardimcı olursanız sevinirim
merhaba bakıcı arıyorsanız yardımcı olabilirim.İş buldunmu?
merhaba bakıcı arıyorsanız yardımcı olabilirimMesaj baya eski ama mevcut durumunuz hala devam ediyorsa ben Mart 2015 ten itibaren çalısmaya başlayacağım oğlum 10 aylık olacak ınsallah bakıcı arıyoruz.tam da sİzin gibi yasca Olgun tecrübeli birini arıyoruz.ben doktorum mesaim 17.00de bitiyor 17.30 gibi evde olurum en gec ınsallah hatta daha da erken olur cogu zaman.gunduzlu de olabilir yani Ataşehir âşık Veysel'de oturuyoruz yan yolda.gunduzlu düşünürseniz sadece yemek istiyorum cocuk bakımına ek.onun dışındaki temizlik isleri ıcın ekstra birini tutacam.yatili düşünüyorsanız da koşulları konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?