İstanbul'da yaşayanlar bilgi verebilir mi

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
Herkese merhaba dert değil konum sadece bilgi almak istiyorum bir kaç günlüğüne İstanbul'a gitcez hesaplı tesettür mağazaları ve çantacilarin olduğu yerleri soyleyebilir misin AVM özellikle istemiyorum çok bilmediğimiz için tek bir yerden alış veriş yapabileceğimiz yer neresidir ayrica takı malzemeleri yani boncukcularin çok olduğu yerleri de söylerseniz sevinirim kısa süre kalcaz tek bı yerden halletmek istiyorum trafik malum saatlerce zaman harcamak istemiyorum ordan oraya

Merhaba ,

Eminönü , Sultanhamam ,Marpuçcular
İş Merkezi,Mahmutpaşa da istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz .

Size sabır dilerim bu alış verişte sıcak ve kalabalık çünkü.

eğer imkan varsa sabah erkenden halledin işinizi oralar erken açılır.

İstanbul bahsettiğiniz gibi tek seferde hepsini halledebileceğiniz bir her değil. Eminönü’ne gidersiniz toptancıların olduğu yer evet ama ucuza almanız pek mümkün değil. Bilmeyeni görünce daha da fiyat artırıyorlar.

perakende mevcut bir çok yerde ne kadar toptancı deselerde ama fiyat illaki toptan gibi değiil

perakende mevcut bir çok yerde ne kadar toptancı deselerde ama fiyat illaki toptan gibi değiil
Kesinlikle toptan dedikleri şey perakende fiyatı ile aynı. Artık internet Alışveriş Eminönü’nden ucuza geliyor. Yıllarca Eminönü’nden malzeme almış birisi olarak söylüyorum bunu. Artık gitmiyorum asla.

Kesinlikle toptan dedikleri şey perakende fiyatı ile aynı. Artık internet Alışveriş Eminönü’nden ucuza geliyor. Yıllarca Eminönü’nden malzeme almış birisi olarak söylüyorum bunu. Artık gitmiyorum asla.
Eminonu ve civarinin fiyat olarak hiçbir cazibesi yok bencede. Avantajı herseyi aynı anda çok çeşitli bulup görerek almak. Fiyat olarak internet alisverisi kesinlikle daha uygun

Merhaba ,

Eminönü , Sultanhamam ,Marpuçcular
İş Merkezi,Mahmutpaşa da istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz .

Size sabır dilerim bu alış verişte sıcak ve kalabalık çünkü.

eğer imkan varsa sabah erkenden halledin işinizi oralar erken açılır.
Zaten erkenden gideriz büyük ihtimalle olsun alışveriş için katlanirim ben 😂

İstanbul bahsettiğiniz gibi tek seferde hepsini halledebileceğiniz bir her değil. Eminönü’ne gidersiniz toptancıların olduğu yer evet ama ucuza almanız pek mümkün değil. Bilmeyeni görünce daha da fiyat artırıyorlar.
Kısmet bana uymazsa almam ama yinede şansımı deniycem valla eşim gezer aslında başka yerlere de götürür ama beni İstanbul çok boğuyor kalabalık hoşuma gitmiyor kısmet gidince belki fikrim değişir

Eminonu ve civarinin fiyat olarak hiçbir cazibesi yok bencede. Avantajı herseyi aynı anda çok çeşitli bulup görerek almak. Fiyat olarak internet alisverisi kesinlikle daha uygun
Yaa bende sürekli internetten alıyorum birazda görerek dokunarak alasim var zaten ileriki zamanda internette devam etcem

X