- 24 Mart 2012
- 17.555
- 4.087
- 41
rica ederim, yolunuz acık bahtınız guzel olsun . ıstanbul sıze ıyı gelsın ınsallahÇok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun evi ayarladım özel eşyalarımı falan taşıdım yalnız evimle 4.levent metro arası 15dk falan yürüme mesafesi ama yokuş olduğu için sanırım dolmuş veya otobüs kullanacagim metroya gitmek için... onun dışında hiçbir sıkıntım yok çok şükür içime sindi. Iyi niyetiniz için tekrar teşekkür etmek istiyorum❤
Evet Bursa' da olduğumdan çok daha mutluyum, gezmekten yeni yerler, yeni insanlar görmek çok iyi geldi inş hep böyle güzel günlerim olur, teşekkürlerrica ederim, yolunuz acık bahtınız guzel olsun . ıstanbul sıze ıyı gelsın ınsallah
hiç arkadaşınız ya da akrabanız var mı hocam burda ?Evet Bursa' da olduğumdan çok daha mutluyum, gezmekten yeni yerler, yeni insanlar görmek çok iyi geldi inş hep böyle güzel günlerim olur, teşekkürler
Hayır yok yalnızım zamanla arkadaş çevresi edinirim inşallahhiç arkadaşınız ya da akrabanız var mı hocam burda ?
Hayır yok yalnızım zamanla arkadaş çevresi edinirim inşallah
öğretmen cevresı, her zaman kalabalık ve genıstır zaten. sız bılıyorsunuz :) o yuzden sorun yasamazsınız.Hayır yok yalnızım zamanla arkadaş çevresi edinirim inşallah
Çok teşekkür ederim aynı benn:))) gezmeyi sevenler için tam bi cennet İstanbulNereye nasıl gideceğiniz konusunda (otobüs, metro, metrobüs vb) ben yardımcı olabilirim; fıtı fıtı gezdiğim için her yeri malum fmgdfh
Okul açılınca ancak tanışacağım okul arkadaşlarımla malum yaz tatiliöğretmen cevresı, her zaman kalabalık ve genıstır zaten. sız bılıyorsunuz :) o yuzden sorun yasamazsınız.
istanbulda gezilecek yer bitmez aynen.Çok teşekkür ederim aynı benn:))) gezmeyi sevenler için tam bi cennet İstanbulya sabah bi işim için çıkıyorum bakmışım akşamüstü Üsküdarda kız kulesine karşı kahve içiyorum nasıl oluyorsa artık bi gün gel sana da ismarlayayim çok teşekkür ederim bu arada metro, vapur ve taksi seviyorum gezerken bir iki defa yanlış trene bindiğim oldu ama bi şekilde telafi ediyorum diyorum ki böylelikle çevreyi daha iyi tecrübe ediyorum
yaş kaçtı sizin ? anladığım kadarıyla hayatınızda biri de yok ..Okul açılınca ancak tanışacağım okul arkadaşlarımla malum yaz tatiliyalnız gezmeyi de seviyorum , bir de ist. Çıkışlı turlara katılıp birkaç arkadaş oralardan bulmayı planlıyorum hadi inşallah ❤
Çok teşekkür ederim aynı benn:))) gezmeyi sevenler için tam bi cennet İstanbulya sabah bi işim için çıkıyorum bakmışım akşamüstü Üsküdarda kız kulesine karşı kahve içiyorum nasıl oluyorsa artık bi gün gel sana da ismarlayayim çok teşekkür ederim bu arada metro, vapur ve taksi seviyorum gezerken bir iki defa yanlış trene bindiğim oldu ama bi şekilde telafi ediyorum diyorum ki böylelikle çevreyi daha iyi tecrübe ediyorum
Zor değil canım aslında ya Sarıyer iskeleye yakınım ben oradan da istediğim her gezme mekanına vapurla gidiyorum deniz yolculuğunu çok seviyorumSabah iş için evden çıkıp akşam Üsküdar'da kız kulesinin karşısında keyif yapmak oldukça zor.. Neden? Çünkü trafik varOtobüs, metro, marmaray vb. trafik haricinde, kaldırımlarda insan trafiğimiz de mevcut