Merhaba arkadaşlar , öğretmenim ve haziranda İstanbul'a tayin isteyeceğim. Tek yaşıyorum. Bir kursa katılmam lazım. Kurs Şişli'de ve 6 ay sürecek. İstanbul'a taşınmak zorundayım bir nevi. Kurstan sonra da o hobimi devam ettirmek için tek şansım İstanbul. Fakat İstanbul'u hiç bilmiyorum.
Şimdiki eşyalarımın hepsini satacağım. Oradan1+1 bile olsa bana yeter, eşyalı bir evde kirada oturmayı düşünüyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi İstanbul'u iyi bilen arkadaşlar kursuma yakın veya bir araçla gidebileceğim, muhit olarak yalnız yaşamam konusunda güvenlikli neresini önerirsiniz, kira fiyatları 20-25 bine kadar ödeyebilirim.
Ya şimdiden kaygısı başladıhangi okullar açık haziranda belli olacak, ama benim hangi ilçede oturmam mantıklı , bana lütfen bir fikir verin... Akrabam, tanıdığım yok İstanbul' da.
Fikir verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim not alıyorum öneri gelen yerleriKağıthane olabilir. Ama her mahallesi değil. Şişli'ye de Beşiktaş a da tek vasıta ile ulaşılıyor.
Mecidiyeköy deymis gidecegim kursŞişli'nin hangi bölgesi olduğunu belirtirseniz daha iyi sonuç alırsınız. Şişli çok büyük bir bölge
Kurtulus, bomonti, belki ferikoy. Rahatlikla yalniz yasayip kursa da rahat ulasabilirsiniz. Zorda kalsaniz yurursunuz bileMerhaba arkadaşlar , öğretmenim ve haziranda İstanbul'a tayin isteyeceğim. Tek yaşıyorum. Bir kursa katılmam lazım. Kurs Şişli'de ve 6 ay sürecek. İstanbul'a taşınmak zorundayım bir nevi. Kurstan sonra da o hobimi devam ettirmek için tek şansım İstanbul. Fakat İstanbul'u hiç bilmiyorum.
Şimdiki eşyalarımın hepsini satacağım. Oradan1+1 bile olsa bana yeter, eşyalı bir evde kirada oturmayı düşünüyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi İstanbul'u iyi bilen arkadaşlar kursuma yakın veya bir araçla gidebileceğim, muhit olarak yalnız yaşamam konusunda güvenlikli neresini önerirsiniz, kira fiyatları 20-25 bine kadar ödeyebilirim.
Ya şimdiden kaygısı başladıhangi okullar açık haziranda belli olacak, ama benim hangi ilçede oturmam mantıklı , bana lütfen bir fikir verin... Akrabam, tanıdığım yok İstanbul' da.
Kurtuluş muKurtulus, bomonti, belki ferikoy. Rahatlikla yalniz yasayip kursa da rahat ulasabilirsiniz. Zorda kalsaniz yurursunuz bile
Evet. Kurtulus eski kurtulus degil artik. Ara sokaklar kafeler ve sanat galerileriyle dolu. Her yerde ogrenci ve bekar calisanlarKurtuluş mu
kentsel dönüşüme giren yerleri oldu ama bence hala iyi değil ya :/ arkadaşım orda büyüdü ve ailesi hala orda yaşıyor bildiğiniz çingene mahallesi gibi onların bölgesi hala. 5-6 yıl önce istanbulun en tehlikeli 10 semtinde sayıyolardı. Neyse konu sahibi kendi gezsin görsün.Evet. Kurtulus eski kurtulus degil artik. Ara sokaklar kafeler ve sanat galerileriyle dolu. Her yerde ogrenci ve bekar calisanlar
Bilmiyorum, ben yasardim kurtulusta. İlla ki her sokak ayni degildir ama bence gayet yasanasi. Tabi ki tercih meselesikentsel dönüşüme giren yerleri oldu ama bence hala iyi değil ya :/ arkadaşım orda büyüdü ve ailesi hala orda yaşıyor bildiğiniz çingene mahallesi gibi onların bölgesi hala. 5-6 yıl önce istanbulun en tehlikeli 10 semtinde sayıyolardı. Neyse konu sahibi kendi gezsin görsün.
Sisliye yakın olsun dersen 25 bine çok zor hele eşyalıMerhaba arkadaşlar , öğretmenim ve haziranda İstanbul'a tayin isteyeceğim. Tek yaşıyorum. Bir kursa katılmam lazım. Kurs Şişli'de ve 6 ay sürecek. İstanbul'a taşınmak zorundayım bir nevi. Kurstan sonra da o hobimi devam ettirmek için tek şansım İstanbul. Fakat İstanbul'u hiç bilmiyorum.
kentsel dönüşüme giren yerleri oldu ama bence hala iyi değil ya :/ arkadaşım orda büyüdü ve ailesi hala orda yaşıyor bildiğiniz çingene mahallesi gibi onların bölgesi hala. 5-6 yıl önce istanbulun en tehlikeli 10 semtinde sayıyolardı. Neyse konu sahibi kendi gezsin görsün.
Hacıhüsrev şişlide bile değil ki orayla niye karıştırayımSiz hacihüsrev ile kurtuluş'u karıştırıyorsunuz