- 12 Temmuz 2006
- 56.104
- 215.749
- 1.223
- 52
Hayırlı olsun umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.Firma Ateşehirde, ama ben hafta da 1 gideceğim için biraz uzaklaşabilirim gibi de düşünüyorum. yani o çevrede olması şart değil.
Firma Ataşehirdeyse ulaşım sebebiyle mecburen Ataşehir‘e yakın yerlerde kiralık ev bulmanız gerekiyor, örneğin Kadıköy, Kozyatağı, Suadiye, Ümraniye, Çekmeköy vb çünkü İstanbul trafiği günün 24 saati full çeker mübarek, araba almanız gerekebilir, almıyorsanız işyerinizle eviniz yakın mesafeyse taksiyle ulaşım sorun olacaktır zira İstanbul’da taksiciler özellikle yağışlı karlı havalarda yakın mesafe yolcu taşımak istemez, toplu taşıma kullansanız gelecek otobüs minibüsler tıklım tıklım olacağından, Ataşehir‘in kilitlenen trafiğini de hesaba katarsak yakın yerlerde ev arayın derim.
Kira aralığınız seçeceğiniz muhite ve eve göre 20 bin ila 70 bin lira arasında değişir, içinde her türlü aktivitesi olan havuzlu vs bir sitede aylık 20-40 bin lira civarında kiranız olur, sahile yakın yerlerde 50-70 bin bandında olur.
İstanbul güzel şehirdir doğduğum büyüdüğüm şehirdir ama turistik gezi için, İstanbul’da sürekli yaşamak insanın ömrünü çürütüyor, bu sebeple ben bile Ege’ye kaçtım.