Ben yazıda kariyer vs okumadım ama. Sadece 2 sebebiniz var diye yazmışsınız. Kariyeri düşünüyorsanız deneyin elbetteEvet ben de son 2 sebebimi saçma buluyorum ama bunların dışında kariyerde daha iyi bir noktaya gelebilirim. Rahatlık en önemli şey mi bilemiyorum, rahatız diye ömür boyu burada mı yasayacağız onu da düşünüyorum .)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul'da yaşamak iyi bir fikir mi?Tasınmalı mıyız? fikirlerinizi bekliyorum.
- Konu Sahibi willyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne kadar kazanıyor bu yazılımcılar böyle?yazılımcıysa geçer.ama gene de değmez.istanbul da yaşamak zor zanaat bence.
Deniz kenari bir ilcede yaşıyorum. Burası da gecici bizim icin su an. Tayinimiz bir buyuksehire çıkacak birjac sene icinde orasi kesin, dogu gorevi olmasi muhtemel, ama bir ihtimal İstanbul cikarsa korkusuyla en dogu ilkeri Van vs bike yazmayi dusjnuyoruz. Istanbul hem maddi hem de yaşam telaşı anlaminda korkunc geliyor. Tercih sansim olsa asla su an yasadigim yeri bırakıp istanbula gitmem ben sahsen
Eşim beni etkilememek için çok notr durumda açıkcası. Sen karar ver, senin işin senin düzenin en çok değişecek ne karar verirsen ben desteklerim diyor. Ama içten içe taşınmak istemediğini biliyorum.Eşiniz ne diyor siz istanbula gitmeyi kabul ederseniz gelmeye gönüllü mü yoksa isteksiz mi
Herkes denize yakin bir Akdeniz ,Ege kasabasinda yasamanin güzelliğine deginmis bir sekilde ama dışarıdan görünen kadar bilinir bu tip yerler çünkü biz de 10 yildir sizin anlattiginiza yakin hatta trafigi bile olan (artik) bir yerde yasiyoruz ki ben büyük sehire tekrar dönmek icin gün sayiyorum :) Ama iş şartları bizim de burda ve yapacak bir sey yok.Yerinizde olsam denerdim demeye geldim :) Hayirlisi olsun.Küçük yerlerin bilinmeyen büyük dertleri var ki yaz yaz bitmez burda :)
Burayı bırakmak hiç kolay değil, en iyi siz anlarsınız beni :)Ben de Antalya dayım ve ben olsam gitmezdim.
işinde iyi olanlar kamuda da değilse kazanabiliyor.evden de çalışılabiliyor.Ne kadar kazanıyor bu yazılımcılar böyle?
İstanbul'da yaşıyorum ve insanı çok yoran bir şehir olduğunu açıkça belirtebilirim. Ama alıştığınız zaman burayı bırakamazsınız, tatil bölgelerine gittiğimde insanların bu kadar sakin durağan nasıl yaşadığını sorguluyorum ve iki günde sıkılıyorum. İstanbulumu özlüyorum. Sakin bir yerden gelen biri bu hengamede kendini kaybedebilir ama alıştığı zaman da başka yerde yaşayamaz. Büyülü bir şehir kesinlikle ay bir kere daha aşık oldum İstanbuluma bir saniye
Uzmanligina gore, cok iyi kazanabiliyor. Kiz kardesim 2 yıldır uni mezunu, universite 2. Siniftan beri calisiyor 1 ev alacak para biriktirdi rahatlıkla. Ben de yazilmciyim ama su an calismiyorum. Esim memur ve ben calismazken istanbula gitsek gecinemeyiz diye düşünüyorum. Ki esimjn memur maasi da gayet iyi olmasina rağmenNe kadar kazanıyor bu yazılımcılar böyle?
Tuzla gebze pendik kartalın belli yerleri gayet iyiKiralar sizi yormayacaksa sakin bir semte taşının. Düşünüyorum neresi sakin diye de İstanbul da Anadolu yakası Avrupa ya göre daha sakin sanki.
Ben de altına imzamı atıyorum ✍İstanbul'da yaşıyorum ve insanı çok yoran bir şehir olduğunu açıkça belirtebilirim. Ama alıştığınız zaman burayı bırakamazsınız, tatil bölgelerine gittiğimde insanların bu kadar sakin durağan nasıl yaşadığını sorguluyorum ve iki günde sıkılıyorum. İstanbulumu özlüyorum. Sakin bir yerden gelen biri bu hengamede kendini kaybedebilir ama alıştığı zaman da başka yerde yaşayamaz. Büyülü bir şehir kesinlikle ay bir kere daha aşık oldum İstanbuluma bir saniye
Semtler hakkında da hiç bilgim yok desem yeridir. Büyük ihtimalle Anadolu yakası olacak, firma da o tarafta çünkü. Maaş yükseleceği için kira yormayacaktır, buluruz bütçemize göre bir yer diye düşünüyorum.Kiralar sizi yormayacaksa sakin bir semte taşının. Düşünüyorum neresi sakin diye de İstanbul da Anadolu yakası Avrupa ya göre daha sakin sanki.
Uzmanligina gore, cok iyi kazanabiliyor. Kiz kardesim 2 yıldır uni mezunu, universite 2. Siniftan beri calisiyor 1 ev alacak para biriktirdi rahatlıkla. Ben de yazilmciyim ama su an calismiyorum. Esim memur ve ben calismazken istanbula gitsek gecinemeyiz diye düşünüyorum. Ki esimjn memur maasi da gayet iyi olmasina rağmen
Ben de yazilimciyim ama o kadar kazanamiyorum o yuzden merak ettim, bende mi bir sorun var acaba diye
Teşekkür ederim, çok haklısınız. Bir yanım deneyelim ne olacak diyor, diğer yanım macera arama sen sakinlik insanısın diyor :) bakalım hayırlısı olsun diyorumHerkes denize yakin bir Akdeniz ,Ege kasabasinda yasamanin güzelliğine deginmis bir sekilde ama dışarıdan görünen kadar bilinir bu tip yerler çünkü biz de 10 yildir sizin anlattiginiza yakin hatta trafigi bile olan (artik) bir yerde yasiyoruz ki ben büyük sehire tekrar dönmek icin gün sayiyorum :) Ama iş şartları bizim de burda ve yapacak bir sey yok.Yerinizde olsam denerdim demeye geldim :) Hayirlisi olsun.Küçük yerlerin bilinmeyen büyük dertleri var ki yaz yaz bitmez burda :)
Bende İstanbul’u bırakamayanlardanım trafiğine alışkının serviste takarım kulaklığımı uyurum her hafta sonu gezecek güzel yerler var saatini bilmek lazım trafik ve iş saatinde çıkmazsanız çok sorun olmuyor bende küçük yere gidince bir iki hafta sonra sıkılıyorum. Herşeyin ucuzunu da pahalısını da bulabileceğiniz yerler var.İstanbul'da yaşıyorum ve insanı çok yoran bir şehir olduğunu açıkça belirtebilirim. Ama alıştığınız zaman burayı bırakamazsınız, tatil bölgelerine gittiğimde insanların bu kadar sakin durağan nasıl yaşadığını sorguluyorum ve iki günde sıkılıyorum. İstanbulumu özlüyorum. Sakin bir yerden gelen biri bu hengamede kendini kaybedebilir ama alıştığı zaman da başka yerde yaşayamaz. Büyülü bir şehir kesinlikle ay bir kere daha aşık oldum İstanbuluma bir saniye
Bizim hayalimiz Ege tarafları.
Ben İstanbul'u çok seviyorum, çok çok güzel bir şehir ve güzel gezen, fırsatı olan herkesin de seveceğine inanırım ama iş yaşamında kariyer hırsım yoksa düşüneceğim bir şehir değil şu anki haliyle maalesef.
Yeni bir heyecan ve kariyerde yükselme hayaliniz mantıklı ancak diğerine çok da takılmayın bence.
Ben İstanbul'u çok seviyorum, çok çok güzel bir şehir ve güzel gezen, fırsatı olan herkesin de seveceğine inanırım ama iş yaşamında kariyer hırsım yoksa düşüneceğim bir şehir değil şu anki haliyle maalesef.
Yeni bir heyecan ve kariyerde yükselme hayaliniz mantıklı ancak diğerine çok da takılmayın bence.
kızımın abisi henüz 25 altı yaşta ve eşimin 3 katı kazanıyor rahatlıkla.çevre sosyal beceriler iş bağlama girişimcilik yeni fikirler bulma vs etkili oluyor.Ben de yazilimciyim ama o kadar kazanamiyorum o yuzden merak ettim, bende mi bir sorun var acaba diye
Bence Antalya bırakılmaz. Güneşi, insanları her şeyi çok iyi.
Madem hibrid çalışcaksınız, ben olsam şöyle yapardım burda 1-2 yıl çalışırdım ama İstanbula taşınmadan. Madem 3 gün ofiste olacaksınız, pazar öğleden sonra uçağa binin İstanbul'da çarşamba akşamına kadar kalın. Perşembe-cuma evden çalışın, haftasonunu da evde geçirin. Madem yükselme imkanı var, imkanı tepmeyin.
Siz eşiyle ayrı ayrı takılan üye değil miydiniz, zaten ayrı hayatlar yaşıyordunuz part-time ayrı yerde yaşarsanız bence dert etmez.
Madem hibrid çalışcaksınız, ben olsam şöyle yapardım burda 1-2 yıl çalışırdım ama İstanbula taşınmadan. Madem 3 gün ofiste olacaksınız, pazar öğleden sonra uçağa binin İstanbul'da çarşamba akşamına kadar kalın. Perşembe-cuma evden çalışın, haftasonunu da evde geçirin. Madem yükselme imkanı var, imkanı tepmeyin.
Siz eşiyle ayrı ayrı takılan üye değil miydiniz, zaten ayrı hayatlar yaşıyordunuz part-time ayrı yerde yaşarsanız bence dert etmez.