İstanbul'da rinoplasti - 2021 ücretler, öneriler, geri bildirimler

Merhaba Elad azizliye ameliyat oldum çok memnunum araştırın isterseniz

Hayati Kale canımm doktorummm. kuzenimle beraber ameliyat olduk çok memnunuz. zor bir süreç gerçekten doktorunuzun yanınızda olması çok önemli. insan neye dönüşeceğini bilemiyor ve dolayısıyla strese giriyor. kendisi ile ilk görüşmemde karar verdim 3 gün sonra ameliyat ve 1. yılımda çok iyiyim

merhabalar size güvenle önerebilecegim doktorun instagram adresini bırakıyorum (...) şiddetle bakmanızı tavsiye ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Burnunuz çok hoş olmuş maşallah

Merhaba Elad azizliye ameliyat oldum çok memnunum araştırın isterseniz
Lütfen banada yardımcı olurmusunuz kafayı yedim doktor araştırmaktan hokka burun yapacak max 30 bin civarı doktor arıyorum pişman olmuycağım bir doktor istiyorum ilk ameliyatım burnum kemerli ve ucu düşük lütfen bildiğiniz doktor tavsiyesi yazarmısnuz

Merhaba! Kime oldunuz tavsiye edemisiniz bende ilk olcak hokka burun yapan bir doktor arıyırum tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen

Prof dediğiniz kim bende şuan prof köksal yüca ve prof dr baki yılmaz arasındayım onlar değildir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…