İstanbul'da rinoplasti - 2021 ücretler, öneriler, geri bildirimler

Bana da aynı tedaviyi uygulamam gerektiğini söyledi. Şu an ilaç kullanımının 3. haftasındayım. 15. günden sonra 2 gün ara verdim. Su içmeye özen gösteriyorum şimdiye kadar rahatsız edici bir kuruluk yaşamadım.

Roaccutane sivilce tedavisi için 6 ay kullandım. İnternette yazılan kadar korkutucu bir ilaç değil zaten 1 aylık bir süreçse sizde çok yan etki yapacağını düşünmüyorum. Doktorunuz uygun gördüyse internet hurafelerine aldırış etmeyin derim

ne kadar bi fiyat verdi acaba ben de yakın zamanda gitmeyi düsünüyorum. ve muayene ücreti alınmıyor mu?

Merhaba Mehmet beyi bende revizyon için düşünüyorum karar verdiniz mi ?

Arkadaşlar selam
Ben de revizyon olacağım Barış Çakırı istiyorum ama pahalı siz hiç mustafa demir baver şimşek ve emre koçak için yorum duydunuz mu revizyon yapmayı kabul ediyorlar ve Barış beyin neredeyse 1/3 fiyatı ama benim çok iyi araştırmam lazım artık başka şansım yok. Bundan 5 yıl önce hem de önceki hastalarını görerek prof dr a ameliyat olmuştum yani adamın hastasını gördüm, prof deneyimli ne kadar kötü olabilir ki dedim keşke eski burnum kalsaydı lanet olsun diyorum burnum çok kötü değildi şimdi üstüne yamulttu o da yetmedi dolgu ile düzelteceğim dedi 3-4 kere dolgu yaptı şimdi hem yamuk hem kalın bir burnum var ilk dolguda da hem yamuk hem yer yer çöküntüleri olan kalın bir burnum olmuştu. Ne kadar kötü olabilir ki burnumun kendisi kötü değil ki dedim yapabileceği en kötü şeyi yaptı. O yüzden çok araştırmam lazım ne olur kızlar yardım edin

Hangi Prof. Dr. a yaptirdiniz acaba?

Galiba kazanan Çelebi dostlar. Onun tasarladığı burnu gerçekten çok beğendim. Uzun ve zarif bir burun istediğimi anladı. Yüzüme gerçekten uyan bir simülasyon tasarladı. Hemen hemen tanıştığım diğer tüm doktorlar bahşişimi yukarı çevirmek istediler, ama o istediğim gibi tuttu. Rahat ve kendinden emindi. Çok fazla tecrübesi var ve ona güvenebileceğimi hissettim. Yapabildiğimde daha fazla güncelleme yapacağım.

takipteyim yorumlarını bekliyorum :)

Şaban beyden ne kadar fiyat aldınız?

Harikasınız böyle bir başlık açarak ne çok yardımcı olduğunuz
Sorularım var
Ameliyat oldunuz mu Şaban Çelebi'ye merak ettim ?
İlk ameliyatınız mı yoksa revizyon mu sizin ki ?
Erhan Eryılmaz 'in ilk ameliyat ücreti hakkında bir bilginiz var mı ?
Ayrıca eçtiğiniz burunlar çok karakteristik bayıldım, özgün bir kişiliğe sahip olmanız ne hoş umarım doğru doktorla buluşmuşsunuzdur

Deneyimlerim başkalarına yardımcı olursa çok mutluyum. Evet, daha önce ameliyat oldum - 20 yıl önce. Burnum zamanla büyüdü ve alçaldı, bu yüzden onu tekrar iyileştirmek için sabırsızlanıyorum. Henüz ameliyat olmadım, ama nasıl gittiğini kesinlikle size bildireceğim. Erhan Eryılmaz'ın kim olduğundan emin değilim ... Fahrettin Yılmaz'ı mı kastettin? Veya Erhan Coşkun? Sonunda Fahrettin ile görüşmedim (başka biri onun garip tavrını yazdı, ben de geçmeye karar verdim) ama Erhan Coşkun revizyon için hemen hemen tüm doktorlarla aynı oranı verdi. Şimdi anlıyorum ki bu aralıktaki doktorlar (çok iyi, ama henüz ünlüler değil) revizyon için 25000 - 29000 arasında ücret alıyorlar. Ve ünlü doktorlar bunun üzerine 10000 - 20000 daha fazla ücret alıyorlar. Şahsen ben Çelebi'yi seçmeseydim Ahmet İslam veya Erhan Coşkun ile giderdim. İkisi de çok yetkin ve özenli görünüyorlar. Kadıköy'e yakın olmak istediğim için Bakırköy bölgesini atladım ama bence Bahadır Baykal, Erkan Soylu ve Arda Pelen de çok iyi görünüyor. Bu yardımcı olur umarım. Ameliyat olduktan sonra tekrar yazacağım <3

Yerel fiyatlar konusunda gerçekten ısrar etmeniz gerekiyor. Burada yaşadığım için Euro kazanmadığımı, TL kazandığımı söyledim. Ve Türk sağlık sigortam var. Bu yüzden bazı doktorlar oranlarını düşürdü. Ama haklısın: yabancılar ve Yurt dışında yaşayan Türkler için fiyatlarını şişiriyorlar.

O kadar tatli, anlasilir ve bilgilendirici seyler yazmissiniz ki tesekkur etmeden gecmek istemedim, sectiginiz kisiler de hep benim aklimda olan isimler umarim dilediginiz gibi, fabrikasyon urunu olmayan cook guzel bir burnunuz olur, sans sizden yana olsun <3

Ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsunuz? Zaman aldınız mı?

harikasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…