İstanbul'da rinoplasti - 2021 ücretler, öneriler, geri bildirimler

Merhaba kizlar, birkac doktordan fiyat aldim, bende ekleme yapayim:
- Resit Burak Kayan: 30000tl
- Guncel Ozturk: 4000 euro
- Mustafa Demir: 13000tl

Bende takip ediyorum konuyu bende yurtdışinda kaliyorum ve iki doktor arasinda kaldim dr M. Dilber ve dr A. Göksel
Çok zamandir düşünüyorum ama bir türlü karar verip adim atamadim tabi bide bu pandemi döneminde daha sıkıntılı erteledikce erteledim

Erhan çoşkun revizyon için ne kadar ücret verdi tam olarak

30 Nisan’da Erhan Coşkun’a ameliyat oldum. Oldukça memnunum.
Fotoğrafınızı paylaşır mısınız? Bende ameliyat olmak istiyorum ancak kötü şeyler yaşadım arda pelenden gün aldım bir kaç olumsuz yorum yapan hastasına ulaştım korkunç diyebileceğim burunlar yapmış o yüzden ondan vazgeçtim ilk ameliyat çok önemli yamuk gereğinden fazla kalkık top bir burun istemiyorum benim hafif kemerim var burun ucum öne doğru düşük kalkık küçük kibar bir burun istiyorum zaten yüz hatlarımda buna elverişli belirgin elmacık kemiklerim var çenem ve alnım orantılı gerçi bir doktor alnıma yap enjeksiyonu önerdi ama ben çok sıcak bakmıyorum. Çok uzattım ama kafam çok karışık tek bildiğim burun ameliyatı olmak istiyorum bunun için önerebileceğiniz her şeye açığım. Şimdiden teşekkür ederim kızlar

Kım hakkında kötü yorumlar duydunuz

Hangi Prof. Dr. a yaptirdiniz acaba?
Kime yaptırdınız özelden yazabilir misiniz

Merhaba, siz Erhan Coşkuna amilyat oldunuzmu? Fiyat olarak ne kadar acaba

Merhaba saban celebeyi mi ameliyat oldunuz

Merhaba saban celebiye mi ameliuat oldunuz

Selamlar,
Burun ameliyatını oldunuzmu ve kime ? Yeğenim olmak istiyor ve bir türlü kime yaptıralım diye tereddüt ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…