- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Baktım da Bahçelievler devlet hastahanesinde mi? Teşekkür ederim bu arada. Bir daha ki kontrole ona gidebilirim.Esra kırsever var. Bahçelievlerde.
Çok iyi bir bayan mesleğinde harikadır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım da Bahçelievler devlet hastahanesinde mi? Teşekkür ederim bu arada. Bir daha ki kontrole ona gidebilirim.Esra kırsever var. Bahçelievlerde.
Nereye gidiyorsun canım?
Küçükköye doğru resmen özel hastane caddesi var. Sıralı ama hiç biri içime sinmiyor. Muhtemelen medical parkı tercih edeceğim.
Yok kendi muayenehanesi var.Baktım da Bahçelievler devlet hastahanesinde mi? Teşekkür ederim bu arada. Bir daha ki kontrole ona gidebilirim.
Ooo bayağı uzakmış :)Ben arkadaşimin tavsiyesi üzerine duygu hastanesine gitmiştim ama hastaneden hiç memnun kalmadim orda çok fazla hastane var dediğin gibi ama hepsi aynı bence. Kendi memleketimde hastaneye gidiyorum canim çorluda benim doktorum ve çok memnunum doğumu da orda yapıcam kısmetse
500/evler safakta dogum yapmistim cok temiz ve ilgililerdi. Gop safak nasil bilmiyorum.Bende istanbuldayım. Gop yada eyüp tarafında doktora giden yada doğum yapmış, çok memnun kalanlar varmı aranızda?
Goptakin cehennem gibi ya çok kalabalık oluyor.500/evler safakta dogum yapmistim cok temiz ve ilgililerdi. Gop safak nasil bilmiyorum.
Ooo bayağı uzakmış :)
Evet duyguyu duydum ama hiç kimseden “çok iyi” lafını duymadım. Hiç biri işe yaramaz.
Evet. Şans senden yanaymış ne güzel annecin de yanında olurAnnem zaten orda oturuyor o yuzden banada bahane oluyor biraz gidip kaliyorum o arada muayeneye gidiyorum, doktor çok önemli valla 9 ay kısa bir süre değil sonuçta iyi yönlendirilmek gerekiyor
Evet. Şans senden yanaymış ne güzel annecin de yanında olur
9 haftalık hamileyim.Aynen öyle canim hem annem icin hemde güvendiğim bir hastane o yuzden orayi tercih ettim. Inslah sende iyi bir hastane bulursun. Ne kadarlik hamilesin bu arada
Yok maalesef hiç hiç girmedi iyice sarpa sardı. Ama gecenlerde ovu yaptm yumurtlamayı yakaladım çok şükür. 3 gundur değerlendriyorz. Yumurta akı kıvamında şeffaf akıntıda geldi :) bakalım hayırlısı inşallahEvet canım büyüyor çok şükür zaman çabuk geçiyor. Sende durumlar nasil adetin düzene girdi mi ?
9 haftalık hamileyim.
Benim doğum yapacağım yer belli doktor da belli de. Şu yakın süreçte gidip normal rutin muayene olacağım bi yer istiyorum. Doğum yapacağım bayan bahçelievlerde. 4. Aydan sonra zaten oraya gideceğim.
Meraba canm hoşgeldin. Söylediğin yeri pek bilmiyorum :)Bende istanbuldayım. Gop yada eyüp tarafında doktora giden yada doğum yapmış, çok memnun kalanlar varmı aranızda?
Meraba canm hoşgeldin aramıza.. avrupa yakasında mısın sende ??Bende yeni hamileyim. İstanbul'da oturuyorum. İlk olduğu için fazla deneyimim yok. Şimdilik özel bir hastaneye gidiyorum. Avrupa yakası içinde özellikle çok önerdiğiniz bir doktor ve hastane varsa öğrenmek isterim. :)
Yok maalesef hiç hiç girmedi iyice sarpa sardı. Ama gecenlerde ovu yaptm yumurtlamayı yakaladım çok şükür. 3 gundur değerlendriyorz. Yumurta akı kıvamında şeffaf akıntıda geldi :) bakalım hayırlısı inşallah
devlet hastanesinde mi ??Bnde bahçeli evlerde oturuyorm da.Esra kırsever var. Bahçelievlerde.
Yok Canm tedavi yarım kaldı. Dr seker yukleme testi istemişti hormonlarda bi sıkıntı çıkmayınca yaptıramamstm memlekete gittiğim için. Şimdi gecen gun yumurtlama gununu yakaladm degerlendirdik bakalım hayırlısı beklemedeyim :)Selam kızlar. Nasılsınız?
Peri Tozuu canım ismini değiştirmişsin :) ne durumda hastane işlerin ? tedaviye devam mı