İstanbulda oturan hamişler ve hamiş adayları :)

Her ay deniyoduk cnm iste adetten bikc gun once koyu leke geldi adet gecikincede test yaptm hemen ikincizgi cikti yani illa cikar diye beklemiyodm

Sgll cnmm seninde haytli olsunn nasil cikti degelerler ben istanbukda degilm gidemedm doktoruma goremedm birturlu stresteym.hep

Sağol canim benim. Ben gecen hafta gittim doktora keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atisi icin çagirdi haftaya gidicem insallah duyarim güm güm sesleri :) senin kan tahlilin nasil çıkti peki hic stres yapma Allahin izniyle sende göruŕsun canim

Sağol canim benim. Ben gecen hafta gittim doktora keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atisi icin çagirdi haftaya gidicem insallah duyarim güm güm sesleri :) senin kan tahlilin nasil çıkti peki hic stres yapma Allahin izniyle sende göruŕsun canim
iste doktora gidemedjm diye stresteyim cnm 3. Gun verdim kan 2246 cikti ilk gunlere gore baya yuksek dediler ama anlamiyorm hic

iste doktora gidemedjm diye stresteyim cnm 3. Gun verdim kan 2246 cikti ilk gunlere gore baya yuksek dediler ama anlamiyorm hic

Tekrar kan ver bence canim artış olup olmadigina bak bazen öyle yüksek çıkabiliyor erken döllenmeden dolayi seninde öyle oldu sanırim. Insallah guzel haberler alırsın

Hava sıcak ya insanin canı bisey yapmak istemiyor canim iyi gidiyor mide bulantısı biraz zorluyor beni ama idare ediyoruz çok şükür :anneadayı:
Hımm olsun minik mucizen iyi olsunda bizler bi şekilde atlatıyorz. Bnmde bu ara ciddi şüphem var ama bilemiyorm inşallah allahın izniyle bu kez hayal kırıklıgına ugramam.

Hımm olsun minik mucizen iyi olsunda bizler bi şekilde atlatıyorz. Bnmde bu ara ciddi şüphem var ama bilemiyorm inşallah allahın izniyle bu kez hayal kırıklıgına ugramam.

Aynen canim herşeye miniğim için katlanıyorum. Ay hadi insallah canim ya seninde haberini aliriz kac gün var bata ve bu arada adet oldun mu bayadır olmuyordun?

Aynen canim herşeye miniğim için katlanıyorum. Ay hadi insallah canim ya seninde haberini aliriz kac gün var bata ve bu arada adet oldun mu bayadır olmuyordun?
Adet söktürücü kullanmaya basladım. Basladıktan sonraki gun ovu testi vardı elimde bi yapayım dedim yaptm pik yapmıstı. Ertesi gun yıne yaptım silikleşmişti yani yuöurtam çatlamıstı degerlendirdik o gunden snra göğüslerim hassaslastı 1 haftadan fazla öyle hala hassas özellikle ucları. Dünden beride aradaa hafif kasık agrım oluyor rahime ve dizlerime falan vuruyor

Mrs black Mrs black Bak bu da pik yaptıgı gun ki ovu testim. Alttakide ertesi gun yaptıgım yavas yavas silkleşti. Acaba tuttu mu. gebelk testi yapsam erken mi olur acaba ?
Screenshot_20180716-164209.png
Screenshot_20180716-164155.png

X