- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Bakalım hayırlsı yarın erken kalkarsam saglık ocagına giderim kan vermeyeBaya koyu gözüküyor canim gebelik testi yap istersen insallah tutmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım hayırlsı yarın erken kalkarsam saglık ocagına giderim kan vermeyeBaya koyu gözüküyor canim gebelik testi yap istersen insallah tutmuştur
Gebelik testi aldım. Ama sanırım adet olcam kasıklarım agırıyor . Bugun olmazsam eger yarın sabah ilk idrarla yapıcam.
Valla suan gelen giden yok. Bakalım hayırlısı allahtanGebelik testinde onaylamadan kan verme bence canim insallah olmazsin
Merhaba merak ettim adet oldunuz mu yoksa müjdeli haberi vericekmisiniz:)Valla suan gelen giden yok. Bakalım hayırlısı allahtan
Adet oldum çok şükür :)Merhaba merak ettim adet oldunuz mu yoksa müjdeli haberi vericekmisiniz:)
Valla bnde calışmadayımBuralardaym.ben cnm. Ugrasiyorm bebek ivir ziviriyla sen naptn
Kıııızzzlllaarr Kimse yok mu ?? Kimler neler yapıyor ??
Valla dr işleri de braz ara vrdim. Yeniden basladık bakalım ne olcakDoktor isleri noldu cnm devam mi
İyi valla ugrasıyorum bende hala :) bebişler büyümüş maaşallah :)Iyiyim canim sen nasilsin ?
İyi valla ugrasıyorum bende hala :) bebişler büyümüş maaşallah :)
Bende istanbuldayım. Gop yada eyüp tarafında doktora giden yada doğum yapmış, çok memnun kalanlar varmı aranızda?
Nereye gidiyorsun canım?Merhaba canim bende eyüp tarafinda oturuyorum ama hiçbir hastaneden memnun kalmadım özel hastaneler resmen devlet hastanesi gibi hiç ilgilenmiyorlar simdi daha uzak biyerde hastaneye gidiyorum ama muhakkak memnun kalanlar vardir
Esra kırsever var. Bahçelievlerde.Bende yeni hamileyim. İstanbul'da oturuyorum. İlk olduğu için fazla deneyimim yok. Şimdilik özel bir hastaneye gidiyorum. Avrupa yakası içinde özellikle çok önerdiğiniz bir doktor ve hastane varsa öğrenmek isterim. :)