İstanbulda oturan hamişler ve hamiş adayları :)

Bnm bat belli değil adetim düzensiz 2 aydr olmadm. Ama yum gununu yakaladm :) :KK70: büyük bir başarı :KK70:
Benimde gebelikten önceki adetim bayağı geçmişti. Merak etme hamilelikten önce böyle adet dönemleri saçmalarmış. İnşallah seninde öyle olmuştur ve bu ay güzel haberi verirsin.

Gittim tabiki. İlk gebeliğim ve çok korktum. Hani lekelenme falan değildi. Çok aptallaştım. Bebekte bir sorun yok dedi. Zaten gördük kalp atışlarınıda dinledik.
İğne verdi. 3 hafta boyunca her hafta 1 kere vurulacağım.

Bebişin iyi olmasina sevindim canim iğnelerini ihmal etme inşallah geçer kanaman bazı gebeliklerde bu tarz olabiliyor çok dikkat etmen lazim çok fazla yorma kendini.

Bebişin iyi olmasina sevindim canim iğnelerini ihmal etme inşallah geçer kanaman bazı gebeliklerde bu tarz olabiliyor çok dikkat etmen lazim çok fazla yorma kendini.
İnşallah. Doktorda zaten olumlu konuştu.
Olabilir dedi.
Dünden beri yatıyorum sürekli.
Ama sebebini hala anlamadım

İnşallah. Doktorda zaten olumlu konuştu.
Olabilir dedi.
Dünden beri yatıyorum sürekli.
Ama sebebini hala anlamadım

Yeni yeni tutunmaya çalisiyor ya o yuzden sanirim ayni durumu bende yaşamiştim ama senin kadar şansli değildim düsükle sonuclandi benimki. Ama seninki düzelir canim doktorda olumlu konuşmuş rabbim sana bağişlasin insallah 3 ay dolana kadar dikkat etmen gerekiyor çok

Yeni yeni tutunmaya çalisiyor ya o yuzden sanirim ayni durumu bende yaşamiştim ama senin kadar şansli değildim düsükle sonuclandi benimki. Ama seninki düzelir canim doktorda olumlu konuşmuş rabbim sana bağişlasin insallah 3 ay dolana kadar dikkat etmen gerekiyor çok
Yaa rabbim sağlıklı versin inşallah.
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum

Goptakin cehennem gibi ya çok kalabalık oluyor.
Ben zaten doğumu yapacağım doktora karar verdim şuan yeni olduğu için sadece muayenelere bana daha yakın yerde olsun diyorum. Yani bi 4 aylık olduktan sonra zaten kendi doktoruma gidicem
Orayi zaten begenmiyolar 500 evlerdeki daha iyi diyolar.
Hayirlisi ben suan safak tip merkezinde buldum doktoru sansa da ameliyati orda yapiyormus. Allah nasip ederse bunda da orda dogum yapacagim

Orayi zaten begenmiyolar 500 evlerdeki daha iyi diyolar.
Hayirlisi ben suan safak tip merkezinde buldum doktoru sansa da ameliyati orda yapiyormus. Allah nasip ederse bunda da orda dogum yapacagim
Yaa ne güzel sizin adınıza sevindim. :) sizin ne zaman doğum

Ya orası çok yeni ya ne bileyim hiç kimseden de duymadım. Memnun kalmanıza çok sevindim. İnşallah hayırlı haberler alırsınız

Hastane çok eski bir hastane. Hatta bu bölgedeki en eski özel hastane. Gaziosmanpaşa Hastanesi adı ama 3 senedir falan Yeni Yüzyıl üniversitesi ile anlaşmalı olduğu için ismi gop yeniyüzyıl hastanesi olmuş.

X