- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Amin Canım dualarınızı bekliyorm. İlk defa yum gununu yakaladım çok çok heycanlıyım :)Hadi bakalim canim artık senden de bir bebiş bekliyoruz insallah rabbim nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Canım dualarınızı bekliyorm. İlk defa yum gununu yakaladım çok çok heycanlıyım :)Hadi bakalim canim artık senden de bir bebiş bekliyoruz insallah rabbim nasip eder
Hoşbuldum, evet canım:)Meraba canm hoşgeldin aramıza.. avrupa yakasında mısın sende ??
Hoş buldum :)Meraba canm hoşgeldin. Söylediğin yeri pek bilmiyorum :)
Neresindesin ? :)Hoşbuldum, evet canım:)
Nasılsın canm. Sanırm yeni hamişssin :)Hoş buldum :)
Hayır devlet yada hastane değil. Muayenehanesi var. Medicana da doğumlarını yapıyor yada acil bi durum olursa.devlet hastanesinde mi ??Bnde bahçeli evlerde oturuyorm da.
Amin Canım dualarınızı bekliyorm. İlk defa yum gununu yakaladım çok çok heycanlıyım :)
Çok iyi sayılmazdım. Dün çok kötü bir gün geçirdim. Kanamam oldu. Halada devam ediyor sadece dünki gibi değil. Biraz mutsuzum sadece.Nasılsın canm. Sanırm yeni hamişssin :)
Hım o şekilde anladım canmHayır devlet yada hastane değil. Muayenehanesi var. Medicana da doğumlarını yapıyor yada acil bi durum olursa.
Amin Allah razı olsun canmın içi ❤Dualarim seninle canim inşallah müjdeli haberi tez vakitte alirsin
Çok geçmiş olsn inşallah sorn olmaz. Bnde idare eder kasık agrım var biraz o kadar sadece ve gelgitli bir ruh haliÇok iyi sayılmazdım. Dün çok kötü bir gün geçirdim. Kanamam oldu. Halada devam ediyor sadece dünki gibi değil. Biraz mutsuzum sadece.
Sen nasılsın :)
Hadi hayırlısı inşallah en yakın zamanda sende hamiş olursunAmin Canım dualarınızı bekliyorm. İlk defa yum gununu yakaladım çok çok heycanlıyım :)
İnşallah bakalım :)Çok geçmiş olsn inşallah sorn olmaz. Bnde idare eder kasık agrım var biraz o kadar sadece ve gelgitli bir ruh hali
Amin canm inşallaah ❤Hadi hayırlısı inşallah en yakın zamanda sende hamiş olursun
Bnm bat belli değil adetim düzensiz 2 aydr olmadm. Ama yum gununu yakaladm :) büyük bir başarıİnşallah bakalım :)
Bat ne zaman, ki inşallah olmazsın
Başakşehir'de oturuyorum.Neresindesin ? :)
HmBaşakşehir'de oturuyorum.
Çok iyi sayılmazdım. Dün çok kötü bir gün geçirdim. Kanamam oldu. Halada devam ediyor sadece dünki gibi değil. Biraz mutsuzum sadece.
Sen nasılsın :)
Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Kaç aylık?
Gittim tabiki. İlk gebeliğim ve çok korktum. Hani lekelenme falan değildi. Çok aptallaştım. Bebekte bir sorun yok dedi. Zaten gördük kalp atışlarınıda dinledik.Canim kanama icin doktora görundün mü ?