Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar slm, benim bu ay içinde mülakatım var istanbulda ama istanbulu hiç bilmiyorum bu istanbulda iş kulelerinin oraya en yakın öğretmen evi neresidir bilen var mı beşiktaş öğretmen evi yakın mı oraya lütfen yardımcı olun
Kızlar slm, benim bu ay içinde mülakatım var istanbulda ama istanbulu hiç bilmiyorum bu istanbulda iş kulelerinin oraya en yakın öğretmen evi neresidir bilen var mı beşiktaş öğretmen evi yakın mı oraya lütfen yardımcı olun
Yakin sayilir tabi minubusle gidersin. Niye panik oluyorsun ki ac bir tane ogrt. evine telefon onlarda liste vardir. Sor gorevliye en yakinindaki hangisi diye. Basarilar
Canım İşkuleleri Maslak semtinde. Oraya en yakın öğretmen evleri dediğin gibi Beşiktaş veya Şişli. Tek vesait olarak ulaşabilirsin. Ama Şişli daha merkez olur senin için.
Bende önceki senelerde İstanbul'a geleceğim zamanlarda öle araştırmalar yapıyordum. Bence sadece Öğretmenevleriiyle kısıtlama kendini diğer devlet kurumlarının da misafirhaneleri var ve güzel onlara da sor soruştur. Karşı tarafta olmadığı sürece heryerden gidiş geliş yapabilirsin. Ben geçen sene kaldığımda Diyanetin Sultan Ahmet camisi yakınındaki misafirhanesinde kalmıştım. Başka misafirhaneler de uygun olur yani.