İstanbul Üniversitesi'ni kazandım.Evime 1,5 saat.Avcılar kampüsündeyim.
Yaşam nasıldır?Yurt vb.Hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
İstanbulda üniversite kazananlar okuyanlar :)
Siyaseti fazla içerisinde barındıran bi üniversite. kimseyle mülakaşaya girmemek lazım :) beyazıttaki kampüsü ve etrafı fazla hacı hocayla dolu ama avcıları bilemem tabi :)
Siyaseti fazla içerisinde barındıran bi üniversite. kimseyle mülakaşaya girmemek lazım :) beyazıttaki kampüsü ve etrafı fazla hacı hocayla dolu ama avcıları bilemem tabi :)
bi de 1. sınıfları biraz dalgaya alıyolar insanın kendine biraz güveni olmalı üniversite ortamında. biri bişey diyince sessiz kalıp bön bön bakmamalı yoksa fena dalgaya alırlar. benim bu sene çok arkadaşım girdi oraya mühendisliğe falan. çoğu sessiz sedasız çok iyi insanlar. ama başka tanıdıkalrımda var iyi ama dalgayı seven :)
istanul da öğrenci olmak hem iyi hem kötü.ben okurken bitse de kurtulsam şu şehirden diye düşünürdüm 2 sene oldu mezun olalı şimdi de keşke uzatsaydım okulu da istanbulu biraz daha yaşayabilseydim diyorum.önünde koskoca 4 sene var her anın tadını çıkarmalısın :)
İstanbul Üniversitesi güzeldir .Ve yaz okulu olmaması çok iyi hocalar bu yüzden bırakmıyorlar.Ayrıca çan eğrisi sistemi var. İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsünde hayat yok gibi :) Fotokopi çektirmek için bile dışarı çıkmanız gerekiyor. Kampüsde yemekler 2010 yılında 50 kuruştu ve sabah kahvaltısıda veriliyor.Sosyallik adına Beyazıt kampüse göre çok sakindir. Bahar şenlikleri genelde Avcılar kampüs de yapılır.Biz üç kardeş aynı anda İstanbul Üniversitesinde okuduk :) Ders çalışmak için ideal bir yer.Lüleburgaz dan sonra sanırım size biraz sakin gelebilir.Yurt olarak da kampüs için de devlet yurdu var. Aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz
Yurt çıkarsa ya da iyi bir yer bulursam eve çıkmayı düşünmüyordum.Ev kiraları o tarafta çok yüksek değilmiş ama arkadaşım yok yanımda.En azından 1-2 sene yurtta kalırım.
Yurt çıkarsa ya da iyi bir yer bulursam eve çıkmayı düşünmüyordum.Ev kiraları o tarafta çok yüksek değilmiş ama arkadaşım yok yanımda.En azından 1-2 sene yurtta kalırım.
insallah gorursunuz yazdigimi bende bu sene istan. uni kazandim avcilar kampusteyim ama hic bir bilgim ypk istanbula adim atmisligim yok.yurrt cikmazsa diye cok korkuyorum nerde kalirim hix bilmiyorum.siz gecen sene naptiniz lutfen yardimci olun yurtlar hakkinda mesaj sayimdan dolayi ozel mesaj atamiyorum