- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
Poyrazköyle Büyük liman aynı yermi acaba :))BÜYÜKLİMAN KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM GARİPÇE KÖPRÜNÜN DİBİNDE KALIYOR
DENİZİN DİBİNİ GÖRÜYORSUN
O zaman çok dikkatli olmalısınız. Hastalıklara karşı muhakkak önleminizi alın.istanbul dışına çıkma şansım yok şimdi malesef :S
sarıyer elmaskum plajı hakkında ne düşünüyosunuz?
Altınkum - elmaskum haftasonu çok apaçi kaynıyor, amaan kafama takmam dersen gidilir. Gençken çok giderdik biz :)
apaçileri sallayım diyorum da aşırımı kalabalık..kulaç atacak yer yok halde mi elmaskum?
Yok canım o kadar da değil, haftaiçi gitme şansınız varsa daha sakin olur. Plajın giriş tarafları kalabalık oluyor genelde yüzme bilmiyorlar :)) Eğer yüzme biliyorsanız dubalarda takılırsınız :))
Ayrıca 2-3 plaj yan yana zaten araları yok, hangisi daha sakinse onu seçersiniz.
büyükada da ki yörükali plajını tavsiye ederimistanbul da güzel bi plaj önerisi istiyorum arkadaşlar.bu hafta sonu gideceğim giriş maksimum 30 tl fln olan denizi temiz ve kum olan plaj....neresi olabilir yardımcı olurmusunuz erkek arkadaşımla gideceğim bi türlü bi yere karar kılamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?