Poyrazköyle Büyük liman aynı yermi acaba :))BÜYÜKLİMAN KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM GARİPÇE KÖPRÜNÜN DİBİNDE KALIYOR
DENİZİN DİBİNİ GÖRÜYORSUN
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
istanbulda nerde plaja gidilir ya
- Konu Sahibi nevertime
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?O zaman çok dikkatli olmalısınız. Hastalıklara karşı muhakkak önleminizi alın.istanbul dışına çıkma şansım yok şimdi malesef :S
sarıyer elmaskum plajı hakkında ne düşünüyosunuz?
Altınkum - elmaskum haftasonu çok apaçi kaynıyor, amaan kafama takmam dersen gidilir. Gençken çok giderdik biz :)
Istanbulda bir kez denize girdim o da bogazda tekneyle buyuk liman civarinda bir yerde, dolayısıyla plaji nasil bilmiyorum ana deniz o gun kotu degildi.
Kilyos ve sileye gidiyor cevremdekiler. Ozellikle kilyosta cok guzel beachler varmis. Her kosulda karadeniz marmaradan temizdir diye dusunuyorum.
Kilyos ve sileye gidiyor cevremdekiler. Ozellikle kilyosta cok guzel beachler varmis. Her kosulda karadeniz marmaradan temizdir diye dusunuyorum.
Altınkum - elmaskum haftasonu çok apaçi kaynıyor, amaan kafama takmam dersen gidilir. Gençken çok giderdik biz :)
apaçileri sallayım diyorum da aşırımı kalabalık..kulaç atacak yer yok halde mi elmaskum?
apaçileri sallayım diyorum da aşırımı kalabalık..kulaç atacak yer yok halde mi elmaskum?
Yok canım o kadar da değil, haftaiçi gitme şansınız varsa daha sakin olur. Plajın giriş tarafları kalabalık oluyor genelde yüzme bilmiyorlar :)) Eğer yüzme biliyorsanız dubalarda takılırsınız :))
Ayrıca 2-3 plaj yan yana zaten araları yok, hangisi daha sakinse onu seçersiniz.
Yok canım o kadar da değil, haftaiçi gitme şansınız varsa daha sakin olur. Plajın giriş tarafları kalabalık oluyor genelde yüzme bilmiyorlar :)) Eğer yüzme biliyorsanız dubalarda takılırsınız :))
Ayrıca 2-3 plaj yan yana zaten araları yok, hangisi daha sakinse onu seçersiniz.
tm çok teşekkürler büyük ihtimalle buraya gideceğiz...yıllar önce çocukken giderdik ailecek ozamanlar beğenirdim.
büyükada da ki yörükali plajını tavsiye ederimistanbul da güzel bi plaj önerisi istiyorum arkadaşlar.bu hafta sonu gideceğim giriş maksimum 30 tl fln olan denizi temiz ve kum olan plaj....neresi olabilir yardımcı olurmusunuz erkek arkadaşımla gideceğim bi türlü bi yere karar kılamadım
Sile ve agvada guzeldir canim ama ne kadarda olsa karadeniz kum kaymalari vardir dikkat etmeniz lazim. O yuzden tehlikeli biraz.sileye giderseniz isik üniv arka kisimlarinda kalan yere dogru yuruyun. Yani olaja girdkrwn sonra bir 10 dk falan ilerleyen oralar sakin oluyor. Agvaya gidersenizde tatli su ayrimi var ordan ileri gidince sakinlesir.