• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda nerde plaja gidilir ya

Adalar rezalet...
Ağva denizinde su içinde değişik bir böcek var ısırıyor bildiğin insanı
En mantıklısı Şile derim.
Biraz apaçilere boyun eğerim derseniz de Sarıyer Altınkum Plajı var

En temiziii dersen AquaParklara gidin

canm ben agvalıyım ne agva ne şile önermem gıtme akıntı çok beykoz riva sahiline bı bak derım güzel diyorlar

Istanbulda bir kez denize girdim o da bogazda tekneyle buyuk liman civarinda bir yerde, dolayısıyla plaji nasil bilmiyorum ana deniz o gun kotu degildi.
Kilyos ve sileye gidiyor cevremdekiler. Ozellikle kilyosta cok guzel beachler varmis. Her kosulda karadeniz marmaradan temizdir diye dusunuyorum.

apaçileri sallayım diyorum da aşırımı kalabalık..kulaç atacak yer yok halde mi elmaskum?

Yok canım o kadar da değil, haftaiçi gitme şansınız varsa daha sakin olur. Plajın giriş tarafları kalabalık oluyor genelde yüzme bilmiyorlar :)) Eğer yüzme biliyorsanız dubalarda takılırsınız :))

Ayrıca 2-3 plaj yan yana zaten araları yok, hangisi daha sakinse onu seçersiniz.

Yok canım o kadar da değil, haftaiçi gitme şansınız varsa daha sakin olur. Plajın giriş tarafları kalabalık oluyor genelde yüzme bilmiyorlar :)) Eğer yüzme biliyorsanız dubalarda takılırsınız :))

Ayrıca 2-3 plaj yan yana zaten araları yok, hangisi daha sakinse onu seçersiniz.

tm çok teşekkürler büyük ihtimalle buraya gideceğiz...yıllar önce çocukken giderdik ailecek ozamanlar beğenirdim
.

İstanbulda denize girilmez ama ben en son florya güneş plajına gittim gerçekten çok güzel bi yer ama suriyeliler sayesinde çok kalabalık oluyo sabahın erken saatlerinde gidersen su tertemiz ve sığ, derin değil.

istanbul da güzel bi plaj önerisi istiyorum arkadaşlar.bu hafta sonu gideceğim giriş maksimum 30 tl fln olan denizi temiz ve kum olan plaj....neresi olabilir yardımcı olurmusunuz erkek arkadaşımla gideceğim bi türlü bi yere karar kılamadım
büyükada da ki yörükali plajını tavsiye ederim :KK66:

Sarıyer'den Büyükliman plajlarına tekne kalkıyor, gidiş geliş 15 tl. Tabi şezlong şemsiye vs. yok. Ama sahili kum ve denizi tertemiz.
Veyahut Kilyos'a da gidebilirsiniz. Plajları hafta sonu 30'dan başlıyor. Parasız halka açık olan yerler de var.

Sile ve agvada guzeldir canim ama ne kadarda olsa karadeniz kum kaymalari vardir dikkat etmeniz lazim. O yuzden tehlikeli biraz.sileye giderseniz isik üniv arka kisimlarinda kalan yere dogru yuruyun. Yani olaja girdkrwn sonra bir 10 dk falan ilerleyen oralar sakin oluyor. Agvaya gidersenizde tatli su ayrimi var ordan ileri gidince sakinlesir.

Şile Ayazma plajı tabiki nerdeyse her gün gidiyorum tertemiz dalgasız, sıcacık.. Cankurtaran hizmeti de var ve plajı ücretsiz halka açık plaj tavsiye ederim..

Back
X