İstanbulda meme üzerine en iyi estetik doktoru kim?

Yok benim küçültme oldu önce estetik için gitmiştim sonra mecburen oldum iki meme de de sayılamayacak kitle çıktı olabildiğince küçültme olması gerekti daha kolay takip olması için benim farklı bir durum oldu açıkçası onun için doktora muayene olup fiyat almanız daha iyi tabi her doktordan doktora fiyat farkı var bu arada muayenesi ücretsiz
merhaba bende küçültme yaptırmak istiyorum siz ne kadar ödediniz ? kontrole gideceğim ama merak ettim çok yüksek mi acaba

Bende engin Selamioğluna büyütme oldum çok memnunum 1. Ayım bitti :) dirensiz ameliyat oldum kas altı çok zor 7 gün 3 haftadır çok iyiyim dikişlerimin izleri de çok küçük

Merhabalar, ben erdem güvene ameliyat oldum hatta dün 2. ay kontrolüme gittim. Tüberöz memem vardı biraz daha komplike bir ameliyattı ama çok memnunum. Tahmin ettiğimden de güzel oldu. Çok doğal duruyor. Birkaç doktor daha gezmiştim hepsi bunu yaparım şunu yaparım diyordu, erdem bey ne istiyorsun diyen tek doktor. Çok hassas bir vücüdüm olduğu için dikişlerde biraz iyileşme sıkıntısı yaşadım ama onun dışında ameliyattan sonraki gün gayet iyiydim. Asistanı Gülin hanıma yazdığınızda her sıkıntı için anında cevap alırsınız. Tabi ağrı eşiğim çok yüksektir onun da etkisi olabilir. 5. gün elimi kolumu kaldırıp herşeyi yapabiliyordum. Kendisi çok gerçekçi bir doktor. Tüberöz mememden dolayı asimetrim vardı ve girmeden önce de bu yine de az da olsa devam edecek dedi. Ve etti de ama çok azıcık bir asimetriden bahsediyoruz eski haliyle karşılaştırınca çok ciddi bir fark. Herkese öneririm.
merhaba, fiyat bilgisi benimle de paylaşabilir misiniz rica etsem, bir de tam olarak ne ameliyatı oldunuz sadece silikon mu takıldı, dikleştirme vs var mı?

Ben yakın bir arkadasımı ameliyat eden ve sonucunu gözümle gördüğüm bir prof a ameliyat oldum istanbulda. Ozelden yazarım ismini size.
Merhaba, 1 ay sonra ameliyat olmak istiyorum ve inanılmaz bir bilgi kirliliği ve görüşmeler sonrası kararsızlığı içindeyim. Lütfen bana da yazar mısınız özelden? 🙏

Merhaba lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşır misiniz??Erdem beye karin germe ve meme dikleştirme olucam.Siz nasil memnun kaldiniz mi???

Ben de ocak ayi icin Istanbulda gögüs büyütme ameliyati olmadi düsünüyorum. Hala daha kime yaptiracagima karar veremedim. Instagramda populer olan dr larin fiyatlari cok yüksek

X