• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda meme üzerine en iyi estetik doktoru kim?

Benim dikleştirme ve silikon 9.Günüm ve cok pişmanım keske olmasaydım. Doktorunuzu iyi seçin. Uçlar yamuk memelerin biri büyük biri küçük. Ödemin çoğu gitti ödem hapı iciyorum kasüstü oldugu icinde bu anormal farklılıgın değişeceğini düşünmüyorum
Kime ameliyat oldunuz acaba?

Fiyatlar o kadar uçuk ki bazı doktorlarda, bu yüzden pek doktor seçme şansı kalmıyor sanırım ben de yeni araştırmaya başladım ve şok oldum bu fiyatlara

Benim dikleştirme ve silikon 9.Günüm ve cok pişmanım keske olmasaydım. Doktorunuzu iyi seçin. Uçlar yamuk memelerin biri büyük biri küçük. Ödemin çoğu gitti ödem hapı iciyorum kasüstü oldugu icinde bu anormal farklılıgın değişeceğini düşünmüyorum
Merhaba cok gecmis olsun. Kime ameliyat oldunuz?

Arkadaşım merhaba, bende kendisine meme küçültme olmayı planlıyorum bende birkaç dr gezdim ve Erdem bey’e karar kıldım baya araştırma yaptım aldığım yorumlar gerçekten rahatlatıcıydı ama bu formunda ona ait çok fazla yorum bulamıyorum... doktorlar takvimine bakabilirsin... almanya’da yaşıyorum o yüzden geldiğim tarihe göre işlem yaptırmayı planlıyorum maalesef korona’dan sebep Türkiye gelemede problem yaşayabilirim o yüzden tarih şuan için tam net değil..
Merhaba ameliyati oldunuzmu memnunmsnz

Arkadaşlar yaptığım bir aylık araştırmada;
ilk 3 isim Şükrü Yazar,Abdullah Etöz,Ersin Ülkür
Reha Yavuzer,Hasan Fındık,Cahit Vural,Bilgehan Aydın,Barış Çakır,Egemen Onur,Barış Keklik
bu isimlere ameliyat olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum.
Merhabalar,

Dr abdullah etoz pek de guven vermeyen bir hekim. Ben kendisine dudak dolgusu ıcın basvurdum dudagımda minik paracık seklınde dolgular kaldı maalesef bu konudakı sıkayetıme cok saygısız bır uslupla kanulu elıne alıp patlatarak cozum bulabılecegını soyledı oysa eritme yapabilirdi. Bu yaklsımda bir dr u mutlaka lütfen cok daha iyi arastırın... Plastik cerrahi de uzman denılıyor ama ne kadar dogru sorgulayın lütfen.

Back