Sarıyer’de gümüşderedesehre uzak derken ne kadar uzak? nerede mesela?
orası özellikle arabanız da varsa şehre uzak değil ki, maslak'ın dibi.Sarıyer’de gümüşderede
Ben pek bilmiyorum İstanbul’u zaten. Peki lojmanlar hakkında bilginiz var mıorası özellikle arabanız da varsa şehre uzak değil ki, maslak'ın dibi.
malesef lojmanları bilmiyorum ama istanbulluyum.istanbulla ilgili takıldığınız bir şey olursa cevaplarım.Ben pek bilmiyorum İstanbul’u zaten. Peki lojmanlar hakkında bilginiz var mı
Sarıyer’de gümüşderede
Halkalı da polis lojmanında oturdum. Çok eskiydi içine bayağı masraf yaptık. 1 sene sonra tayin çıktı.Ben pek bilmiyorum İstanbul’u zaten. Peki lojmanlar hakkında bilginiz var mı
Biz de eğer eskiyse yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :) peki yeni göreve başlayacak birine çıkma ihtimali ne kadar onun hakkında bilginiz var mıHalkalı da polis lojmanında oturdum. Çok eskiydi içine bayağı masraf yaptık. 1 sene sonra tayin çıktı.
Sarıyer İstanbulun en iyi semtlerinden biri. Boğazda bir kere. Ayrıca Hacıosman metroya çıktıktan sonra heryer yakın. Eski Sarıyerliyim bu arada. Gerçekten güzel ve rahat bir semt. Başınıza talih kuşu konmuş.
Teşekkürler :)sariyer cok guzel biyer, lojmanlari bilmiyorum ama sariyerde oturulur:)
Halkalı çok tercih edilmediği için 3-4 senelik memurlara bile çıkıyor. Ama Sarıyer zor bence. Polis okulu lojmanlarından bahsediyorsanjz çok çok zor.Biz de eğer eskiyse yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :) peki yeni göreve başlayacak birine çıkma ihtimali ne kadar onun hakkında bilginiz var mı
Bakalım şansımızı deneyeceğizHalkalı çok tercih edilmediği için 3-4 senelik memurlara bile çıkıyor. Ama Sarıyer zor bence. Polis okulu lojmanlarından bahsediyorsanjz çok çok zor.
İnsallah çok sağolun :)Mis gibi badana yaptırın. İkinci el sitelerinden bazen sıfır dolaplar satılıyor. Müteahhidin dolabını beğenmiyorlar cok cok ucuza elden cıkarıyorlar musluklarına kadar. Bir de plastik duşakabin yaptırdınız mı ohhhh keyfinize bakın. İnşallah çıkar