İstanbul’da lojmanların artı ve eksileri

aslii9911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
226
144
Merhaba. İstanbul’daki polis lojmanları hakkında bilgisi olan var mı. Nasıl oluyor oturulur mu? Genişliği, icinin yapısı vs. Bir de şehre uzak bir yerde oturmak sizce avantaj mı dezavantaj mı araba olduktan sonra

Sarıyer’de gümüşderede
Ben pek bilmiyorum İstanbul’u zaten. Peki lojmanlar hakkında bilginiz var mı
Halkalı da polis lojmanında oturdum. Çok eskiydi içine bayağı masraf yaptık. 1 sene sonra tayin çıktı.

Sarıyer İstanbulun en iyi semtlerinden biri. Boğazda bir kere. Ayrıca Hacıosman metroya çıktıktan sonra heryer yakın. Eski Sarıyerliyim bu arada. Gerçekten güzel ve rahat bir semt. Başınıza talih kuşu konmuş.

Biz de eğer eskiyse yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :) peki yeni göreve başlayacak birine çıkma ihtimali ne kadar onun hakkında bilginiz var mı

Biz de eğer eskiyse yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :) peki yeni göreve başlayacak birine çıkma ihtimali ne kadar onun hakkında bilginiz var mı
Halkalı çok tercih edilmediği için 3-4 senelik memurlara bile çıkıyor. Ama Sarıyer zor bence. Polis okulu lojmanlarından bahsediyorsanjz çok çok zor.

Mis gibi badana yaptırın. İkinci el sitelerinden bazen sıfır dolaplar satılıyor. Müteahhidin dolabını beğenmiyorlar cok cok ucuza elden cıkarıyorlar musluklarına kadar. Bir de plastik duşakabin yaptırdınız mı ohhhh keyfinize bakın. İnşallah çıkar

İnsallah çok sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…