Çocuk Hastalıkları istanbulda iyi bir kbb uzmanı arıyorum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Beris

İpeğim minik meleğim
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
799
1
96
Bursa
Arkadaşlar iki yaşındaki kızımda oldukça büyük geniz eti var. geceleri hiç nefes alamıyor. çok sık hasta olmadığı için doktor beklememiz gerektiğini söylüyor ama nefes alışı çok kötü içimiz acıyor.. ayrıca gelişimini etkileyeceği için bu durum .ok tedirginim. acıbademde bir prof a götürdüm ama bir doktorun daha fikrini almak istiyorum. bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı?

Merhaba İstanbul Bahçelievlerde Dr.Nuran Kalekoğlu Erkalp var.

Benim kızı 3-4 yaşındayken kendisi geniz eti ameliyatını yaptı. O dönemde kendisi Doğan hastanesindeydi. Şu an kendi muayanesini açmış.

Bende bu doktora bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gitmiştim. Bilgisinden ilgisinden çok memnun kaldık.
Ameliyat sonrası geniz eti tekrar büyümedi. Bazı bünyelerde tekrarlıyormuş..

Özellikle şunu belirtmek isterimk ki, ameliyat çok kısa sürdü. Anesteziden ayılması kolay oldu. Ameliyat öncesi sık sık üst yolunum enfeksiyonu geçirirdik. İştahsızlık problemi vardı. Geceleri horlar gibi ses çıkarırdı.

Ameliyatdan sonra hastalanmamaya başladı. İştahı açıldı. Nefes alımı düzeldi.

Hiç korkmayın. İsmini verdiğim doktorun iletişim adresi size uyuyorsa gitmenizi tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun...

Nuran Kalekolu Erkalp - Ventigoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…