- 1 Aralık 2015
- 221
- 130
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı işsizlik her iş gorusmem de tam olacakki son anda hep bir aksilik çıkıyor üstelik bu 4 yıldır böyle ve sürekli etrafm da varlıkları görüyorum hissediyorum. Ve ben 3 ay sonra evleniyorum ailemin durumu da pek mükemmel değil her şeyi nisanlim yapiyot ve cok üzülüyorumSıkıntı nedir? Burdan iyi bir çözüm gelir eminim. Hocayı boşverin.
Kuvvetli değil ama ilim sahibiyim ben inanin gece gündüz çok ibadet ettim ve fark ettim ki ettikçe hayat daha kötü hale geldi ve bunun sebebini merak eder oldumBaşkasına ne gerek var
Dua et
Yüce Allah dan iste
Sıkıntı işsizlik her iş gorusmem de tam olacakki son anda hep bir aksilik çıkıyor üstelik bu 4 yıldır böyle ve sürekli etrafm da varlıkları görüyorum hissediyorum. Ve ben 3 ay sonra evleniyorum ailemin durumu da pek mükemmel değil her şeyi nisanlim yapiyot ve cok üzülüyorum
Bence sen bi psikolog hoca bul o daha iyi gelir gibime geldiKuvvetli değil ama ilim sahibiyim ben inanin gece gündüz çok ibadet ettim ve fark ettim ki ettikçe hayat daha kötü hale geldi ve bunun sebebini merak eder oldum
Ben kişisel gelişimle çok ilgilenirim ve alternatif tedavi ile bir psikolog değilim ama bir çok kişiye yardimci olmusumdur bilinçli biriyim ama diyorum tek bu sıkıntım dan kurtulamadım.. ve Psikolojik tedavi almam için bile bi maddiyat lazım ve issizimBence sen bir psikologa git. Ne diyosunuz ya evde tekim zaten. Allaha bol bol dua et ve bir psikologa git muhakkak.
İşsizlik bu çağın en büyük derdi zaten. Ona çare yok.Sıkıntı işsizlik her iş gorusmem de tam olacakki son anda hep bir aksilik çıkıyor üstelik bu 4 yıldır böyle ve sürekli etrafm da varlıkları görüyorum hissediyorum. Ve ben 3 ay sonra evleniyorum ailemin durumu da pek mükemmel değil her şeyi nisanlim yapiyot ve cok üzülüyorum
Bunun için de bi öneri de olabilir aslında neden olmasın isterim tabi kiBence sen bi psikolog hoca bul o daha iyi gelir gibime geldi
O dediginiz duaları yüzlerce kez okuyup yattım ama gene de yataktan sürüklemeyi başardılarİşsizlik bu çağın en büyük derdi zaten. Ona çare yok.
Ne varlığını görüyorsunuz? Üç ihlas bir fatiha nas felak sürelerinin uzaklaştıramayacağı şey yoktur hayatta.
Üç ay sonra evlilik nişanlının herşeyi yapması. Bunlar gayet olağan şeyler. Sorsanız bin küsür insan bende de durum aynı der. Hep o yollardan geçtik. Nişanlınıza destek olun sizde manevi açıdan o halde. Madem maddi açıdan bişey yapamıyorsunuz. Evlilik kolay değil bir ev dizmek eşyalar almak. Elbet zor olacak.
Kuvvetli değil ama ilim sahibiyim ben inanin gece gündüz çok ibadet ettim ve fark ettim ki ettikçe hayat daha kötü hale geldi ve bunun sebebini merak eder oldum