- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
- 123
Arkadaslar ben eylülden beri gidiyorum İğneli eilasyona tüm yüz boyun 3 defa geçtik bir kılın üzerinden temmuza kadar bitebilir mi
15 yıl önce kaş bıyıkla başlayıp tüm kılların bittiği 4 sene öncede bacaklarımın bittiği NEKA güzellik merkezini tek geçerim.Birçok arkadaşımı da götürdüm hepsi memnun kaldı.Şimdi de 13 yaşında kızımı götürüyorum.Hiçbiryerde kaşa iğneli epilasyon yapılmıyor sahibi Rengin hanım hem şekil veriyor hemde kıl derdinden kurtarıyor.Zaten gittiğinizde merkezin yoğunluğunu görürsünüz tüm personel ilgili güler yüzlü.
15 yıl önce kaş bıyıkla başlayıp tüm kılların bittiği 4 sene öncede bacaklarımın bittiği NEKA güzellik merkezini tek geçerim.Birçok arkadaşımı da götürdüm hepsi memnun kaldı.Şimdi de 13 yaşında kızımı götürüyorum.Hiçbiryerde kaşa iğneli epilasyon yapılmıyor sahibi Rengin hanım hem şekil veriyor hemde kıl derdinden kurtarıyor.Zaten gittiğinizde merkezin yoğunluğunu görürsünüz tüm personel ilgili güler yüzlü.
arkadaşlar ben yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. çok pahalı olmamakla birlikte iyi bir sonuç almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum
Ben yuzume islemden hemen sonra olmak uzere kabuklar dokulene kadar sabah aksam sadece madecassol kullandim aile hekimim onermisti bu sekilde kabuklar 10-15 gun icinde dokuldu suan hic iz-leke yok tabi leke olmamasi icin gunesten koruma da cok onemli iyilesme surecinde disari cikarken mutlaka 50spf koruyucu kullandimİlk uygulamamı yaptık. Yüzümde hafif hafif kabuk oluşumu başladı. Sadece bebek pudra sürüyorum. Kabuklar düşene kadar kabukları yumuşatacak hiçbir şey yapmayacaksınız krem sürmek dahil dedi. Hanımlar aranızda buna rağmen krem kullanıp izi kalan oldu mu ? Ya da kabuğun düşmesine sebep olup izi kalan. Şunun için soruyorum gece uykuda kaşırsam kabukları soymuş olucam , ben uykuda eli kolu durmayanlardanım.
Ben yuzume islemden hemen sonra olmak uzere kabuklar dokulene kadar sabah aksam sadece madecassol kullandim aile hekimim onermisti bu sekilde kabuklar 10-15 gun icinde dokuldu suan hic iz-leke yok tabi leke olmamasi icin gunesten koruma da cok onemli iyilesme surecinde disari cikarken mutlaka 50spf koruyucu kullandim
Her uzman farkli bir sey soyluyor aslinda en iyisi cilde uygun olani secmek benim cildim kuru oldugu icin krem kullamamin iyi olacagi soylendi suan icin bi problem yasamadim ins boyle devam eder :)uygulamadan hemen sonra bir kere bolca madecassol ve hametan pomad boca edip yedirdi yüzüme ama bir daha sürmememi söyledi. burada kk'de bir iğneli epilasyon uzmanının sayfası var o da aynı şeyi yazmış .
Her uzman farkli bir sey soyluyor aslinda en iyisi cilde uygun olani secmek benim cildim kuru oldugu icin krem kullamamin iyi olacagi soylendi suan icin bi problem yasamadim ins boyle devam eder :)
nereye gittiniz acabaBugun yuzum icin gittim sonunda yanak favori kalin tuyleri topladi 73 dk da tabi yinede tek tuk kalan kalinlarda var inceleri kalinlar bittikten sonra iyice cikarlar ortaya ozaman bakariz zaten kilada ihtiyac var cildi korur dedi ama ben istemiyorum korumasinlar zaten ayva tuyleri var onlar korur :) acisi sinek isirigi gibi yani canim acimadi dayanilmicak bisey yok aci esigim de yuksektir belki ondan yuzum sisti kizardi ve suan o siskik kizariklikta gecti cok hafif bisey kaldi yaptirali iki saat oldu daha on gun pudrala dedi uc gun su degdirmicem durumum simdilik bu eger bos vakit bulurlarsa boyun ve cene icinde randevu alicam ama suan vermediler beklemedeyim umarim cok uzamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?