Bikini bölgesi için bişey diyemicem canım çünkü bn yüze gidiyorumGerilme gibi diil böle dokununca acıyor.ben bikini bölgem için gidiyorum ama 3 hafta oldu acısı geçmedi
Haklısın canım bende ilk okuyunca terddütte kaldım yani kandırılmış gibi oldum şuan ama Allahtan gidince hüsrana uğramadım ya bide gerçekten gittiğime pişmanda olabilirdim nasıl vicdanları elveriyo anlamıyorum para kazanmak kolaymı yaa inan bunun için eşimden para alırken çekiniyorum.Canım dediğim gibi belki çok iyi bir uzmandır ama bu tarz üyeliklerden sonra gideceğin varsada tereddüte düşüyorsun sonuçta herkes parasına bakar olmuş
Tabi canım ucuz bişeyde değilki iz kalabilir yanık bırakabilir malum şimdi herkes kendine uzman diyor sonra madur sen oluyorsunHaklısın canım bende ilk okuyunca terddütte kaldım yani kandırılmış gibi oldum şuan ama Allahtan gidince hüsrana uğramadım ya bide gerçekten gittiğime pişmanda olabilirdim nasıl vicdanları elveriyo anlamıyorum para kazanmak kolaymı yaa inan bunun için eşimden para alırken çekiniyorum.
Aynen canım doğru valla kimin ne yaptığı belli diil.Tabi canım ucuz bişeyde değilki iz kalabilir yanık bırakabilir malum şimdi herkes kendine uzman diyor sonra madur sen oluyorsun
Nerde oturuyorsun canım o önemli bide fiyat olarak uygun bulamazsın saati en az 100 lira oluyoarkadaşlar ben yüz bölgeme iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. çok pahalı olmamakla birlikte iyi bir sonuç almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum
istanbul avrupa yakasında beyoğlu'nda oturuyorum canım. fiyat olarak 100-200 lirayı gözden çıkardım zaten. yeter ki iyi bir yer olsunNerde oturuyorsun canım o önemli bide fiyat olarak uygun bulamazsın saati en az 100 lira oluyo
Taksimde biri vardı diye hatırlıyorum canım geçmişteki mesajlara bak istersen.istanbul avrupa yakasında beyoğlu'nda oturuyorum canım. fiyat olarak 100-200 lirayı gözden çıkardım zaten. yeter ki iyi bir yer olsun
tamam, çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinTaksimde biri vardı diye hatırlıyorum canım geçmişteki mesajlara bak istersen.
Rica ederim canımtamam, çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Evettt bacaklarım artık pürüzsüz muhteşem :))) yıllarca ağda yapmaktan batık yara vs biraz uzun sürdü fakat sonu mükemmel :) kesinlikle tavsiye ediyorum Gizem hanımı .Merhaba bahsettiğiniz Gizem Hanımın adres& telefon bilgilerini almam mümkün müdür? Yüzünüze yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?