Ben de tüm vücut lazere başladım Ayten hanımla taksimde sümer güzellik. 2 kere kol altı+alt bacak ve 1 seans genital yaptırabildim. Saati 90 tl dakika 1,5 tl hatunun eli hızlı çok güven veren nazik sakin bir bayan çok sevdim ama bitmiyo bitmiyo bitmiyooo.. Ki ben çok tüylü de değilim. yani şöyle ki kol altları ve alt bacak 1,30saatte bitiyo hemen hemen ama... Genital aman Allahım o ne büyük bir acı genital detaylı olduğu için iki farklı seans halinde ancak yapabildik önce üst sonra alt bölge. Yapmadan önce uyuşturucu iğne yapıyo yalnız yapılan iğneler nası desem 10-25 kuruşluk bi alana ancak etki ediyor. Yani tüm genitale iğne iğne iğne... Ben o iğnenin acısından bile hüngür hüngür ağladım hıçkıra hıçkıra yok böyle bi acı ben de sanıyorum ki bi iğne yapacak genital komple uyuşacak ama öyle değilmiş öğrendim acı bi şekilde. Ki ben öncesinde ağda lazer dövme yaptırmış diş ağrısı apandisit ağrısı her ay adet sancısı çeken bi insanım bu çok değişik bi acı. Bacak ve kol altına iğne yaptırmadım ama senasın sonlarına doğru acı katlanılmaz boyutlara geliyo orda da ama oralara iğnesiz dayandım gene de kah ağlayarak kah gülerek
( Genital seansı yaptıralı tam 1 hafta oldu yeni yeni iyileşmeye başlamadı bile sürekli pudralıyorum mesela ama bikaç gündür iç taraflarda kaşıntı olmaya da başladı bepanten sürdüm şimdi inşallah geçer kaşıntı da. O yüzden vazgeçtim orayı yaptırmaktan bi de çok para gidiyo bi seans genital 300-350 civarı tutuyo maddi manevi batırdı beni resmen kızlar. Parasını geçtim seanstan çıktığım akşam acıdan bayılacaktım resmen gözlerim karardı oturamadım yürüyemedim. Bazıları sinek ısırığı gibi demiş ben anlamıyorum son samuray mısınız nesiniz siz ya :)) O yüzden komple bacak ve kol altıyla yolumuza devam edicez. Sormak isterseniz bildiğim kadar cevap veririm. Bacak ve kol altı için anadolu yakasında cemile hanıma geçiş de yapabilirim çünkü bana orası çok uzak bi de oranın fiyatını alıp bakıcam tekrardan :)