nereye gitmiştiniz?
ben bakırköyde doruk güzellik merkezine gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye gitmiştiniz?
Yapıldığı zaman kabuklanma vs oldu mu? Bir de herhangi bir iz kaldı mı?ben bakırköyde doruk güzellik merkezine gittim
Cooookk tesekkur ederim bilgilendirdigin icin en yakin zamada görüsmeyi düsünuyorum :))Bi de seans sayısı başka yerlere göre daha az sürer bu kesin. Öyle bir uzman ki ne iz oldu ne de kabuk tuttu. Olmaz böyle bişey ya ben kabuk tutmadı diyen birkişi bile duymadım çevremden. Yoksa ben de o kadar yolu hiç çekmem yani
Peki acisi cok oluyomu? Aciya dayanikliyim ki acimasi cok daha iyi.ayrica soyle durumlarda oluyor 3 igne batirip 6 7 kili yoluyorlar.Bu konularda nasil ? Ve fiyatini ogrenebilir miyim dakikadi ne kadar.yardimlariniz icin cok tesekkur ederim :))titizz'in tavsiyesi üzerine gittim bende dün Gülşen Hanım'a. Yazdığı hiç bir şey abartılı değil. Gülşen Hanım hem işini çok iyi yapıyor, hem de çok hoş sohbeti var. Dün yaptırdım. Hiç bir iz kabuk yok.
Gülşen hanım nerde?titizz'in tavsiyesi üzerine gittim bende dün Gülşen Hanım'a. Yazdığı hiç bir şey abartılı değil. Gülşen Hanım hem işini çok iyi yapıyor, hem de çok hoş sohbeti var. Dün yaptırdım. Hiç bir iz kabuk yok.
merhaba nişantaşında epifirst iğneli epilasyon merkezi var nagehan aslan konuşunda uzman ben oraya gidiyorum beyaz tenliyim ve hassas cilde sahibim herhangi bir kabuklanma cildde tahriş olmadı 4.kez gitmeme rağmen tavsiye ederim fiyatı da uygunYapıldığı zaman kabuklanma vs oldu mu? Bir de herhangi bir iz kaldı mı?
Yapıldığı zaman kabuklanma vs oldu mu? Bir de herhangi bir iz kaldı mı?
evet kabuklanma oluyor, o problem değil, iz kalmasında:)yapıldığı zaman tabiki kabuklanma oluyor ama geçiyor. minik miik iğne boyutunda kabuklanmalar. bende hiç iz kalmadı. hatta kollarıma başladım şimdide :)
bir gidip konuşayım. teşekkür ederim:)merhaba nişantaşında epifirst iğneli epilasyon merkezi var nagehan aslan konuşunda uzman ben oraya gidiyorum beyaz tenliyim ve hassas cilde sahibim herhangi bir kabuklanma cildde tahriş olmadı 4.kez gitmeme rağmen tavsiye ederim fiyatı da uygun
Peki acisi cok oluyomu? Aciya dayanikliyim ki acimasi cok daha iyi.ayrica soyle durumlarda oluyor 3 igne batirip 6 7 kili yoluyorlar.Bu konularda nasil ? Ve fiyatini ogrenebilir miyim dakikadi ne kadar.yardimlariniz icin cok tesekkur ederim :))
Gülşen hanım nerde?
Memnun kalırsın fiyatı da uygunbir gidip konuşayım. teşekkür ederim:)
Bende gülşen hanıma gitmeyi düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şirinevler de. Bahçeli bir evi var. Evinde işlemi yapıyor. Temizliği konusunda endişe etmeyin, gerçekten titiz bir bayan.
Acaba Gülşen Hanımın adres ve tel bilgilerini paylasabilir misiniz? Acilen randevu almam gerek.titizz'in tavsiyesi üzerine gittim bende dün Gülşen Hanım'a. Yazdığı hiç bir şey abartılı değil. Gülşen Hanım hem işini çok iyi yapıyor, hem de çok hoş sohbeti var. Dün yaptırdım. Hiç bir iz kabuk yok.
Acaba Gülşen Hanımın adres ve tel bilgilerini paylasabilir misiniz? Acilen randevu almam gerek.Bende gülşen hanıma gitmeyi düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Gülşen Hanımin numarasini özelden yazabilir misiniz acaba ?Şirinevler de. Bahçeli bir evi var. Evinde işlemi yapıyor. Temizliği konusunda endişe etmeyin, gerçekten titiz bir bayan.
02126520957 numarası bu arayıp adres alabilirsiniz ben aldım kaydedememisim giderseniz benide bilgilendirirseniz sevinirim.Acaba Gülşen Hanımın adres ve tel bilgilerini paylasabilir misiniz? Acilen randevu almam gerek.