Eveeet hic aklima gelmemisti. Artik melis ozlem icinde reklam diye dusunecekler.digerlerini kotuluyorsa, dahada supheli bir durum var ortada arkadaslar.keske kendi yasadiklarini anlatsaydin ve baskalarini kotuleyerek melis ozlemi reklam kategorisine sokmasaydin.
Sözlerinizi yanlış anlayıp,kırıcı olmuş olabilirim....özür dilerim.
Ama bana göre isimler verilmeli ki benim gibi bu forumu okuyanlarında bilgisi olsun ve aynı sorunlarla karşılaşmasınlar.
Benim ilk kez kullandığım bir yöntemdi iğneli epilasyon.Gittiğim yerde yakın bir arkadaşımın daha önce ve ara ara devam ettiği bir yerdi....ki ilk onunla birlikte gittim.Benim yaşadıklarımı o yaşamadı mesela....demekki bende dozunu ayarlayamadı.Ama o korkuda bana yetti....kıllardan kurtulmak isterken lekeli bir cilt istemiyorumForumu takip ederken herkes bir isim tavsiye etmiş.İsimler telaffuz edilmezse bizlerde fikir sahibi olamayız.
Bir yer bulduğunuzu ve tedavinizin bittiğini yazmışsınız.Siz nereye gittiniz ve leke sorunu yaşadınız mı...? Benim ACİL bir yere başlamam gerekiyor.Bu kış bu sorunumdan kurtulmam gerekiyor....Kollarımı çok kafama takıyorumLeke ve iz sorunu yaşamayacağım....ve tabi biraz da ücret konusunda uygun olan iyi bir yer bulmam gerekiyor....:44:
Aslinda ayni dusuncedeyiz.iyi tecrubeleri paylasacagizki, diger arkadaslarda faydalansin.reklamcilar zaten belli oluyor.
Ben handan ablaya gittim.kol 2 seansta bitiyor .en kolay biten bolge kol. İz konusuna gelince, keske kollarimi gosterebilseydim size.hic bir sorun yasamadim.en azindan 15-20 dakikalik bir bolge calistir ve gor.ic kafana takma.sabir ve inatla kil tuy kalmiyor .handan ablanin telini mesajla atiyorum. Kolay gelsin .sevgiler saygilar.
Arkadaşlar ya kafam çok karıştı bıyık bölgesine iğneli epilasyon olmuyor mu? Ben sadece kaş ve bıyık için gidecektim zaten. Yoksa kaş altına da mı yapılmıyor? O zaman ne anladım bu işten
Arkadaşlar ya kafam çok karıştı bıyık bölgesine iğneli epilasyon olmuyor mu? Ben sadece kaş ve bıyık için gidecektim zaten. Yoksa kaş altına da mı yapılmıyor? O zaman ne anladım bu işten
Aslinda ayni dusuncedeyiz.iyi tecrubeleri paylasacagizki, diger arkadaslarda faydalansin.reklamcilar zaten belli oluyor.
Ben handan ablaya gittim.kol 2 seansta bitiyor .en kolay biten bolge kol. İz konusuna gelince, keske kollarimi gosterebilseydim size.hic bir sorun yasamadim.en azindan 15-20 dakikalik bir bolge calistir ve gor.ic kafana takma.sabir ve inatla kil tuy kalmiyor .handan ablanin telini mesajla atiyorum. Kolay gelsin .sevgiler saygilar.
baharcım özelime mesaj atarmısın? benim işyerimde göztepede bana yakın olabilir..bende tavsiyelerle bir yer arıyorum.güvenilir ve kaliteli..şimdiden teşekkürler..
Anadolu yakasii, kucukyalida ama zaten. Ayda bir seanslar cumartesi pazarda aliyor musteri bende sislide. Oturuyorum. Sikinti olmadi bana gore ayarladi randevulari..avrupa yakasinda bide zeynep hanimdan bahsediliyor.arastir istersen soyadi polat.ama cok buyuk sikinti olmazsa handan ablayi tavsiye ederim.
Canım kusura bakma,uzun zamandır foruma cevap yazamadım.Yardımların için teşekkür ederim.
Ben biran önce bitmesini istediğim için özellikle yakın bi yer olsun istedim.Çok sabırsızım ve bir an önce kurtulmak istiyorum.
Bu havalarda düşünsenize uzun kol giyinmek zorunda kaldım.Melis özlem hanıma başladım.3.seansa gittim ama lazerden dolayı tüyler
o kadar sık ve kalın kiinan sinirlerim bozuldu.Gayet seri ve iyi.22 senedir bu işi yapıyor.Her gelen müşterisi de hep övgü ile bahsetti.Kimse şikayetçi değil.Kendimden daha kötüsünü görünce şükrediyorum halime.Lazerden dolayı kendi salaklığımı çekiyorum.Hiç bulaşmamalıydım. Yalnız baya bir masraflı oluyor bana.Dakikası 1,5 TL....Her seans 2 saat sürüyor.Komple kol olduğu için daha uzun sürüyor.Lazerden dolayı hala çıkanlar var....Of off yani.... Benim cildim hassas olduğu için kabarma kabuklanma fazla.
Ama madecasol ve bepanthene sürüyorum.Bide batticon sürüyorum.Yapılan yer 2 hafta da topluyor.Kızarıklarda zamanla geçiyor.
Kollarına yaptıran hastalarla da konuştum.Hiç leke falan yoktu.Deri tam anlamıyla 6 ayla 1 sene arasında kendini toparlıyormuş.Dua edin bana ya bir an önce bitsin.Sabır isteyen bir yöntem ve ben de kalmadı sanırım
Sen sadece kola mı gidiyorsun?
Ben yüze gitmek istiyorum ya ama korkuyorum kabuk olayından,işinde uzman biri gerekmiş.
Ben yüze gitmiyorum ama annemi götürüyorum ve yüzüne yaptıran arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya gitmiştim.Onun yüzüne yaptıralı rahat bir on sene olmuştur.Yüz hassas bir bölge olduğu için daha önemlisi göz önünde olan bir bölgemiz olduğu için akım daha az veriliyor.Başlangıçta hafif kızarıklık ve şişkinlik oluyor.Akabinde iğne ucu kadar kabuklanma.
Ama oda göze batmıyor,ki 2-3 gün sonra çok rahatsız oluyorsan ya da çalışıyorsan fondotenle kapatabilirsin.Yalnız kabukları asla kopartmaman gerekiyor,aksi durumda iz kalma olasılığı yüksek.Güneşe karşı koruyucu krem kullanmak şart.
Eğer 2-3 gün sonra fondötenle kapatılabilecek kadarsa kabuklanma sorun olmaz ama çok kötüyse yaptıramam herhalde ya
Okulum var çünkü. :s
Ne kadar fiyatları ve kaç seansta bitiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?