Eveeet hic aklima gelmemisti. Artik melis ozlem icinde reklam diye dusunecekler.digerlerini kotuluyorsa, dahada supheli bir durum var ortada arkadaslar.keske kendi yasadiklarini anlatsaydin ve baskalarini kotuleyerek melis ozlemi reklam kategorisine sokmasaydin.
Sevgili Ceylan,
Öncelikle ne yazdığımı iyi okumanı ve idrak ! etmeni tavsiye ediyorum....Foruma ara ara girip bazı konularda fikir alıyorum.2 sene önce de üye oldum ama yoğun çalışan biri olarak forumda faal olamıyorum.Bir kurumum reklamını yapmak istesem emin ol bu şekilde yorum yapmam ! ki foruma ve bu konuya yönelik daha önce attığım mesajları da okursan benimde düzgün ve güvenilir bir yere gitmek istediğimi anlarsın.Sadece bunun çabası içindeyim.Güvenilir ve düzgün bir yer bulup,hazır kış ayına girmişken kollarımdaki lazerden dolayı yaşadığım kıllardan kurtulmak.Burada da dikkat ettiğim foruma daha eski,konulara katılımda bulunan ve faal olan üyelerin yorumlarıdır.Bu kişilerin yorumuna itibar edip,bana da yakın olan (avrupa yakasında oturduğum için) Zeynep Polat'tan randevu alıp,görüşmeye gittim.Yalnız kafam karışık geri döndüm.Bunu da burada paylaşmak istedim.Uzun zamandır kardeşimin de çok iyi bir güzellik salonunda çalışması vesilesiyle "alexandrite lazer" başlamıştım.Genital,alt bacakta istediğim sonucu aldım diyebilirim.Yalnız kollarım ve bacak üstünde iyi sonuç aldığımı söyleyemem.Aksine özellikle kollarımda çok problem yaşadım.Çok hafif olan tüylerimi siyahlaştırdı,ters yönde uyardı.Tabi gittiğim yerin suçu değil,onun öncesinde ipl jelli sisteme başka bir yere gidiyorum tabi kardeşimin orada başladığım yerde de sonuç alamayacağım yönünde uyarmalarına rağmen devam etmek zorunda kaldım.Zaten kardeşimin ve uzmanların söylediği lazer sistemde kılların inceldiği anda bırakılması gerektiği.Çünkü tekrar kılların uyarılma ihtimali söz konusuymuş.
Avrupa yakasında oturmama rağmen sırf tüylerden kurtulmak adına pendiğe gidiyordum.Artık düşünün bu konuda ne kadar hassas olduğumu.
Melis Özlem hanım konusuna gelince,yazdıklarımı farklı lanse etmişsiniz.Ben buraya gittiğimi,bıyık bölgesi ve göbek çizgisiyle ilgili sorun yaşadığım için tekrar gitmediğimi ya da çekingemi dile getirdim.Göbek bölgemde sorun kalmadı.Bıyık bölgemde çok hafif izler var ama bu bölgeye normalde iğneli asla uygulanmaması gerekiyormuş.Tkaribi 20 yıldır bu işin yapan biri olarak beni uyarmalıydı ve bıyık bölgeme yapmamalıydı.
Zeynep hanım konusunda çegingem ise görüştüğüm zaman kendisine nereden ulaştığımı ve yorumları dile getirdim.2 isim için olumlu yazılar okuduğumu söyledim.Biri kendisi diğeri ise Gül abbasoğlu....ki daha çok nette Gül hanım hakkında okudum.Yalnız bana söylediği Gül hanımın müşterilerinin şikayetçi olduğunu ve hep kendisine geldiğini söyledi.Forumlara da Gül hanımın girdiğini ve kendisinin yorumda bulunduğunu diyince kafam çok karıştı.Bunu bütün herkes yapabilir.Bir de başta da dediğim gibi havaların henüz tam soğumaması nedeninden kaynaklı mı bilmiyorum ama hiç müşterisinin olmaması şaşırtıcı geldi.Çünkü lazer de bile yaz aylarının sakıncalı olmasına rağmen çok müşteri oluyordu.Tabi daha önce gittiğim yerlede de kafamda kıyasladım.Melis de de randevu almakta zorlanıyodum,çok kalabalık oluyodu.Buda 1 senelik bir mevzu.Hani artık herkes lazere dönmüş diyeceğim ama ayva tüyü olanlar iğneliyi tercih etmek zorunda kaldığı için iğneli epilasyon yapanlarda yoğun olmalı diye düşünüyorum.
Sonuç olarak ,bu çelişkleri yaşadığım ve sadece netten okuduğum bir yer yerine
bildiğim bir yere giderim diye düşündüğüm için burada dile getirdim.
Bunu siz reklam olarak algılıyorsanız eyvallah....:44: