mekandan ziyade yapılan kişiye bakmanı tavsiye ederim. çok güzel lüks mekanlarda surat beş karış yapan insalar yerine küçük bir mekanda güleryüzlü uzmanla çalışmak benim için daha önemli. fakat ben hiç bir sorun yaşamadım yüz bölgeme yaptırıyorum ve iz problemi yaşamadım. sen yinede araştır ben çok araştırdım. tüysüz günler diliyorum herkese
Arkadaşlar ben de kaş ve bıyık için iğneli düşünüyorum ama uzman konusunda çok kararsızım. Anadolu yakasındayım Gül Hanım, Handan Hanım ve Aysel Hanım' dan bahsediliyor ama bazı üyelerin reklam amaçlı olduğu bildirilmiş, böyle olunca da insan kime güveneceğini bilmiyor. Yani söz konusu insanın yüzü ya da vücudu ya da sağlık gibi önemli konular olunca bu reklam amaçlı yazıların bir şekilde önüne geçilmeli diye düşünüyorum. Haksız mıyım arkadaşlar???!!! Sonuçta sağlık bu ayakkabı ya da ocak-fırın tavsiyesi değil ki! Sağlı konusunda tek bir kez yapılacak yanlış bir uygulama bile geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. Bu yazıları yazanlarda hiç mi hassasiyet yok anlamıyorum, kendileri de kandırılsa hoşlarına gidecek mi çok merak ediyorum? Bunları uzmanlar mı yoksa onların yardımcıları ya da asistanları mı yazıyor bilmiyorum ama lütfen reklam amaçlı yazılar yazılmasın. Gerçekten de o uzmana gidenler yazsın. Mesela ben bir miktar yorum okuyup bir uzmana karar vermiştim ancak ilerleyen sayfalarda yorumlardan birinin reklam amaçlı olduğunu görünce o uzmana karşı güvenim sarsıldı açıkçası. Şimdi kime güvenicem kime gidicem???
merhaba ben yaptırıyorum bıyıklar bitti inceler kaldı kaşlar da bitti sayılaır alt bacaklarıma 1 yıldır gidiorum oda bitti gibi ben çok memnunum pazartesi bacak randevum var
ben sansliyim.burdan buldugum bir uzmana gittim.hatta avrupa yakasindayim ve epilasyon icin anadolu yakasina gectim.reklam olmadigina inandim cunku bu sitenin moderatoru tarafindan tavsiye edilmisti.iyiki onu bulmusum .artik alti ayda, 15 dakika ugruyorum tum vucut icin.reklamcilara dikkat edin .birde iyi uzmanlari karalayanlarda var sadece rakip oldugu icin. Onlarada dikkat edin.hepinize kolay gelsin.
ben sansliyim.burdan buldugum bir uzmana gittim.hatta avrupa yakasindayim ve epilasyon icin anadolu yakasina gectim.reklam olmadigina inandim cunku bu sitenin moderatoru tarafindan tavsiye edilmisti.iyiki onu bulmusum .artik alti ayda, 15 dakika ugruyorum tum vucut icin.reklamcilara dikkat edin .birde iyi uzmanlari karalayanlarda var sadece rakip oldugu icin. Onlarada dikkat edin.hepinize kolay gelsin.
Canım sitenin moderatörü derken kimden bahsediyorsun? Sen hangi uzmana gittin?
Moderator yagmurluktu. Hala actigi baslikta yazisi duruyor.ona tesekkur ederim. Handan hanima gittim sayesinde.
Handan Hanım'ın yeri nerde? Ücreti ne kadar? Daha önemlisi kabuklanma oluyor mu ya da iz-leke kalıyor mu? Yüz tüyleri için yaklaşık kaç seans gitmek gerekiyor?
Zeynep hanimada bir arkadasim gitti .avrupa yakasindakiler icin tavsiye ederim.o da iyi bir uzmanmis.handan hanim kucukyali da. 1.5 tl ucret.kabuk oluyor igne basi kadar. Kalici leke yok.kac seans oldugunu bilmiyorum.uzman olmak lazim. Herkese gore degisiyordur mutlaka.
Kesinlikle katılıyorum Zeynep hanım gerçekten işinin hakkını veriyor. Süre boyunca gayet hızlı ve ağrı olayı çok çok az. İyiki bu topicte araştırıp onun ismini bulmuşum diyorum. Daha ucuza yapan yer duymama rağmen Zeynep hanımın kalitesinden vazgeçmeyi düşünmüyorum kesinlikle. Bir de oldukça kibar, canayakın biri deneyenler görecektir. Yüz için yaptırıyorum seans araları açıldı artık lazer yaptırarak çoğalttığım tüyleri iğneliyle yok ediyorum bakalım. İnşallah hazirana kadar bitecek.
Benim özel mesaj hakkım yok senin varsa eğer Handan hanımın telefon numarasını yazıp, yerini tam olarak tarif eder misin? Bi de iğne ucu kadar geçici kabuk oluyo demişsin bu kabukların üstüne makyaj yapılabiliyor mu, sonuçta çalışan biriyim. Ben de bu hafta içinde kesin kararımı verip görüşmeye gitmek istiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?