kolay gelsin canım ..ben 1 tl.ye yaptırıyorum zaten bitti gibi 3-5 ayda 1 gidiyorum
Nerde yaptırıyorsunuz? Herkese bunu sorar oldum.. Allahımm.... Lütfen biri bana Avr yakasında iyi biyer söylesin yaa.. Kurtulalım şu tüylerden inşallah!..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin canım ..ben 1 tl.ye yaptırıyorum zaten bitti gibi 3-5 ayda 1 gidiyorum
ben cevap yazdım özelden ama maalesef 7 mesajım olduğu için kabul etmiyor, 10 mesaj olunca yazabiliyormuşum, buraya isim verince kızıyor yönetim, 10 mesajım dolar yakında inş, cevap yazarım tekrardan :))
ben cevap yazdım özelden ama maalesef 7 mesajım olduğu için kabul etmiyor, 10 mesaj olunca yazabiliyormuşum, buraya isim verince kızıyor yönetim, 10 mesajım dolar yakında inş, cevap yazarım tekrardan :))
Avrupa yakasinda Sisli'de Zeynep Polat var. Bu forumda okudum onun hakkinda yazilanlari ve ne yazik ki bir defa gitme sansim oldu ama cok cok iyi bir epilasyoncu. Kullandigi Apilus marka epilasyon aleti bu alanda ki en iyi markalardan biri. Bu yuzden diger epilasyon aletleri ile yapilan epilasyonda acidan yerinizde duramiyorken , bu cihaz ile aciyi cok az hissediyorsunuz. Ote yandan epilasyoncularin bazilari bilerek yavas epilasyon yapar ki daha uzun sure gidesiniz ve boylelikle cepleri biraz daha dolsun. Ama benim Zeynep hanimla olan deneyimim aksini ispatladi. Cunku gercekten cok hizli yapiyor. Bence Avrupa yakasindakiler Zeynep Polat i denesinler. Hele daha once baska yerlerden epilasyon deneyimi olanlar gidince ne dedigimi anlayacaklar. Ayrica kucuk de bir oneri, eger butceniz el verirse epilasyona giderek vereceginiz parayi hesaplayin ve bence kendinize ikinci el bir epilasyon makinesi alin ve kendinize evde yapin. Bir suru site var ikinci el satis yapan. Su an bende bakiyorum cunku ikinci el bir tane almak icin hem kendime hemde cevremde ki diger kadinlara faydasi olur. Saglicakla kalin...
Kesinlikle katılıyorum Zeynep hanım gerçekten işinin hakkını veriyor. Süre boyunca gayet hızlı ve ağrı olayı çok çok az. İyiki bu topicte araştırıp onun ismini bulmuşum diyorum. Daha ucuza yapan yer duymama rağmen Zeynep hanımın kalitesinden vazgeçmeyi düşünmüyorum kesinlikle. Bir de oldukça kibar, canayakın biri deneyenler görecektir. Yüz için yaptırıyorum seans araları açıldı artık lazer yaptırarak çoğalttığım tüyleri iğneliyle yok ediyorum bakalım. İnşallah hazirana kadar bitecek.
Evet sizde haklısınız Ceylan Hanım.... Buda bir bakış açısı... Bu yorumunuzdan sonra söyleyebilirimki benim gittiğim ve memnun kaldığım yer Dharma Med ti...
Umarim faydali olmuştur...
Herkese bu sıcak ve faydalı siteden sevgiler ile...
dün ilk defa yüzüme igneli epilasyon yaptırdım. 1-2 saat kızarıklık oldu ama suan hicbişey belli olmuyo.korktugum gibi olmadı :) inşallah bian once biter su tuyler..
Arkadaşlar bende içerenköyde bir yere gidiyorum
yüz bölgesi çene o kadar faydasını gördüm ki rahatladım yaa
Dakikası 1,5 TL
Hala tamamen bitmedi ve bitecek gibi görünüyor :)
Arkadaşlar bende içerenköyde bir yere gidiyorum
yüz bölgesi çene o kadar faydasını gördüm ki rahatladım yaa
Dakikası 1,5 TL
Hala tamamen bitmedi ve bitecek gibi görünüyor :)
HANIMLAR merhaba bu soruyu İstanbul'daki bir erkek arkadaş için suruyorum kendisi kaşlarından muzdarip orta kısımları biraz aldırmak istiyormuş.
Fakat iğneli epilasyonu erkeklere de uygulayabilecek bir yer bilmiyor (lazeri de çok istemiyor çok ufak bir alan olacak sadece kaş arası o da seyrelse yeter)
Ben Ankaradayım burada lazer yaptırıyorum ve gittiğim yerde erkek hastalar da var. Ama iğneli ayrı bir durum (evde işlem yapanlar bile varmış okumuştum buralarda)
Şimdi ben bu çocuğa ne deyim? Erkek müşterisi olan bi merkez bilen varsa çok sevinirim Hem lazer hem iğneli yapan bir yer daha süper olur. -istanbulun neresi olduğu ilk planda önemli değil hele bi yer bulalım da-
Arkadaslar merhaba siteye az önce sırf su yüzünde çıkan kıllar icin üye oldum. Daha önce yüzüme 8 seans lazer yaptırdım ve sonuc tam bı kabus oldu çıkmayan yerlerimdede çıkmaya başladı sizlere tavsiyem yuzunuzdeki kıllar açık renk ise asla yaptırmayın lazer. Şimdi igneli epilasyon icin biryer arıyorum Nişantaşı'nda epiline diye giyer buldum igneli epilasyon yapan bilen veya giden varmı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
2 tl.de pahalı yaa.mutlaka indirim yaptır. pazarlık ya. başka bir yer aratmayında biraz indirin fiyatı de.