- 26 Mart 2019
- 185
- 92
- 18
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sevindim, ne kadar sürdü tedavi süreci bide sorun neydi?evet canım ben remzi beyde tedavi oldum çok şükür ki pozitif sonucum
Sorun neydi peki canim? Ben de basladim remzi beydetedavi protokolüm uzun sürdü canım arada rahim dinlendirme yaptılar çünkü bekledik transfer için. 10-12 gün iğne falan kullandım sonra yumurtam toplandı 5. Güne kadar takip edip dondurdular sonra bahçecinin rutin politikasıymış genelde dondurup sonra transfer ediyorlarmış rahim dinlensin ilaçlardan arınsın dedi doktorum sonra nihayet mutlu son.
Anladim canim,cok teşekkürler. Bakalım ben napicam,bizde este problemcanım benim rezervimde sorun vardı daha önceki denemelerimde iyi kalite embriyomda olmuştu ama tutunmadı o tutunmama için rahim dinlendirm yapıldı yumurta rezervim az olduğu içinde tedavi öncesi takviyeler falan kullandım
Canım sorun eşindeyse bahcecide üroloji ile görüşsene ilk önce hem on görüş almak ücretsizAnladim canim,cok teşekkürler. Bakalım ben napicam,bizde este problem
Gorussekte artmıyor ki hareketlilikCanım sorun eşindeyse bahcecide üroloji ile görüşsene ilk önce hem on görüş almak ücretsiz
Canim, remzi bey bana maxijuno diye bi vitamin başladı, sen de kullanmış miydin tedavi öncesi?canım benim rezervimde sorun vardı daha önceki denemelerimde iyi kalite embriyomda olmuştu ama tutunmadı o tutunmama için rahim dinlendirm yapıldı yumurta rezervim az olduğu içinde tedavi öncesi takviyeler falan kullandım
Canim doktorun kimcanım ben fulya bahçecide tedavideyim öneririm kesinlikle
Hangi doktoru onerirsiniz bende il disindan gelicem bahceci de hangi doktor karar veremiyorimbende aynıı şekilde aklınızda sorular varsa yardımcı olabilirim bende bahçeci fulyada tedavi oldum kızlar
Memnun kaldin mi canim sorun neydi sende bende bahcecide karar kildim ama doktora karar veremiyorumcanım benim doktorum bahçecide remzi beydi
Tesekkirler hersey gonlunuzce olsun insallahben de dün yeditepe üniversitesi hastanesinden profesör erkut attar ile görüştüm, tedaviye orada başlamaya karar verdim, oldukça ilgili geldi bana. umarım hayırlısı olur, ilerleyen süreçlerde olumlu olursa buradan duyuracağım ben de :)
amin hepimiz için inşallah sonuçlar olumlu olur. insanın başına gelmeyince böyle yerlerin olduğunun bile farkına varmıyormuş onu öğrendim. dün arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim yeditepeye ancak burada baktım çok farklı merkezler yazıyor. umarım hayırlısı olur :)Tesekkirler hersey gonlunuzce olsun insallah
Evet canım ben yaptırdım çok iyi ekip ve doktor ikinci denemede pozitifFlorya Medical Park tüp bebek merkezi hakkında ne düşünüyorsunuz,burada tüp bebek yaptıranlar oldu mu?
Ne takviyeker kullandınuzcanım benim rezervimde sorun vardı daha önceki denemelerimde iyi kalite embriyomda olmuştu ama tutunmadı o tutunmama için rahim dinlendirm yapıldı yumurta rezervim az olduğu içinde tedavi öncesi takviyeler falan kullandım