İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bır cılgınlık yaptım, cılgınlık dıyorum cunku cok anı karar verıp cok anı gerceklestı, elanıte fal baktırdım.

15 dk felan surdu, bazı dedıklerını cok zor anladım, elmıra ıle aynı seylerı soyledı.

Tek farklı olarak; ben aldatıldıgımı bılıyordum ama sımdıye kadar herkes hayır aldatılma yok ufak tefek mesajlar demıstı, ılk kez elanıt 3 kere aldatmıs senı dedı...

80 tl 15 dk :83:

bana da ilk falı harfi harfine çıkmıştı. 4 aydür küstük 1 ay içinde barıscaksınız demişti barıstık. ben hiç beklemediğim halde spontan olarak biri var mı die sordum. evet dedi tipini tarif etti. harf verdi bole bi kız var peşinde dedi ve ben sonradan öğrendim hepsi gerçekmiş. ama sonra defalarca gittim. hiçbiri çıkmadı

ılk fallar cıkıyor bende burcuya 1 kez baktırdım zaten sadece....

Kızlar bır cılgınlık yaptım, cılgınlık dıyorum cunku cok anı karar verıp cok anı gerceklestı, elanıte fal baktırdım.

15 dk felan surdu, bazı dedıklerını cok zor anladım, elmıra ıle aynı seylerı soyledı.

Tek farklı olarak; ben aldatıldıgımı bılıyordum ama sımdıye kadar herkes hayır aldatılma yok ufak tefek mesajlar demıstı, ılk kez elanıt 3 kere aldatmıs senı dedı...

15 dakka azmıs,begendın mı pekı degdı mı baktırdıgına...
gelecek söyledimi tutarlı mı sence

6 nedır kı amaa:KK1:sayamıyom ben sayısını falcı kalmadı gıdecek,ben sadece güle tarık a gıttım bır 20 kere:KK53::KK53:
yok ben o kadarını almıyım. beni aşar bacım :KK53:
valla evet, hatta soru da soramadım, cunku bır soru sordum zaten gorebıldıklerımı soyledım ben guzelım dedı.

Sımdıkı zamanla ılgılı seylerı bıldı, ama gelecekle ılgılı cok yorum yoktu.

ohooooooo bi sürü övdüğü falı bumuymuş eledim bunuda.
ben görüşmeden önce bi elmira yapıcam anlaşılan :KK53:

yok ben o kadarını almıyım. beni aşar bacım :KK53:

ohooooooo bi sürü övdüğü falı bumuymuş eledim bunuda.
ben görüşmeden önce bi elmira yapıcam anlaşılan :KK53:

valla mınıkk belkı de benım hayatımda topu topu sımdıye kadar 1 erkek arkadasım oldugu ve ısım dısında bırsey olmadıgı ıcın soyleyebılecek bırsey bulamamıstır

gelecekle ilgili; ısınle ılgılı cok basarılı olacaksın cok guzel bır hayatın olacak, ve 2012 hazıran gıbı evlılık dısında bırsey soylemedı kı :)

eeee cıcekcı cıngene ablalar da bakla falında aynını söylüyor:KK53::KK53:
ınsallah evlenırsınde ama genel konusmus anlasılan bu para çok bu falaa galıbaa,15 dakkada az

valla mınıkk belkı de benım hayatımda topu topu sımdıye kadar 1 erkek arkadasım oldugu ve ısım dısında bırsey olmadıgı ıcın soyleyebılecek bırsey bulamamıstır

bana bakarsa mahvoldu o zaman
6 yıl öncesine kadar azılı çapkınmdım:KK53:
hangi birinin ismini bilcek :KK60:
anam angusum,eşekim bu siteyi çözerse öldüğümün resmidir :KK25:

ee bu muymus bu kadar begenceksın dıye ıddıalasması 15 dakkaaa:26::26:
bıldı mı pekı herseyı yakın zamnda mı donecekmıss hanı yteyıd etmıs oluruz cıktı cıkmadı dıyee:KK37:

su anla ılgılı herseyı dogru bıldı ama, hakkını yıyemem, elmıra nasıl soyledıyse o da soyledı takır takır.

elmıra ve elanıt cok yakın durumdalar bence.

gelecekle ılgılı olarak da evlılık konusunda da ıkısı de aynı kısıyı ve aynı tarıhı verdı..

ben tam pahalı dicekken falı baktırdıktan sonra değdi dersin dedi

mınıkkcım; ya evet su anı bıldı dedıgım gıbı; ama mesela elmıra bana dırek ısım soylemıstı; elanıt bas harfını bıldı gobek ısmının bas harfını bıle bıldı kı kullandıgı bır ısım degıl, ısını, boyunu posunu yasını her ıkısı de bıldı.

onun dısında genel herseyı bıldı de zaten sımdıkı zaman benım de bıldıgım seyler.

Ama 3 kez aldatıldıgımı bunların mesajdan ıbaret olmadıgını bır tek o bıldı :KK43:

hdi yaa bendeilk gittigimden beri aynı şeyi söylüyor hep ama kendi kaarımı kendim vericem arık hiç bi falcıyı dinlemek yok kalbimin sesini dinlicem hayırlısı neyse o olur insallah kardeşlerr....

kizllar bu burcu nerde kaca bakiyo tarotmu bakio ne kadar süre bakiyo falan filan:KK70: cok soru oldu idare edin ve okudugum kadariyla dedikleri hep cikmis öylemi ?

mınıkkcım; ya evet su anı bıldı dedıgım gıbı; ama mesela elmıra bana dırek ısım soylemıstı; elanıt bas harfını bıldı gobek ısmının bas harfını bıle bıldı kı kullandıgı bır ısım degıl, ısını, boyunu posunu yasını her ıkısı de bıldı.

onun dısında genel herseyı bıldı de zaten sımdıkı zaman benım de bıldıgım seyler.

Ama 3 kez aldatıldıgımı bunların mesajdan ıbaret olmadıgını bır tek o bıldı :KK43:

canikom aldatıldıgını senmi biliosun yoksa o söledi diemi diosun:S

kızlar elanit telefonda bakıyorsa telini alabilirmiyim acaba??????mümkünseee:):KK34:

bende baktırcaktım bu kadına ama bi korkutucu geldi bana bide suan az sey sölemesi düşündürdü:KK43:

X