İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar cafe falcilardan hic tutan yokmu...suana kadar okuduklarimdan bi su isimleri cikardim
taksimdeki levent, kadinlar kahvesindeki meryem , bi dilek ismi döndü ii diye ....bunlar hakkinda deneyimleri olan varmi ?
gülde cok ii falan diyorlar tam kafam karisti

ben bakirköyde emel kafeye gittim emel ablaya baktirdim gelecekle ilgili söyledikleri pek cikmadi gibi, hic gideniniz oldumu ...bana gidebilcegim ii bi falci adi verebilirmisini

Ay evet alacagim arkadasim ne kahvesi yemek ismarlarim ben arkadasima, bu hafta su kafa travmasi olayim girdi, bu hafta ici ben seni ararim goruselim artik :13:

Fallara gore Mayisin sonunda egitimim bitecekti sozde :KK43: imkansiz oldugunu bugun ogrendim :KK43:(

timam bekliyorum :KK53:
hem benim eşeğide görürsün o arada.
tabi sen beni alıp cıkınca o hasetinden orta yerinden çatırttttttttttttt çatlar :KK30:

yolladım tatlım ama ben baktırmadım bişey bilmiorum baktırırsan yorumlarını yazarmısın bizimde bi fikrimiz olsun...

çok teşekkürler canım tel no için :) baktırırsam haberiniz olur ben elmiraya daha baktırmadım elanite de baktırmadım ikisinden birine baktırmayı düşünüyorum , haberiniz olur mutlaka kızlar yorum yaparım burayada ,minik sanada teşekkür ederim bu arada teli sende göndermişsin ....:))...

angels cafe de burcu ya git....anı çok güzel anlatıyor,dediklerini yasadım,sevgılımle ne zman barısacagımı tam tarihiyle bildi...hem 3 kısı arasında gayet güzel ayrım yapabiliyor..2 kişi yi daha güzel ayırır:KK53::KK53:

bana da öyle güzel anlatmıştıkı sorma gitsin karanlığın içinde parlayan kalp düşün sana sevgisi öyle filan :KK5:

kızlarrr içinz temiz a yazdıktan sonra forumdan çıktım ver elini burcu o da sevmio benm eski sevgilimi ne zaman gitsem ayrıl şundan dio:)) ama burcu bitane bence yaa çok ii bilioo:)) sizlere çıkmış mıydı burcunun fallarıı......??

kızlarrr içinz temiz a yazdıktan sonra forumdan çıktım ver elini burcu o da sevmio benm eski sevgilimi ne zaman gitsem ayrıl şundan dio:)) ama burcu bitane bence yaa çok ii bilioo:)) sizlere çıkmış mıydı burcunun fallarıı......??

canım ben tam 2 kez gittim hep çok güzel şeyler söledi sağolsun ama çıkmadı maalesef hiçbiri hemde :KK43:....

merhaba ben yeni geldim fal ve tarot benimde ilgi alanım ama dam gibi bakanı bulamadım ben gidince bana fal bakanın falına bakıp çıkıyorum sizlerin bildiği varmı?

baaak bak bakkkk ates bacayi yeniden sarmis bakiyorum.. toz kondurmuyo beyefendiye :nazar:

he flört öncesi heyecanlar. ilk başladığımızda yaşayamamıştım :KK1: beyfendi planlarını kurmuş ve cok güzel uygulamıştı, ben gözlerimi açtığımda biz başlamıştık :KK1:

o ilk gördüğü an takmış kafaya ah garibim bilmiyodu ki ben o zamanlar 3 antidepresanla gün geçiriyodum onu ise ablak,suratlı çirkin bişe görüyodum :KK61:

şimdi yerli brad pit gözümde :KK37:

ben sınır oluyorum burcunun bu tavrına ayrıl şundan desın dıye mı gidiyor ınsanlar ona ..

he flört öncesi heyecanlar. ilk başladığımızda yaşayamamıştım :KK1: beyfendi planlarını kurmuş ve cok güzel uygulamıştı, ben gözlerimi açtığımda biz başlamıştık :KK1:

o ilk gördüğü an takmış kafaya ah garibim bilmiyodu ki ben o zamanlar 3 antidepresanla gün geçiriyodum onu ise ablak,suratlı çirkin bişe görüyodum :KK61:

şimdi yerli brad pit gözümde :KK37:

mınıkkk bende ve sende durumlar ters gelısmıs.

benımkı de önceden gozumde yerlı george clooney di :) ( bu ornegı verdım cunku cok begenırım kendılerını ) hatta benzer de benımkı bıraz hakıkatten :)

ama sımdı ıse gozumde dunyanın en cırkın adamı; aldatılmaktan yorgun dusmus kalbımden gozuken bu :KK43:

mınıkkk bende ve sende durumlar ters gelısmıs.

benımkı de önceden gozumde yerlı george clooney di :) ( bu ornegı verdım cunku cok begenırım kendılerını ) hatta benzer de benımkı bıraz hakıkatten :)

ama sımdı ıse gozumde dunyanın en cırkın adamı; aldatılmaktan yorgun dusmus kalbımden gozuken bu :KK43:

en son acın bu olsun fıstığım, şöle yüzünü güldürecek,huzur verecek, gönlüde kendide güzel birini nasip etsin yaradanım.
benim ki esmer :p brad pite benzettiğime bakmayın :p
çirkin mi çirkin ama bana göre oooooooooooooooooooooo :)
karaböcem benim :p
hatta bugün ben yetişkin değilim didi benim kücük bebişliğime terfi etti :KK60:
acaba diyom görüşmeden önce bi elmira mı yapcam :KK60:

ben sınır oluyorum burcunun bu tavrına ayrıl şundan desın dıye mı gidiyor ınsanlar ona ..

ya ben o zman 2 kişi arasındaydım,cok güzel ayırt ettı ıkısını kendılıgınden sonra aralarından bırını cok sevdı dedı bunla oyle bır ask yasayacan kı,gözün eskısını gormeyecek,eskısı 3.kişi oluyorr:KK53::KK53:

dedıgı gıbı oldu gercekten,ha bu arada eskısının de ıste donecegı tarıhı verdı donecek merak etme dedı ama bu dedı baskalarının sozuyle hareket eden bırı bunu sevmedım dedı...gercekten de o yuzden ayrılmıstık:26:

ya ben o zman 2 kişi arasındaydım,cok güzel ayırt ettı ıkısını kendılıgınden sonra aralarından bırını cok sevdı dedı bunla oyle bır ask yasayacan kı,gözün eskısını gormeyecek,eskısı 3.kişi oluyorr:KK53::KK53:

dedıgı gıbı oldu gercekten,ha bu arada eskısının de ıste donecegı tarıhı verdı donecek merak etme dedı ama bu dedı baskalarının sozuyle hareket eden bırı bunu sevmedım dedı...gercekten de o yuzden ayrılmıstık:26:

bana da ilk falı harfi harfine çıkmıştı. 4 aydür küstük 1 ay içinde barıscaksınız demişti barıstık. ben hiç beklemediğim halde spontan olarak biri var mı die sordum. evet dedi tipini tarif etti. harf verdi bole bi kız var peşinde dedi ve ben sonradan öğrendim hepsi gerçekmiş. ama sonra defalarca gittim. hiçbiri çıkmadı

ya hep ilk fallar isabetli oluyo bi daha gitmemek mi lazım :KK53:
şaka maka bende toplam
6 falcıya gitmişim vuvvvvvvvvvv

bana da ilk falı harfi harfine çıkmıştı. 4 aydür küstük 1 ay içinde barıscaksınız demişti barıstık. ben hiç beklemediğim halde spontan olarak biri var mı die sordum. evet dedi tipini tarif etti. harf verdi bole bi kız var peşinde dedi ve ben sonradan öğrendim hepsi gerçekmiş. ama sonra defalarca gittim. hiçbiri çıkmadı

hdi yaa bendeilk gittigimden beri aynı şeyi söylüyor hep ama kendi kaarımı kendim vericem arık hiç bi falcıyı dinlemek yok kalbimin sesini dinlicem hayırlısı neyse o olur insallah kardeşlerr....

Kızlar bır cılgınlık yaptım, cılgınlık dıyorum cunku cok anı karar verıp cok anı gerceklestı, elanıte fal baktırdım.

15 dk felan surdu, bazı dedıklerını cok zor anladım, elmıra ıle aynı seylerı soyledı.

Tek farklı olarak; ben aldatıldıgımı bılıyordum ama sımdıye kadar herkes hayır aldatılma yok ufak tefek mesajlar demıstı, ılk kez elanıt 3 kere aldatmıs senı dedı...

X