- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
15 gün daha mı bekleyeceğiz
şaka bi yana mutlu sonu merakla bekliyoruz
evet 15 gün daha :) belki 16 olur.
ama gerekli ve faydalı bi süre.
inşallah mutlu haberle gelirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 gün daha mı bekleyeceğiz
şaka bi yana mutlu sonu merakla bekliyoruz
evet 15 gün daha :) belki 16 olur.
ama gerekli ve faydalı bi süre.
inşallah mutlu haberle gelirim.
Istanbul'a geldim, oturdugum yerdeki esnaflar beni ozlemis, nerelerdesin sen diyolar.. sevindim lan =)
ben daha karşı yakaya geçemiyom hatun habire y.dışına gidip geliyo
iki hafta sonra yine gidiyorum
gene gelceksen bişiler sipariş edem sana olma mı
bak burda o kadar kader arkadaşlığı yapıyok
bavulsuz gidiyorum tatlim yaa
elmi bana hç ayrılık yok demişti ısrarla sormuştum başka biri hayatıma girecek mi diye hayır demiştii( ya kadıköye gidiyorum bildiginiz ii bi falcı varsa lütfen yaznnn..
angels cafe de burcu ya git....anı çok güzel anlatıyor,dediklerini yasadım,sevgılımle ne zman barısacagımı tam tarihiyle bildi...hem 3 kısı arasında gayet güzel ayrım yapabiliyor..2 kişi yi daha güzel ayırır
Minikkk ya anlamadim simdi 15 gun biZden uzak mi kalacaksin sen
Bu arada arkadasin elanite baktirdi mi??
yok niye uzak kalam sizden
sadece haber vermem o kadar alıcak
yok haber cıkmadı. hatun arızalı sanırım ulaşmak zor
Hee yanlis anlayim bosuna uzulmusum
Kadina para yatirip ulasamadi mi ki arkadasin??
bana da öyle güzel anlatmıştıkı sorma gitsin karanlığın içinde parlayan kalp düşün sana sevgisi öyle filan
bilmiyom ki sadece ulaşamadıgını biliyom gerisini sormadım
sen hala gelip beni alcan,kahve ısmarlıcan
fal bakarken heyecanlanıyor kız,aşk görünce bana da demişti sen bu esas oglanı unutup buna asık olcan diyee
ee o zman ayrı mıydın peki,ne zamndır görüşmüyorsunuz...
bana tam vadesını vermıstı,ıste 4 ay sonra cıdden döndü..ha döndü de ne oldu bu sefer ben yolladım...
belkı sanada cıkar vadelerı...
baya oldu yıl oldu...o bunu kopukluk olarak yorumladı diğer falcılar gibi =) nisan barışma mayıs ilişkisnin oturması hala oturuyorum ama ben iyice sinirlerim bozuldu diyorum ya..ay bıde esas it başka kızla takılıo gittiğimde iddalaştı öyle bişi yok dıye bnımle burcu.. ben var dıyorum biliyorum en sonunda sevgı ilişkisi değildir filan dedii ama baya zor ıkna ettım burcuyu kızla takıldığına