İstanbul'da Fal - Falcılar

bir arkadışımda gitmişti Elmira ya . mayıs sonunda kadar yeni biri girecek demiş bir erkek arkadaşın aracı olucak demişti ve az önce arkadaşım aradı beni .. gerçekleşmiş :)

belki size de iyi gelir diye yazdım ...

Ayyyy canımm, bana çokkk iyi geldi :) İnşallah hepimize çıkar güzel fallar, kötüleri de çıkmazzzzz :) Çok sevindim arkadaşın için, umutlandım kendim için :)

kızlar bütün falcılar bana sızınkı kopukluk dıyolar ara dıyolar hep kımse de ayrılmışsınız filan demedi...ayrılık değil dıyolar..
vardır bir keramet değilmi fenalık geldi artık bana :KK43:

elmira ne kadar süre vermişti ?

1 buçuk ay olcak demıştı tahmınen hazıran ortası olmadan barışmalıyızz hadı diyelım hazıran...ama onun öncesınde bişey olması lazım ve ona emıne de elmırada en geç mayıs sonu demıştı hala olmadı ayhh

Son düzenleme:
Kizlar bu forumdaki tum kizlara gelsin... bi yerde okurken buldum :)

“Mükemmel aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir.” (Soren Kierkegaard)

''Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.'' (Mevlana)

Son düzenleme:
KALDI 2 GÜN!! eğer benimki cıkarsa forumda senlik ilan edicem cünkü bu kadarını bilemez dicez yani=)

Kizlar bu forumdaki tum kizlara gelsin... bi yerde okurken buldum :)

“Mükemmel aşk, insanın kendisini mutsuz edecek kişiyi sevmesidir.” (Soren Kierkegaard)

''Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.'' (Mevlana)

''Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.'' (Mevlana) çoookk ama çook beğendım..bana ne kadar da uyuyor :KK5:

kızlar yaaa çok ii bi falcıya ihtiyacım var iki kişi arasında kaldım çok dardayım ya acilyardım istiyorum biri eski sevgilim dha dogrusu gçnlrde durdk yre ayrldıgım sevglmm:/ dieri yeni biri ve çok kararsız kaldım bna gerçktn yardm edeblecek birine ihtiyacım varr:KK43:(

kızlar yaaa çok ii bi falcıya ihtiyacım var iki kişi arasında kaldım çok dardayım ya acilyardım istiyorum biri eski sevgilim dha dogrusu gçnlrde durdk yre ayrldıgım sevglmm:/ dieri yeni biri ve çok kararsız kaldım bna gerçktn yardm edeblecek birine ihtiyacım varr:KK43:(

bence sana ıkı kışı arasında tercıh yapma durumunda kalacağını söyleyendir yardım edebilcek falcı...

elmiradan korkmaya başladım :44:
hayatımda bi gelişme daha oluyor. ve onun dediği gibi :KK53: kesinleşmeden söylemek istemiyorum.
ama buda olursa valla ben hedayemi alır çalarım kapısını. :82:

X