İstanbul'da Fal - Falcılar

ahah onun farkındayım ama pişman olcagım bi karr vrmk istmyrmm:/// bna kişilik ve gelecek analizi ii bi falcı lazım kızlar yaa(

bebişim kışıden kişiye değişiyor.. bana sorsan elmira benımkını herkesten daha iyi o anlattı ama sana bilemediğini yazmıştın...:26:

elmi bana hç ayrılık yok demişti ısrarla sormuştum başka biri hayatıma girecek mi diye hayır demiştii( ya kadıköye gidiyorum bildiginiz ii bi falcı varsa lütfen yaznnn..

dimi yanıltmak kişinin elinde gibi gözüküyor... ama herşey olacağına varıyor.. bende denedım yanıltmayı aklımca çakallık yapcaktım ama olay döndü yine

Benimde gidisat oyle gosteriyor.. bakalim nasil olucagini kisa sure sonra anlicaz.

Arkadsalar Emine ablanin bi dedigi arkadasima cikti, tamda dedigi gibi gelisti olay.. hadi bakalim..

Olgu'nun bana dediklerinin hiç biri çıkmadı.

ivet fıstıklarım benden bi 15 gün haber beklemeyin :) biz barışmasakta oturup konuşmaya karar verdik.
Ne yapabiliriz ? Neleri kurtarabiliriz diye. O sürede ikimizde bi köşede oturup düşünücez, nerde yanlış yaptık,nasıl düzeltiriz.
Birbirimizi çok seviyoruz ve biz özellikle ben sevgime cok güvenerek ,çok yıprattım. Şimdi saygı kısmını telafi etmekte.
Görüşmemizden sonra buraya yazacağım :) bu sürede diyalogumuzda kopmayacak.
Az önce 20 dk'lık bi görüşme yaptık ve çok güzel geçti.
Devamı gelir umarım. Benim sakin bi şekilde görüşeceğimiz tarihi beklemem gerekiyor.
İş ve aşk 1 ay içinde hersey belli olacak :)
Beklenebilir,katlanabilir bi süre, ben bu adamı 30 yıl bekledim 13 aydır hayatımda :) 15 gün daha bekleyebilirim.
Ay sevinçten deliricem :) ben 1 adım attım oda 1 adım attı.
Darısı başınıza diyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin benden

15 gün daha mı bekleyeceğiz
şaka bi yana mutlu sonu merakla bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…