İstanbul'da Fal - Falcılar

Istanbul'a geldim, oturdugum yerdeki esnaflar beni ozlemis, nerelerdesin sen diyolar.. sevindim lan =)

bavulsuz gidiyorum tatlim yaa

bende bavulluk istemiyom 2-3 tane oce istiyom . tr de cok pahalıda

ahahhaha topicin adı değişcek sonunda. ben mi karıştırıyorum ortalığı hep

şaka kuzu şaka ..
kısmetse ramazan veya kurbanda ben cıkıcam y.dışına o zaman 1 bavulu boş götürücem

elmi bana hç ayrılık yok demişti ısrarla sormuştum başka biri hayatıma girecek mi diye hayır demiştii( ya kadıköye gidiyorum bildiginiz ii bi falcı varsa lütfen yaznnn..

angels cafe de burcu ya git....anı çok güzel anlatıyor,dediklerini yasadım,sevgılımle ne zman barısacagımı tam tarihiyle bildi...hem 3 kısı arasında gayet güzel ayrım yapabiliyor..2 kişi yi daha güzel ayırır

bana da öyle güzel anlatmıştıkı sorma gitsin karanlığın içinde parlayan kalp düşün sana sevgisi öyle filan

Minikkk ya anlamadim simdi 15 gun biZden uzak mi kalacaksin sen

Bu arada arkadasin elanite baktirdi mi??

bana da öyle güzel anlatmıştıkı sorma gitsin karanlığın içinde parlayan kalp düşün sana sevgisi öyle filan

fal bakarken heyecanlanıyor kız,aşk görünce bana da demişti sen bu esas oglanı unutup buna asık olcan diyee

ee o zman ayrı mıydın peki,ne zamndır görüşmüyorsunuz...

bana tam vadesını vermıstı,ıste 4 ay sonra cıdden döndü..ha döndü de ne oldu bu sefer ben yolladım...

belkı sanada cıkar vadelerı...

bilmiyom ki sadece ulaşamadıgını biliyom gerisini sormadım
sen hala gelip beni alcan,kahve ısmarlıcan

Ay evet alacagim arkadasim ne kahvesi yemek ismarlarim ben arkadasima, bu hafta su kafa travmasi olayim girdi, bu hafta ici ben seni ararim goruselim artik :13:

Fallara gore Mayisin sonunda egitimim bitecekti sozde imkansiz oldugunu bugun ogrendim (

baya oldu yıl oldu...o bunu kopukluk olarak yorumladı diğer falcılar gibi =) nisan barışma mayıs ilişkisnin oturması hala oturuyorum ama ben iyice sinirlerim bozuldu diyorum ya..ay bıde esas it başka kızla takılıo gittiğimde iddalaştı öyle bişi yok dıye bnımle burcu.. ben var dıyorum biliyorum en sonunda sevgı ilişkisi değildir filan dedii ama baya zor ıkna ettım burcuyu kızla takıldığına

Son düzenleme:

emine abla da öyle inandıramıyosun..ablacım bak var bırı...yok senden baskası yok..ama bılıyorum ben oldugunu...yok arkadastır onlarrıyı sen ıkna edebılmısın genee

bazen öyle hissediyorlar demekki falcılar,iddialaştıklarına göre

boşver sonuc önemli zmanlar önemli değil,olsun da geç olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…