- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 40
acaba verilen tarihleri bekleyince mi olmuyor ben hep takvim sayıyorum herkes aynı tarihi söylüyo ama o gün gelip geçiyo hiçbişey olmuyor ama saymadanda olmuyor insanın aklının bir köşesinde olunca ben size bir falcıdan daha bahsedeyim kimdir nedir biliyorum korkuma soramıyorum benim annemin çalıştığı yerde patronlarının falcısı varmış bi gün işyerine kadını çağırmışlar herkes baktırmış annem eve geldiğinde tabi bazı şeyleri söylemedi bana anlatmak istemedi ama kadının söylediği herşey çıktı hele birtane bişey söyledi o söz yüzünden 2 sene psikolojim bozuldu ya gerçek olursa diye ama bu yl oldu benim için kötü birşey ama oldu başka şeylerde oldu ama beni etkileyen yanı şu olmuş yada bu olacak değilde ben o gün ne yaptım nereye gittim sanki bana gizli kamere takışlar gibi annem geldiğinde sen bu gün şu gün şunu bunu yapmışsın özel hayatımla ilgili şeyler her şeyi söyledi korkuma yalanlamak zorunda kalmıştım ama hepsi doğruydu bitane yanlış yoktu onu çok merak ediyorum çaktırmadan öğrenicem onuda lafını açmam lazım
Benim aklimin bi ucunda ortalama bu kadar surer diye geciyor.. gun saydigimi hatirlamiyorum. Bana boyle dedi ama ortalama bu kadar surebilir, ayrica o an baska seylerle ugrasiyorum.. fikrim ara ara degisiyor. Hani hayati birseye odaklayarak yasamak cok gereksiz. Kesin emin oldugum konularda bile, son gune kadar beklemek bana garip gelmistir ve sevmemde. Sanatsal egilimlerime iyi gelmistir, bu gunlerde kendimi isime odaklarim ve en duygusal ve guzel calismalar bu zaman icinde olur.. sanirim gerekli hayatimda.. mutlu oldugumda kendimi saliyorum cunku.