daragaya7 senin memnun kaldığın falcılar kimler söyleyebilir misin? birde bu forum için uygun bir konumu emin değilim ama reiki benimde ilgimi çekiyor. hatta özel taşlardan oluşmuş bir set bile almıştım, çakralarımı dengelemek için. ama inanırmısın kaç kere başladım bir türlü tamamlamak kısmet olmadı:44:
Canım uzman biriyle çalışman gerek, ama doğru kişiyi bulmak çok önemli, ortada bir sürü şarlatan var, reiki inisiye olmayı gerektiren bir enerji çalışması, hepimizde var bu enerji ama aktif hale gelmesi için inisiye olmak gerekiyor. Burada dikkat etmen gereken inisiye olacağın kişinin hocalarının kimler olduğu yani bir nevi soy ağacına bakman gerekiyor.
Ben geçen hafta Levent'te bir uzmana gittim reiki için değil, reiki ile ben 4 yıldır uğraşıyorum, çakraların aktif olduğunda bu falcı dediğimiz insanlardan çok daha yoğun algı boyutuna geçebiliyorsun. Ama kendin bir şeyler deneme, iyi bir hoca ve iç sesinin sana yakın geldiği insana gitmen gerek. Geçen hafta gittiğim uzmanla psiko terapi yaptık çok başarılıydı, yıllarca üzerinde konuşamadığım kendimle yüzleşemediğim bir konuda nasıl olduğunu anlamadan beni konuşturdu. Ben de bir arkadaşımın önerisiyle gitmiştim. Sintia Mazon netten web sitesini inceleyebilirsin. Benim reiki masterim farklı bir kişi. Sintia Mazon farklı bir enerjiyle çalılştı bende. çok ilginç bir deneyimdi. Reiki masterim Türkiye'nin en eskilerinden Gülcan Arpacıoğlu onun da web sitesine bakabilirsin. İyi araştır içine hangisine yakın olduğun duygusunu yakalıyorsan ona git.