evet canım en iyisi Elmira nın söylediklerini beklemek.
Marly Elmira ve Selma Toprak farklı yorumlar mı yaptı? Zamanlar mı farklı, sonuç yada süreç ile ilgili söyledikleri mi farklı? Biraz bilgi verir misin lütfen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım en iyisi Elmira nın söylediklerini beklemek.
Marly Elmira ve Selma Toprak farklı yorumlar mı yaptı? Zamanlar mı farklı, sonuç yada süreç ile ilgili söyledikleri mi farklı? Biraz bilgi verir misin lütfen?
Kızlar yarın caddebostan zeynebe gidicemm daha öncede gitmiştim çok pozitif enerji alıyorum sesinden bile kötü bişi duycak olsam bile gidesim var gelince yazıcam sizeee:)))))
Canim zeynebin telefon numarasini banada verebilir misin bende cok gitmek istiyorum
sayesınde nişanlandım derken,o nasıl oluyor merak ettimbilmiyorumkismile
yorumlarda farklıydı
sonuç çok farklı çıktı ikisinde
elmira daha detaylı baktı ve isabetliydi.
Selma hanım daha yüzeysel ve daha geç bir tarih verdi.
hangisi çıkar inan bende bilmiyorum.
sadece elmira nın isabetli bakışı ve Kyreniata nın falından etkilendiğim için elmira yı bekliyorum.
sizin nasıldı ? ikisi arasında hangisi daha iyiydi
gönderdim canımmmmmm inşallah hayrını görürsünn:)))))))
Hayatım, Elmira bana ilk baktığında maximum 15 gün içinde bir şeyin olacağını söylemişti, 15 gün geçti olmadı bu dediği olay ve bu olayla ilgili ikinci defa baktığında +15 gün daha verdi, bu artı 15 günün yarın 6. günü de doluyor kalıyor 1 haftası, başka bir şey için bir soru sormuştum ortalama geçecek demişti ama o konu iptal oldu yani iyi yada ortalama geçecek bir olacak göreceğiz. durum ortadan kalktı. ilk baktığında 1-1.5 ay içinde olacak dediği konuya ikinci baktığında 2- 2.5 ay dedi. Zamanlar gecikebilir tabi de ne kadar esnek olmalı bu zaman gecikmesi düşüncemiz bilemiyorum. Selma Toprak'ın söylediği 1 şeyi yaşadım, diğerleri için zaman var yaşayıp göreceğiz. Sonuç ile ilgili ikisinin yorumları örtüşüyor, ya sonucu ikisi de bilememiş olacak yada ikisi de bilmiş
Sizin durumunuz benimkinden farklı sanırım, sonuçları farklı Elmira ve Selma Toprak'ın sizin falınızda sanırım
evet canım ikisinde sonuç farklı çıktı
Hayatım, Elmira bana ilk baktığında maximum 15 gün içinde bir şeyin olacağını söylemişti, 15 gün geçti olmadı bu dediği olay ve bu olayla ilgili ikinci defa baktığında +15 gün daha verdi, bu artı 15 günün yarın 6. günü de doluyor kalıyor 1 haftası, başka bir şey için bir soru sormuştum ortalama geçecek demişti ama o konu iptal oldu yani iyi yada ortalama geçecek bir durum ortadan kalktı. ilk baktığında 1-1.5 ay içinde olacak dediği konuya ikinci baktığında 2- 2.5 ay dedi. Zamanlar gecikebilir tabi de ne kadar esnek olmalı bu zaman gecikmesi düşüncemiz bilemiyorum. Selma Toprak'ın söylediği 1 şeyi yaşadım, diğerleri için zaman var yaşayıp göreceğiz. Sonuç ile ilgili ikisinin yorumları örtüşüyor, ya sonucu ikisi de bilememiş olacak yada ikisi de bilmiş olacak göreceğiz.
Sizin durumunuz benimkinden farklı sanırım, sonuçları farklı Elmira ve Selma Toprak'ın sizin falınızda sanırım
yorumlarda farklıydı
sonuç çok farklı çıktı ikisinde
elmira daha detaylı baktı ve isabetliydi.
Selma hanım daha yüzeysel ve daha geç bir tarih verdi.
hangisi çıkar inan bende bilmiyorum.
sadece elmira nın isabetli bakışı ve Kyreniata nın falından etkilendiğim için elmira yı bekliyorum.
sizin nasıldı ? ikisi arasında hangisi daha iyiydi
Sen kimin soylediginin gerceklesecegini hissediyorsun? Dun sana soylemek istedigim sey buydu. Boyle birseyin olucagini tahmin etmistim, kimsenin bos yere uzulmesini istemem. Burda gelip ukalalik yaptigimda dusunulmesin.. sadece kimsenin kafasinin bos yere karismasini istemem, cunku kendimde zamaninda yasadim ve uzuldum bos yere.
Baskalarinin olumsuz soyleyecegi seylerden etkilenme. Kendini koru ve bloke et.
Kızlar ben cezmiye yeni baktırdım.Randevulu alıyor.Tel:05376087959 Eskisi gibi süper...
tanışalım tabe kiAyyy miniğim sen çok komik bir kadınsın :) Seninle acil bir şekilde tanışmam lazım Sana inanamıyorum yaaaaa
bu cezmi hangi cezmi bi tarif edermisin aylardır aradık durduk öldüğünü söylediler acep ölmedimiki tarif edersen anlarım
Hayatım, Elmira bana ilk baktığında maximum 15 gün içinde bir şeyin olacağını söylemişti, 15 gün geçti olmadı bu dediği olay ve bu olayla ilgili ikinci defa baktığında +15 gün daha verdi, bu artı 15 günün yarın 6. günü de doluyor kalıyor 1 haftası, başka bir şey için bir soru sormuştum ortalama geçecek demişti ama o konu iptal oldu yani iyi yada ortalama geçecek bir durum ortadan kalktı. ilk baktığında 1-1.5 ay içinde olacak dediği konuya ikinci baktığında 2- 2.5 ay dedi. Zamanlar gecikebilir tabi de ne kadar esnek olmalı bu zaman gecikmesi düşüncemiz bilemiyorum. Selma Toprak'ın söylediği 1 şeyi yaşadım, diğerleri için zaman var yaşayıp göreceğiz. Sonuç ile ilgili ikisinin yorumları örtüşüyor, ya sonucu ikisi de bilememiş olacak yada ikisi de bilmiş olacak göreceğiz.
bana da ilk baktığında bir knouda süre vermıştı geçen hafta telefonda görüştük hatırlamıyordu tabı falda söylediği süreyi bende teyıt için tekrar sordum daha az zaman verdı..yani ilk fal ve telefon görüşmesi arasındakı süreyi düştü..ki falcılar aynı olayı her gun sorsan daha ileri zaman verırlerya elmıra yapmadı..
beni çok iyi hatırlıyor elmira,tabi neler söylediğini ayrıntıları yani hatırlaması imkansız. kaç bin cümle kurmuştur.
Neyse istikrarlı bi şekilde aynı tarihi verdi. ve küsüratlı bi tarih vermşti bana.
Neyseeeeeeeeee işin özü zamana çok takıla 3 gün önce 5 sonra oynayabilir demişti
canım benı de hatırlıyor evıme geldiğin için hatırlıyorum yoksa unutabiliyorum dedi..dedıklerını hatırlıyor söyledi de yıne ama birkaç soru sorunca kart çekti araya zamanı sıkıştırdım..yoksa verdiği zamanı hatırlamıyor tabı o kadar zaman verınce birsürü şey söyledi :))
Arkadaşlar cezminin numarasını isteyenler özelden bana ulaşsınlar...
tanışalım tabe ki
benim angusun bana tek artısı cici cici bayanlar tanıdım sayesine
handiş bişeyide bilme yahu