Hayatım ben bu konuda profesyonel değilim ancak 2 burcun özelliklerini de biliyorum bu nedenle iç sesimin doğrultusunda bir şeyler söyleyebilirim. Ama sadece bunları bilmek de yetmiyor, yükselen ve ay burçları ve doğum yerine varana kadar bir çok bilgiye sahip olmak gerek.
Benim burcum da balık, yükselenim boğa, ay burcum da aslan ve ön sezilerim tavan noktadadır, ben bir de enrjilerle çalışıyorum ve insanları görmeden şurada yazılan mesajlarla dahi algılayabildiğim o kadar çok şey oluyor ki. Reiki' de seviyem yüksek çakralarım açık ve bu nedenle ben kendim rahatsız oluyorum. O nedenle de mümkün olduğunca teslimiyet duygumu yüksek tutarak akışta kalmaya çalışıyorum. ama daha önce de yazdım, bizim dışımızdaki o kadar çok etkenle etkileşim halindeyiz ki farkında dahi olmadığımız zamanlarda bile beynimize algı kodlamaları yerleştiriliyor. Bu durumu bildiğim halde bazen şirazeden çıkabiliyorum. sonra sakinleşip yoluma devam etmeye çalışıyorum. Falcılarla kurduğumuz iletişimde de bu var. 2 ay dayansanız falcıların söylediği şeyleri yada söylemediklerini bazı enerjilerle siz de algılayabilirsiniz inan buna, her insan enerjidir, eşyalar enerjidir, ses enerjidir. Ben kendi adıma çok bu konunun derinlerine dalmak istemiyorum, beynimizi kontrol edemediğimiz zaman olumsuzluk, korku ve endişe gibi durumlar çok daha hızlı maddeye dönüşebiliyor ve biz bunları yaşamak zorunda kalıyoruz. Bütün arkadaşlarıma öneriyorum, lütfen enerjinizi dengeleyebileceğiniz bir yol bulun, herkes için farklıdır bu yol, deneyerek bulabilirsiniz yada bir uzmandan destek alabilirsiniz, şu fallara harcadığımız parayı profosyonel yardım almaya harcasak inan hayatımız o kadar rahatlayacak ki. İster terapiye gidilsin, ister meditasyon yapılsın, yoga, reiki, dua, spor, resim yapmak, fotograf çekmek, esma okumak, koşmak, kime ne iyi gelecekse, belki fala harcadığın parayla yapacağın alış veriş bile, yada şık bir cafe de içeceğin bir kahve bile içinde bulunduğun enerji boyutundan çıkmana destek olabilir.
Ben geçen hafta bir uzman desteği aldım mesela, belirsizlik en yıkıcı olan durum aslında. Oluşan enerji boşluğunu bir şeylerle doldurmadığın zaman olumsuz düşünceler yoğunluk kazanıyor ve maddeleşmesi de hız kazanıyor. Bir de aynı kaygı boyutunda olan insanlarla devamlı etkileşim içinde olmak daha da güçlenmesine neden olabiliyor eğer düşüncelerini yönlendirme yeteneğin gelişmemişse. Her şey enerji çünkü.