- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 40
çok doğru söylüyorsun kafa karışınca baktırdıkça baktırasın geliyor. ama bana verilen süre uzun gelmişti ne bileyim bi de Selma hanım ne diyecek deyip aldım.
Sana Elmira ne kadar bi zaman soylemisti ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok doğru söylüyorsun kafa karışınca baktırdıkça baktırasın geliyor. ama bana verilen süre uzun gelmişti ne bileyim bi de Selma hanım ne diyecek deyip aldım.
Sendede bayagi bilmis, peki bundan sonrasi icin ne soyledi? Bu arada bu kisi gercekten yas farkinin senin icin olumsuz etkileyecegini dusunuyorsa bayagi buyukluk etmis olur :)). Soyle soyliyim, yas farki tabikide sorun olmaz, ama cokta iyi birsey degil bence.. basina neler geliyor sonra tahmin bile edemezsin, zaman zaman kiskanicak, onun arkadas cevresi kendi yasitlarindan olusurken, sen bi zaman sonra SIKILMAYA baslicaksin. Tabi senin tercihin, ama okullarda is yerlerinde, hatta hastanelerde bu tip olaylar cok fazla oluyor.. bu yuzden ustunde fazla durma derim ben. Yasayip goruceksin..
Gezegenlerin duzelmesine son iki gun kaldi sanirim.. bol bol nefes alip verelim, sakinleselim :)
Sana Elmira ne kadar bi zaman soylemisti ki?
beşinci haftanın sonunda tanışma var dedi altıncı hafta gibi dedi
Ay tatlim dogru ya sen soylemistim, anam o kadar uykusuzumki, rumuzlara dikkat etmiyorum su dakka... ahahahah offf ne salagim
5 hafta mi cok? Saka mi yapiyorsun ya?, 5 6 ay dememis iyiki :)) Bi tek bunu duymak icin sen 150 lira vericeksin yani.. Sen bilirsin tatlim, birsey demiyorum.
75 ytl kadınlar klubündeniz canım..
neyse canım , iyi geceler sana ben çıkıyorum
rahatlatıcı cevapların için teşekkür ederim
bi takım şeyleri yaşarsak anlayacağız Elmira'yı.
Elmira sanki çoğu kızı sevdikleriyle evlendirdi.sizinde dikkatinizi çektimi ? yanlış anlamayın amacım karamsarlık değil kesinlikle ...
Aslında Elmira evlendirmiyor... Beni evlendirmedi mesela :) Bununla hiç olmaz, bunu kafandan at, başkası olucak dedi. Beklemedeyim ve gözlerimi 4açıyorum
Aslında Elmira evlendirmiyor... Beni evlendirmedi mesela :) Bununla hiç olmaz, bunu kafandan at, başkası olucak dedi. Beklemedeyim ve gözlerimi 4açıyorum
elmiraya gitmeyi bende çok istiyorum ama parası düşündürüo birazzz.baktıran arkadaşlar gidilmeye değermi yani geçmişi bilmesini isim sölemesini önemsemiorum bunu çoğu falcı bilio zaten.ben gelecekten haber versin istiorum(tabi Allahtan başka kimse bilemez ama çok mutsuz ümitsizim bi kapı işte(
Selma Toprak'tan randevu alan ve baktıran arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi? Yorumları çok merak ediyorum...
rahatlatıcı cevapların için teşekkür ederim
bi takım şeyleri yaşarsak anlayacağız Elmira'yı.
Elmira sanki çoğu kızı sevdikleriyle evlendirdi.sizinde dikkatinizi çektimi ? yanlış anlamayın amacım karamsarlık değil kesinlikle ...
çok tatlısın bu halimle güldürdün beni :))) inşallah hiçbirimiz huni falan takıcak duruma gelmeyiz güzelim:))
ama evet bakarken o kadar iddalı konuştularki anlamadım hele emine abla eğer şöyle şöyle olmazsa ben bilmemneyim falan dedi arkadaşımla şaşırdık :)) neyse umarım gecikme oluyodur yoksa hepsi çok güzel şeyler söylemişti ama diğer arkadaşlarında yaşadıkları ortada offf ne düşüneceğimizide şaşırdık artık...
rosels, emine hala vazgecmemis mi olmazsa ben bilmem neyimlerden..
yaziktir ya.. cok umut baglamayin olur mu canim? ben dahil birkac kisinin umutlarini cokertti hatun :) hele ben, bilmem o zaman var miydin ya da duydun mu, olacak dedigi seye o kadar satlanmistim ki, olmadigi gun resmen komaya girdim :) yine de eger hayirliysa ve istedigi bir seyse, insallah yanilmiyordur.. insallah bana tutturamamistir. falci bu, senet imzalamiyoruz sonucta, yalniz olmazsa ben suyum, ben buyumlar hic hos degil, gorusenler varsa hatunla, soyleyin degissin o tarzi
çok tatlısın bu halimle güldürdün beni :))) inşallah hiçbirimiz huni falan takıcak duruma gelmeyiz güzelim:))
ama evet bakarken o kadar iddalı konuştularki anlamadım hele emine abla eğer şöyle şöyle olmazsa ben bilmemneyim falan dedi arkadaşımla şaşırdık :)) neyse umarım gecikme oluyodur yoksa hepsi çok güzel şeyler söylemişti ama diğer arkadaşlarında yaşadıkları ortada offf ne düşüneceğimizide şaşırdık artık...
yaziktir ya.. cok umut baglamayin olur mu canim? ben dahil birkac kisinin umutlarini cokertti hatun :) hele ben, bilmem o zaman var miydin ya da duydun mu, olacak dedigi seye o kadar satlanmistim ki, olmadigi gun resmen komaya girdim :) yine de eger hayirliysa ve istedigi bir seyse, insallah yanilmiyordur.. insallah bana tutturamamistir. falci bu, senet imzalamiyoruz sonucta, yalniz olmazsa ben suyum, ben buyumlar hic hos degil, gorusenler varsa hatunla, soyleyin degissin o tarzi
bizde bir arkadaşımla forumdan okuyup gittik emine hanıma, hiç memnun kalmadık, kadın birşey diyecek ama önce soruyo "2010 da ne oldu, sizin ailede kim yüzük attı falan" birşeyler olmuşki falcıdayız, kimin ailesinde yüzük atmayan varki, onun bilmesi gerekmezmi, kardeşinmi , senmi yüzük atmışsın 20: bir de en komik olan kadın bana dediki sen çok iyi fal bakıyosun, ilgisi yok halbuki birlikte gittiğim arkadaşım iyi fal bakar ve biz dedik herhalde fincanlar karıştı kötülemek değil amacım ama benim bugüne kadar gittiğim en beğenmediğim falcılardan biridir kendisi
eminenin baktıgı falda aaaa bılemedı deyıp 6 ay sonra vayy kadın bılmıs diyebilceğiniz seyler olabılır...
ben begenıyorum kendısını bana da dedıklerı çıkıyor ha her dedıgı cıkmaz o baska müneccim değil sonucta....
tarzına gelince evet fazla iddia lı korkuyorum başına birşey gelicekama iyi niyetli bir kadın
Elmira'ya ulaşabileceğim bir numara var mı acaba?Çok fazla falcı tanımadım ama Elmira bugüne dek gördüğüm en iyi falcı, sadece gördüklerimle değil, duyduklarımla kıyasladığımda da öyle. Çok düzgün bir insan, aldığı her kuruşun hakkını vermek için çırpınıyor adeta. Yalnız tarot en iyi soru-cevap şeklinde verimli olduğundan, sorularınızı hazırlayıp gidin arkadaşlar. Sonra niye kısa bakıyor demeyin, siz soru sormazsanız tarotun söyleyecekleri sınırlıdır, kafanızda yeterince soru varsa (yazıp yanınıza da alabilirsiniz sorularınızı) oldukça uzun bakıyor kafanızdaki her soru ile ayrı ilgileniyor. Ve olmayacak şey için olacak diyen biri değil. İyi veya kötü ne görüyorsa onu söylüyor. Elbette bana baktığı falı anlatmayacağım o benim özelim, size de burada anlatmamanızı öneririm, rumuz kullandığınız için rahatsınız belki ama kimin nerden neyi anlayacağı belli olmaz, neler neler duyuyoruz... Ayrıca bir sonraki gideceğiniz falcı iyi niyetli biri değilse, ve buraya "x kişiden randevu aldım yarın gidiyorum" derseniz, o x falcı da bu sayfaya girip sizin geçmiş mesajlarınızı okursa, eline bir dolu malzeme vermiş olursunuz ve bunu yapabilecek hatta yapan istismarcı falcılar olduğuna eminim.
Benim 6. hissim çok kuvvetlidir, insanları gözlerinden okurum etrafımdaki herkes bu özelliğimi bilir. Elmira temiz ve iyi bir insan, verdiğim para helal olsun, bence hak ediyor. Cafelerde uyduruk 10 dk bakan insanlar 20 tl alıyorsa 75 tl Elmira için çok değil arkadaşlar.
Bu arada ben kafamdaki mesele ile ilgili birbirinden ayrı ve farklı zamanlarda 3 kişiye fal baktırdım, ilginçtir üçü de aynı kelimelerle aynı şeyi söyledi, şaşırdım. Biri 6 ay önce dedi bir diğeri geçende arkadaşım için onunla gittiğim öylesine fal baktırdığım bir yerde başka biri ve en son Elmira.
Bir de söylemek istediğim bir şey var, birkaç ayda bir filan neyse de, sık fal baktırmanın iyi gelmediğini düşünüyorum, yanlış anlamayın ama kendinize çok zarar veriyorsunuz gibi geliyor bana. Sık baktırdığınızda olayları hızlandırmıyorsunuz, çok falcıya gittiğinizde olmazı olur hale getirmiyorsunuz, süreç nasıl işleyecekse yine öyle işleyecek, biraz akışa bırakın. Mesela Elmira gibi birine gidip hemen arkasından başka falcılara gitmek akıl kârı gelmiyor bana, bunu yapmak yerine duyduklarımızın olup olmayacağını beklerken falcılara akıtılan parayı muhtaç bir insana versek belki bu sayede bizim de önümüzde iyilik kapıları açılacak, umarım eleştirimi olgunlukla karşılarsınız. Çaresiz anlarımızın çaresi falcılar değil, ben karşı değilim kendim de baktırıyorum ama aylarca forumu okudum herkesi araştırdım bir tek Elmira'da karar kıldım ve üstüne de başkasına fal baktırmayı düşünmüyorum. Zira ondan daha profesyonel tarot açabilen biri olduğunu pek sanmıyorum.