İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de arasam da kadınalar kulubünden desem bana ödediğim 150 şer lira için bir şey yapar mı acaba, Selma Hanımla görüşsem yapar düşüncesindeyim çok tatlı kadın çünkü. Canım baktırdıktan sonra paylaşır mısın? detayları değil tabi

tabiki paylaşıcam cnm yanlız bugün geç saat olabilir daha eve gelmemiş çünkü ama yarın kesinlikle yazarım vallahi para zor kazanılıyo ve hepimiz hatırı sayılır miktarlar harcıyoruz bu konuda bence şansını denemekte fayda var geri vermesede dahi 2 seans üzretsiz yapsın mesela:))

Penaccığım ben Sebnem'e gidip de bilemedi diyen inan sadece seni ve 1 arkadaş daha memnun kalmadığını yazdı sanırım yada o sensin net hatırlamıyorum. Benim çok arkadaşım gitmiştir, onların arkadaşları gitmiştir ve özellikle ilk falları müthiştir. Sık bakmak istemiyor zaten ulaşmak da zordur para için ben haftanın 3 günü gel diyen falcılar tanıyorum. Kurtuluş Anna müthiştir ama elini verirsen kolunu alamazsın o derece 7 gün gitmek istesen gel der. o nedenle ben ondan uzak duruyorum ama falı süperdir. Senin de dediğin gibi ya enerjiniz tutmadı yada gününde değildi, Elmira da beni bilemedi ki en yakın tarihi veren o olduğu için ben çok umutlanmıştım:-(

Ben geri istemeyi düşünmemiştim zaten canım, senin yazdığın gibi düşünüyordum

keşke bu konuda mağdur olduğun halde burdan falıyla ilgili övgüyü esirgemeyecek kadar iyi niyetli olduğunu bilseydi ben senin sayende baktırıyorum mesela ona ama anlattığınız gibi tatlı bir kadınsa yapabilir.

Ben geri istemeyi düşünmemiştim zaten canım, senin yazdığın gibi düşünüyordum

telefon numarası isteyen arkadaşım, göndereceğim ama yahoo da problem var mailime giremiyorum akşam tekrar deneyeceğim, üzgünüm

hakkını yiyememki, bakıyor kadıncağız gerçekten bir şey gördü falımda ki ben o konuyu biliyordum söyledi ve bana "bu söylediklerim sizi üzmüyordur umarım" dedi!!! gerçekten duyarlı bir insan olmasa söylemez bunu, ikinci baktırdığımda misafirleri vardı, baktı ama odaklanamadı,yarın akşam tekrar ararsanız sorduğunuz sorular için tekrar kart açarım dedi. zaman harcadım düşüncesiyle bunu da söylemeyebilirdi. ben aramadım tekrar ama bunlar iyi niyetinin göstergesi

tebrikler dragayacım darısı başıma şebnemin telefonunu müsait olduğunda bekliyorum ama acelesi yok bu akşam selma toprağa odaklandım :)

hadi ya!!! oldukça mesai harcamışım) ay ben ne yapıyorum acaba, bugün bu soruya cevap arıyorum... uyarın için teşekkürler...

bende okadar fal baktırdım her yere bır tavsıyede bulunayım avcılarda devaju cafe var orda bır bayan var sarısın carsamba persembe bakıyor sadece ama dedıklerı cıktı bır bır genelde falcılar hep olmus seyı derler ve o gunu cok ılerı tarıh verırler bu oyle degıl gercekten cok cıddı bakıyor kızlar

tebrikler dragayacım darısı başıma şebnemin telefonunu müsait olduğunda bekliyorum ama acelesi yok bu akşam selma toprağa odaklandım :)

Yazmam gerekn 15 sayfalık debate beni bekliyor, sancım çok fazla ve ben forumda geziyorum, bugün muhteşem yani

sağ olasın, bir de yazmam gerekenleri yazsam hocam da beni tebrik etse

teknolojik olarak seni kovalayamıyorumki hadi kalk işlerini hallet kafan rahat olur...Hocan tebrik eder mutlu olursun forumda biraz alıntılar birikmiş olur dönünce okumak daha zevkli olur ay daha ne diyim....

QUOTE=daragaya7;18941418]Yazmam gerekn 15 sayfalık debate beni bekliyor, sancım çok fazla ve ben forumda geziyorum, bugün muhteşem yani

sağ olasın, bir de yazmam gerekenleri yazsam hocam da beni tebrik etse[/QUOTE]

bu gece baktırıcam memnun kalmayı umuyorum.....

baktırdıktan hemen sonra yorumlarını yazarmısın lütfen memnun kaldınmı kalmadınmı bilgilendirmek açısından,kaç gündür soruyorum selma toprak nasıl diye sonunda baktırıcak biri çıktı yorumunu bekliyorum:)

gece geç saatte bakıcak ama yazarım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…