Ben de arasam da kadınalar kulubünden desem bana ödediğim 150 şer lira için bir şey yapar mı acaba, Selma Hanımla görüşsem yapar düşüncesindeyim çok tatlı kadın çünkü. Canım baktırdıktan sonra paylaşır mısın? detayları değil tabiDenemez olurmuyum şekerim selma toprağı aradım eşi çıktı daha önceki sayfalardada okumuştum kızların rahatsızlığını adam aötığı için telefonu haklılarmış ne dediği anlaşılmıyo :)) neyse yardımcı oldu saolsun kadınlar kulubu dedim 75 dedi bu akşam bakıcakve tabiki paylaşıcam sizlerle
Ben de arasam da kadınalar kulubünden desem bana ödediğim 150 şer lira için bir şey yapar mı acaba, Selma Hanımla görüşsem yapar düşüncesindeyim çok tatlı kadın çünkü. Canım baktırdıktan sonra paylaşır mısın? detayları değil tabi
Canım kesinlikle katılıyorum, hatta ben de oyle dusundum yani benden o elektriği alamamış olabilir, gününde olmayabilir.
Ben mesela Sebnem daragaya sık gelmemsını soyledıgı ıcın bu hosuma gıtmıstı, valla ben sımdıye kadar hangı falcıya defalarcı kez gıttıysem hıcbırı de ya bosuna gelme demedı :)
tabiki paylaşıcam cnm yanlız bugün geç saat olabilir daha eve gelmemiş çünkü ama yarın kesinlikle yazarım vallahi para zor kazanılıyo ve hepimiz hatırı sayılır miktarlar harcıyoruz bu konuda bence şansını denemekte fayda var geri vermesede dahi 2 seans üzretsiz yapsın mesela:))
Ben geri istemeyi düşünmemiştim zaten canım, senin yazdığın gibi düşünüyordum
telefon numarası isteyen arkadaşım, göndereceğim ama yahoo da problem var mailime giremiyorum akşam tekrar deneyeceğim, üzgünüm
telefon numarası isteyen arkadaşım, göndereceğim ama yahoo da problem var mailime giremiyorum akşam tekrar deneyeceğim, üzgünüm
keşke bu konuda mağdur olduğun halde burdan falıyla ilgili övgüyü esirgemeyecek kadar iyi niyetli olduğunu bilseydi ben senin sayende baktırıyorum mesela ona ama anlattığınız gibi tatlı bir kadınsa yapabilir.
canım artık özel mesaj hakkın var 100 mesajı geçmişsin :)
tamam olur bekliyorum
hadi ya!!! oldukça mesai harcamışım) ay ben ne yapıyorum acaba, bugün bu soruya cevap arıyorum... uyarın için teşekkürler...
tebrikler dragayacım darısı başıma şebnemin telefonunu müsait olduğunda bekliyorum ama acelesi yok bu akşam selma toprağa odaklandım :)
tebrikler dragayacım darısı başıma şebnemin telefonunu müsait olduğunda bekliyorum ama acelesi yok bu akşam selma toprağa odaklandım :)
selma toprağa baktırdınmı memnunmusun?
bu gece baktırıcam memnun kalmayı umuyorum.....
baktırdıktan hemen sonra yorumlarını yazarmısın lütfen memnun kaldınmı kalmadınmı bilgilendirmek açısından,kaç gündür soruyorum selma toprak nasıl diye sonunda baktırıcak biri çıktı yorumunu bekliyorum:)