İstanbul'da Fal - Falcılar

Nisanda baktırmış olsaydım suçu gezegenlere merküre atıcaktık dimi:))))) malesef çürüttüğüm için üzgünüm tezi hep öyle yapmıyomuyuz bakmak istediğimiz pencereden bakıyoruz....Gerçi bende kuantum,reiki falan ilgileniyorum ok pozitif düşünce saygılar çekim yasası,boynumuz kıldan ince sukunet sabır ama nereye kadarrrrrrrrrrrrrrrrr:)

Evet, sorumun altındaki mesajı doğru okumuşsun canım:-) Ben 4 Aralık'dan Nisan ayına kadar fal baktırmadım. Nisan'da önce Selma Toprak'a baktırdım sonra Elmira'ya. Selma Toprak'ın dediği bir şey çıktı. 4 Aralık'da en son Şebnem'e baktırmıştım, onun söyledikleri çıkmaya devam ediyor... Mayıs önemli bakalım???

Fallara da olumlama göndermeye başlarsak gerçekten huni takmamız gerekecek:-)

selma toprak ve şebneme yüzyüzemi baktırdın dragaya?

Evet, sorumun altındaki mesajı doğru okumuşsun canım:-) Ben 4 Aralık'dan Nisan ayına kadar fal baktırmadım. Nisan'da önce Selma Toprak'a baktırdım sonra Elmira'ya. Selma Toprak'ın dediği bir şey çıktı. 4 Aralık'da en son Şebnem'e baktırmıştım, onun söyledikleri çıkmaya devam ediyor... Mayıs önemli bakalım???

Fallara da olumlama göndermeye başlarsak gerçekten huni takmamız gerekecek:-)

Şebnem sık bakmayacağım dediği için ben başka falcıya baktırmak istedim ama Mayıs'da 5 ayı geçecek artık bakar sanırım

kadıköy cafe mu arslan beyden başka falcı tanımam bu camiada.... özel mesaj atma olayım yok kızlar... atamıyorum...boşuna o nasıl bakıyo bu nasıl bakıyo demeyin...uğraşmayın...gidin bi baktırın ya...120 tl civarıydı...nerdeyse 7 ceddime kadar herşeyi bildi diyebilirim.... kadıköy beyaz fırını arkana al...yukarı doğru yürü... balık pazarına dooru...kocaman cafe mu yazıyo...kesinlikle her dediği çıkıyo... :KK51:

Kaşınıyorummmmm sanki dünyanın parasını harcamadım:)) ama olsun yarın maaş günü:)) offf selma toprağı denesemmi acaba şebnem anadolu yakasındaydı sanırım ona bu saatten sonra gitme şansım yok ama sen 2 yıldır gidiyorsan bir istikrarda sözkonusu sanırım şebneminde iletişim bilgilerini özel mesaj atma hakkın varsa rica edebilirmiyim...resmen serbest çağrışım yaşıyorum beynime yetişemiyorum :))

Canım, Şebnem yüzyüze bakıyor zaten, telefonla baktığını hiç duymadım ki 2 yıldır giderim. Selma Toprak telefonda baktı ama çok iyiydi.

kesinlikle elmira yi dene derim pisman olmazsin:KK34: en azindan bana dedikleri cikiyor ve bircogumuz memnun kaldi...:KK66::KK66::KK66:

elmira tarotu nasıl bakıyor, uzun mu bakıyor yoksa hızlı hızlı bakıp kısadan kesiyor mu?..off karasız kaldım..:97:

Kaşınıyorummmmm sanki dünyanın parasını harcamadım:)) ama olsun yarın maaş günü:)) offf selma toprağı denesemmi acaba şebnem anadolu yakasındaydı sanırım ona bu saatten sonra gitme şansım yok ama sen 2 yıldır gidiyorsan bir istikrarda sözkonusu sanırım şebneminde iletişim bilgilerini özel mesaj atma hakkın varsa rica edebilirmiyim...resmen serbest çağrışım yaşıyorum beynime yetişemiyorum :))

Bence sakinleşmeden gitme, senin enerjini de alıyorlar bu insanlar, Şebnem çok iyidir gerçekten, Selma Toprak'ı da beğendim ben, gördüğü olumsuzsa da söylüyor, umut tacirliği yapmıyor. Benim özel mesaj hakkım yok. Mailini özel mesajla gönderirsen sana mail gönderebilirim.

benimde özel mesaj hakkım yokki be cnm burayada mail yazmak yasak sanırım şebnemin iletişim bilgilerini bilen ve özel mesaj hakkı olan birilerini bulmam lazım:)) bu da evrenden bana bir mesaj dimi dragaya:))senin özel mesaj hakkının şimdi olmaması demkki beklemem gerekiyor...

Bence sakinleşmeden gitme, senin enerjini de alıyorlar bu insanlar, Şebnem çok iyidir gerçekten, Selma Toprak'ı da beğendim ben, gördüğü olumsuzsa da söylüyor, umut tacirliği yapmıyor. Benim özel mesaj hakkım yok. Mailini özel mesajla gönderirsen sana mail gönderebilirim.

Sevgili daragaya7, ben de burçlardan biraz anlarım ama belli ki senin bilgin daha derin. Ben aslan geçişli bir başağım, 1 saat önce doğsaydım aslan oluyordum, çok yakın bir dostumun profesyonel astrolog bir ablası var, yıldız haritamı çıkardığında başak burcu olduğumu fakat tabii ki de yoğun bir aslan burcu etkisinde olduğumu söyledi, ben kendimi çok fazla başak gibi hissetmiyorum hatta hep şöyle derim "çene başak burcu, kokoşluk da aslan." :) Bu arada yükselenim ikizler, ay'ım da balık'ta.
Gelelim karşımdaki insanın burcuna: burç: yengeç yükselen: başak ay: yay
Sence uyumlu olabilir miyiz? Nasıl yaklaşmam nasıl davranmam gerekir?

:KK61: :KK61: :KK61: :KK61:

Hani diyeceğim Şebnem gelecek ile ilgili olumsuz soyledı de ben ondan ınanmak ıstemedım, ama şu an ile ilgili şeyleri de bilemedi ki bana :KK43: yani işin ticaret mi dedi düşün ki alakasızdan da öte :KK43: Annen ev hanımı dedi, annem ogretmen :KK43: gıbı bırcok sey..

Bir tek erkek arkadasından O değil, sen O ndan ayrılacaksın dedi, evet ben ihanetini yakaladım haliylen ayrıldım.

benimde özel mesaj hakkım yokki be cnm burayada mail yazmak yasak sanırım şebnemin iletişim bilgilerini bilen ve özel mesaj hakkı olan birilerini bulmam lazım:)) bu da evrenden bana bir mesaj dimi dragaya:))senin özel mesaj hakkının şimdi olmaması demkki beklemem gerekiyor...

benim önerim beklemen yada selma toprak'ı da deneyebilirsin, bak forumdan aradığını söylediğinde indirim de yapıyormuş

Anladım canım, ama sana zaten profesyonel bir astrolog bakmış, benim yorumum çok amatörce olacaktır...Bugün gerçekten biraz sağlık sorunlarım var, mesajlarımda kendimle dalha geçtiğime bakmayın, enerji toplamaya çalışıyorum... Akşam bakacağım:-)

Penac'cım ona bakarsan herkes elmira ve emine abladan çok memnun ama bende çıkmadı işte ki ikiside çok tatlı kadınlar ama demekki herkeste aynı başarı olmuyo...artık elektrik meselesimidir yıldız tutmasımı allah bilir..Dragaya 2 yıldır gittiğine göre o memnun sen benim elimaradaki durumumdasın şebnemde:))

Hani diyeceğim Şebnem gelecek ile ilgili olumsuz soyledı de ben ondan ınanmak ıstemedım, ama şu an ile ilgili şeyleri de bilemedi ki bana :KK43: yani işin ticaret mi dedi düşün ki alakasızdan da öte :KK43: Annen ev hanımı dedi, annem ogretmen :KK43: gıbı bırcok sey..

Bir tek erkek arkadasından O değil, sen O ndan ayrılacaksın dedi, evet ben ihanetini yakaladım haliylen ayrıldım.

Denemez olurmuyum şekerim selma toprağı aradım eşi çıktı daha önceki sayfalardada okumuştum kızların rahatsızlığını adam aötığı için telefonu haklılarmış ne dediği anlaşılmıyo :)) neyse yardımcı oldu saolsun kadınlar kulubu dedim 75 dedi bu akşam bakıcakve tabiki paylaşıcam sizlerle

benim önerim beklemen yada selma toprak'ı da deneyebilirsin, bak forumdan aradığını söylediğinde indirim de yapıyormuş

Penac'cım ona bakarsan herkes elmira ve emine abladan çok memnun ama bende çıkmadı işte ki ikiside çok tatlı kadınlar ama demekki herkeste aynı başarı olmuyo...artık elektrik meselesimidir yıldız tutmasımı allah bilir..Dragaya 2 yıldır gittiğine göre o memnun sen benim elimaradaki durumumdasın şebnemde:))

Canım kesinlikle katılıyorum, hatta ben de oyle dusundum yani benden o elektriği alamamış olabilir, gününde olmayabilir.

Ben mesela Sebnem daragaya sık gelmemsını soyledıgı ıcın bu hosuma gıtmıstı, valla ben sımdıye kadar hangı falcıya defalarcı kez gıttıysem hıcbırı de ya bosuna gelme demedı :)

X