İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de günlerdir yazıyorum Selma Toprak ile ilgili, gözünden kaçmış sanırım

Kızlar Elmira'dan randevu aldım, azz sonra baktıracağım :) size de yazarım fikirlerimi.

Evet yıldız haritama baktı ama ilişki haritama baktırmadım... :) Neyse, çok geçmiş olsun, kolay gelsin.

Kızlar Elmira'dan randevu aldım, azz sonra baktıracağım :) size de yazarım fikirlerimi.

merakla beklemedeyim şahsen

elmira'nın bana söylediklerinden birinin çıkmasını hiç istemeyip, diğer bir söylediğinin çıkmasını istiyorum burdaki arkadaşların da bazılarına çıkıp bazılarına çıkmayınca tereddüte düşüyorum elmira'nın dediklerinin çıkıp çıkmadığı ya da ne diyeceği yorumlarını dört gözle bekliyorum kısaca

Ben de günlerdir yazıyorum Selma Toprak ile ilgili, gözünden kaçmış sanırım

yok cm gözümden kaçmadı hepsini okudum ama bir kaç kişi çok iyi yazmış daha geçmiş yorumlarda ise 3 kişi gittik beğenmedik tarzı yorumlarda var emin olamadım sonuçta 150tl az para değil çoğunluk ne düşünüyor diye bilmek istedim

22-23 civarı arayacak beni. kağıt kalem alayım not da alayım :)

ey maşallah hem cafe de hem de 120 tl .iyiymişşşşş

arkadaşlar mari ye kimler ne zaman gidiyo??nerde buluşuyosunuz?veya mari nin teli nedir??beni de bilgilendirirmisiniz?ayy heycanlandım..ben de baktırmak istiyorum..bu ara çok ihtiyacım var..

150 tl değil kadınlar kulubunden diyince 75 diyor fiyata

elmira tarotu nasıl bakıyor, uzun mu bakıyor yoksa hızlı hızlı bakıp kısadan kesiyor mu?..off karasız kaldım..:97:

elmira tarot bakiyor yüzyüze de olur telefonda da... cok uzun bakiyor en az 45 dakikadan basliyor istersen sorularini bir kafanda sekillendir o bakip bitirdikten sonra sorun varsa sor diyor... gerci benim soracak sorum kalmamisti baktirdiktan sonra herseyimi söylemisti...

Elmira için de aynı durum geçerli, Şebnem için de, bazılarına göre iyi bazılarına göre iyi değil!!!
Bu forumdan olduğunu söylediğinde 75 e bakıyormuş zaten, ben bilemediğim için 150 lira yatırdım benim durumum farklı yani

Tatlım cok sevindim senin adinaaa =)), bi ciktimi pes pese cikiyo yani bende oyle olmustu =), hadi bakalim insallah digerleride hayirlisiyla cikar )

Arkadaslar annemin ameliyati bugun basariyla gecmis umarım tahliller temiz cikar, ne olur dualarinizi eksik etmeyin, allahim yardimci olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…