baktırdıktan hemen sonra yorumlarını yazarmısın lütfen memnun kaldınmı kalmadınmı bilgilendirmek açısından,kaç gündür soruyorum selma toprak nasıl diye sonunda baktırıcak biri çıktı yorumunu bekliyorum:)
Anladım canım, ama sana zaten profesyonel bir astrolog bakmış, benim yorumum çok amatörce olacaktır...Bugün gerçekten biraz sağlık sorunlarım var, mesajlarımda kendimle dalha geçtiğime bakmayın, enerji toplamaya çalışıyorum... Akşam bakacağım
Kızlar Elmira'dan randevu aldım, azz sonra baktıracağım :) size de yazarım fikirlerimi.
Ben de günlerdir yazıyorum Selma Toprak ile ilgili, gözünden kaçmış sanırım
merakla beklemedeyim şahsen
elmira'nın bana söylediklerinden birinin çıkmasını hiç istemeyip, diğer bir söylediğinin çıkmasını istiyorum burdaki arkadaşların da bazılarına çıkıp bazılarına çıkmayınca tereddüte düşüyorum elmira'nın dediklerinin çıkıp çıkmadığı ya da ne diyeceği yorumlarını dört gözle bekliyorum kısaca
kadıköy cafe mu arslan beyden başka falcı tanımam bu camiada.... özel mesaj atma olayım yok kızlar... atamıyorum...boşuna o nasıl bakıyo bu nasıl bakıyo demeyin...uğraşmayın...gidin bi baktırın ya...120 tl civarıydı...nerdeyse 7 ceddime kadar herşeyi bildi diyebilirim.... kadıköy beyaz fırını arkana al...yukarı doğru yürü... balık pazarına dooru...kocaman cafe mu yazıyo...kesinlikle her dediği çıkıyo...
yok cm gözümden kaçmadı hepsini okudum ama bir kaç kişi çok iyi yazmış daha geçmiş yorumlarda ise 3 kişi gittik beğenmedik tarzı yorumlarda var emin olamadım sonuçta 150tl az para değil çoğunluk ne düşünüyor diye bilmek istedim
22-23 civarı arayacak beni. kağıt kalem alayım not da alayım :)
elmira tarotu nasıl bakıyor, uzun mu bakıyor yoksa hızlı hızlı bakıp kısadan kesiyor mu?..off karasız kaldım..:97:
yok cm gözümden kaçmadı hepsini okudum ama bir kaç kişi çok iyi yazmış daha geçmiş yorumlarda ise 3 kişi gittik beğenmedik tarzı yorumlarda var emin olamadım sonuçta 150tl az para değil çoğunluk ne düşünüyor diye bilmek istedim
kizlaaaaarrr bugün itibariyle elmira nin söyledigi bir konu daha cikti:)))))))))))) ben olmaz diyordum o israrla olacak diye diretiyordu gerci asil mesele beklemede onun icin verdigi süre daha dolmadi ama isle ilgili söyledikleri oldu:))))
buda demektir ki digerleri de olacak:))) gönlümü kis tutuyorum ama insallah yaz cikacak bahtima
Arkadaslar annemin ameliyati bugun basariyla gecmis umarım tahliller temiz cikar, ne olur dualarinizi eksik etmeyin, allahim yardimci olsun..
Arkadaslar annemin ameliyati bugun basariyla gecmis umarım tahliller temiz cikar, ne olur dualarinizi eksik etmeyin, allahim yardimci olsun..
Geçmiş olsunnn sağlıklı günler dilerim anneciğine....
Yorumlarını merak ediyorum, arada bir girip bakıyorum